Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
sto je najgore mi smo upravo takva repka koju moze dobit jedan igrac, jer smo skloni totalnom raspadu sistema
=\_1921_/=
Ma pusti, ovo kolega emir79 samo zapocinje novu rundu stare tradicije dizanje nasih protivnika u nebesa, tako da Papetoljupci imaju izgovor ako popusimo, i naravno razlog za velicanje velikog vodje ako pobjedimo.Neutral je napisao/la:Mislim da više igrači, stručni štab i navijači Velsa gledaju sastav Bosne i Hercegovini.emir79 je napisao/la:Mozda da pregledas malo bolje igrace WalesaNeutral je napisao/la:Jedan igrač ne može pobijediti sam cijeli tim. Dovoljno je vidjeti Argentinu, Portugal, a i Vels već godinama (Giggs, sada Bale).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
bordobijeli
- Kontakt:
sad gledam snimku neke emisije s nikolom nikicem on je ovako provala i budala al jako dobro je govorio o nasoj reprezentaciji i mentalitetu nasi igraca i nas navijaca . emisija je nekad bila pred SP i kaze hvala Bogu sto smo dozivjeli da gledamo nasu reprezentaciju na SP jel mnogi nisu imali tu cast i pitanje kad ce opet neko gledati nasu reprezentaciju na SP pa kaze poslije euforije nakon plasmana mi izgubimo od egipta i napravi se frka ko da smo izgubili u finalu sp , kaze ako se ne plasiramo u drugi krug na sp to ce biti propast a ako i to prodjemo rece daj bar polufinale a i to kad prodju onda ce reci daj ba izgubili u finalu . i na kraju doda ja mogu preskocit 1 m al ako moram 2 metra kaze trebaju mi ljestve ,postoje neki limiti i realnost .ovo sam napisao sto mi se cini da ovdje ljudi ne mogu još razluciti sta je uspjeh a sta loš rezultat odnosno kad je nesto dobro i pozitivno od onog negativnog .
- invincible1921
- Kontakt:
kako bilo da bilo kakvi god mi bili, prolaz grupe je po kvaliteti bio neminovan tako da je ono sto se desilo neuspijeh pa nek prica ko sta hoce....vise ne da se moglo nego je moralo.bordobijeli je napisao/la:sad gledam snimku neke emisije s nikolom nikicem on je ovako provala i budala al jako dobro je govorio o nasoj reprezentaciji i mentalitetu nasi igraca i nas navijaca . emisija je nekad bila pred SP i kaze hvala Bogu sto smo dozivjeli da gledamo nasu reprezentaciju na SP jel mnogi nisu imali tu cast i pitanje kad ce opet neko gledati nasu reprezentaciju na SP pa kaze poslije euforije nakon plasmana mi izgubimo od egipta i napravi se frka ko da smo izgubili u finalu sp , kaze ako se ne plasiramo u drugi krug na sp to ce biti propast a ako i to prodjemo rece daj bar polufinale a i to kad prodju onda ce reci daj ba izgubili u finalu . i na kraju doda ja mogu preskocit 1 m al ako moram 2 metra kaze trebaju mi ljestve ,postoje neki limiti i realnost .ovo sam napisao sto mi se cini da ovdje ljudi ne mogu još razluciti sta je uspjeh a sta loš rezultat odnosno kad je nesto dobro i pozitivno od onog negativnog .
ARG-svi nesto pricali ja kako sam vidio i zakljucio na kraju SP ljudi su najlakse nas dobili, cak ih je i iran vise namucio
NIG-ne bih trosio rijeci
IRA-realno tu smo svi upisail tri boda kad smo vidjeli grupu, jos je trebalo da i to izgubimo
=\_1921_/=
Koja je igracina onaj Naingolan, ne mogu da vjerujem da za njega nema mjesta u Belgiji.....Doktor je za Dembelea i Felainia...
Znali neko da nije Naingolan uvrsten na najnoviji spisak???
Znali neko da nije Naingolan uvrsten na najnoviji spisak???
BelminM23 je napisao/la:Kad bi mogle karte u prodaju ?
Imal redova ?
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
kad malo bolje razmislim, nebi mozda bilo lose ovako probati protiv Velsa:
begovic
vrsajevic-sunjic-spahic-lulic
mujdza-besic-susic-visca
pjanic
dzeko
ja mislim, da bi ih ovako razvalili samo tako, jer bi nam i ljeva i desna strana bile jako brze, sto je veoma vazno kad igras na otoku!!!!!
begovic
vrsajevic-sunjic-spahic-lulic
mujdza-besic-susic-visca
pjanic
dzeko
ja mislim, da bi ih ovako razvalili samo tako, jer bi nam i ljeva i desna strana bile jako brze, sto je veoma vazno kad igras na otoku!!!!!
Mozda da selektor pogleda igrace Walesa, da nas necim ne iznenade ko Nigerijci i Ciprani.emir79 je napisao/la:Mozda da pregledas malo bolje igrace WalesaNeutral je napisao/la:Jedan igrač ne može pobijediti sam cijeli tim. Dovoljno je vidjeti Argentinu, Portugal, a i Vels već godinama (Giggs, sada Bale).
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- hogarstrasni
Konacno normalan, pametan i nekorumpiran novinar !
Gledajte ga Topalbecirevici, Dautbegovici ,Sinanovici i sl.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Nedim je i kulturan i odgojen decko, u par navrata kada je upalio papka ko kutnjaka, kada je ovaj vec poceo rukama da mase i mijenja temu, kulturno je rekao idemo dalje.hogarstrasni je napisao/la:Konacno normalan, pametan i nekorumpiran novinar !
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni samo nije jasno zasto se safet pravda i odgovara na neka pitanja ,jednostavno odgovoris ja sam selektor i odlucujem ko ce igrati i koja ce formacija biti na terenu i tu zavrsava sva prica ,dok budu dobri rezultati bice selektor kad nebude imao rezultata nece biti selektor i to je to . ovim nekim pravdanjima samo daje materijala novinarima da ga još blate .bhsport je napisao/la:Nedim je i kulturan i odgojen decko, u par navrata kada je upalio papka ko kutnjaka, kada je ovaj vec poceo rukama da mase i mijenja temu, kulturno je rekao idemo dalje.hogarstrasni je napisao/la:Konacno normalan, pametan i nekorumpiran novinar !
Gledajte ga Topalbecirevici, Dautbegovici ,Sinanovici i sl.![]()
Čovjek kad laže i petlja, on daje previše detalja, previše se pravda, glasan je. - Osnove psihologijebordobijeli je napisao/la: meni samo nije jasno zasto se safet pravda i odgovara na neka pitanja ,jednostavno odgovoris ja sam selektor i odlucujem ko ce igrati i koja ce formacija biti na terenu i tu zavrsava sva prica ,dok budu dobri rezultati bice selektor kad nebude imao rezultata nece biti selektor i to je to . ovim nekim pravdanjima samo daje materijala novinarima da ga još blate .
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
-
bordobijeli
- Kontakt:
ne mora da znaci imas ljudi koji ne znaju da komuniciraju s medijima odnosno imaju tremu pred kamerama jedan od njih je susić još je to i poravio kakav je bio ,sad i ja se pitam da li da treba biti selektor neko ko ne zna da se nosi s tim stvarima ,mi ne poznajemo licno safeta i donosimo sud kroz njegove izjave za medije koje su realno komicene a nemora da znaci da je pokvaren i kriminalac .revan je napisao/la:Čovjek kad laže i petlja, on daje previše detalja, previše se pravda, glasan je. - Osnove psihologijebordobijeli je napisao/la: meni samo nije jasno zasto se safet pravda i odgovara na neka pitanja ,jednostavno odgovoris ja sam selektor i odlucujem ko ce igrati i koja ce formacija biti na terenu i tu zavrsava sva prica ,dok budu dobri rezultati bice selektor kad nebude imao rezultata nece biti selektor i to je to . ovim nekim pravdanjima samo daje materijala novinarima da ga još blate .
Kada nemas rezultate moras se pravdati, da ga rezultati prate nema razloga za pravdanje a ovako vec 14 mjeseci igramo lose.bordobijeli je napisao/la:meni samo nije jasno zasto se safet pravda i odgovara na neka pitanja ,jednostavno odgovoris ja sam selektor i odlucujem ko ce igrati i koja ce formacija biti na terenu i tu zavrsava sva prica ,dok budu dobri rezultati bice selektor kad nebude imao rezultata nece biti selektor i to je to . ovim nekim pravdanjima samo daje materijala novinarima da ga još blate .bhsport je napisao/la:Nedim je i kulturan i odgojen decko, u par navrata kada je upalio papka ko kutnjaka, kada je ovaj vec poceo rukama da mase i mijenja temu, kulturno je rekao idemo dalje.hogarstrasni je napisao/la:Konacno normalan, pametan i nekorumpiran novinar !
Gledajte ga Topalbecirevici, Dautbegovici ,Sinanovici i sl.![]()
Safet je osjetio da mu se drma stolica pa se poceo "pravdati".
Do neki dan je arogantno na pres-konferenciji porucivao da je pozvao Tina zato sto mu se sviđa prezime, da ce on raditi sta hoce, da je on selektor, da nikome ne odgovara itd...
Sad, kad je usla voda u usi, osjeca potrebu da daje intervje, da se pravda, izvinjava itd...
Kraj njegove trenerske karijere je blizu.
Do neki dan je arogantno na pres-konferenciji porucivao da je pozvao Tina zato sto mu se sviđa prezime, da ce on raditi sta hoce, da je on selektor, da nikome ne odgovara itd...
Sad, kad je usla voda u usi, osjeca potrebu da daje intervje, da se pravda, izvinjava itd...
Kraj njegove trenerske karijere je blizu.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cujem da Joe Allen nije na spisku?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nije. Jos je povrijedjen.Nerminovic je napisao/la:Cujem da Joe Allen nije na spisku?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:
To i nije neki hendikep za Wales.Pirke je napisao/la:Nije. Jos je povrijedjen.Nerminovic je napisao/la:Cujem da Joe Allen nije na spisku?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hmm...co'jk igra u Liverpoolu, neki hendikep jest'.Goalgetter je napisao/la:To i nije neki hendikep za Wales.Pirke je napisao/la:Nije. Jos je povrijedjen.Nerminovic je napisao/la:Cujem da Joe Allen nije na spisku?
Nije Vels kao mi, recimo povrijeden Lulic i ulazi druga zvijezda uz Tino Svena, nije Vels ba' toliko dobar.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije on los igrac, ali zadnju tekmu je odigrao cini mi se prije mjesec, mjesec i pol, tako da sve i da nekim cudom konkurisao za sastav, ne bi bio spreman. Da je 100% fit, bio bi hendikep, ali nista strasno. Ne odskace po meni toliko kvalitetom od ostatka ekipe. Ali ce im itekako da fali Ramsey. Hakala moze da odahne.Nerminovic je napisao/la: Nije Vels kao mi, recimo povrijeden Lulic i ulazi druga zvijezda uz Tino Svena, nije Vels ba' toliko dobar.![]()
Trenutno korisnika/ca: General505 i 40 gostiju.