Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

invincible1921
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la invincible1921 » 30 sep 2014, 23:50

sto je najgore mi smo upravo takva repka koju moze dobit jedan igrac, jer smo skloni totalnom raspadu sistema
=\_1921_/=

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2014, 23:50

Neutral je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Jedan igrač ne može pobijediti sam cijeli tim. Dovoljno je vidjeti Argentinu, Portugal, a i Vels već godinama (Giggs, sada Bale).
Mozda da pregledas malo bolje igrace Walesa ;)
Mislim da više igrači, stručni štab i navijači Velsa gledaju sastav Bosne i Hercegovini.
Ma pusti, ovo kolega emir79 samo zapocinje novu rundu stare tradicije dizanje nasih protivnika u nebesa, tako da Papetoljupci imaju izgovor ako popusimo, i naravno razlog za velicanje velikog vodje ako pobjedimo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2014, 00:01

sad gledam snimku neke emisije s nikolom nikicem on je ovako provala i budala al jako dobro je govorio o nasoj reprezentaciji i mentalitetu nasi igraca i nas navijaca . emisija je nekad bila pred SP i kaze hvala Bogu sto smo dozivjeli da gledamo nasu reprezentaciju na SP jel mnogi nisu imali tu cast i pitanje kad ce opet neko gledati nasu reprezentaciju na SP pa kaze poslije euforije nakon plasmana mi izgubimo od egipta i napravi se frka ko da smo izgubili u finalu sp , kaze ako se ne plasiramo u drugi krug na sp to ce biti propast a ako i to prodjemo rece daj bar polufinale a i to kad prodju onda ce reci daj ba izgubili u finalu . i na kraju doda ja mogu preskocit 1 m al ako moram 2 metra kaze trebaju mi ljestve ,postoje neki limiti i realnost .ovo sam napisao sto mi se cini da ovdje ljudi ne mogu još razluciti sta je uspjeh a sta loš rezultat odnosno kad je nesto dobro i pozitivno od onog negativnog .

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 okt 2014, 01:01

bordobijeli je napisao/la:sad gledam snimku neke emisije s nikolom nikicem on je ovako provala i budala al jako dobro je govorio o nasoj reprezentaciji i mentalitetu nasi igraca i nas navijaca . emisija je nekad bila pred SP i kaze hvala Bogu sto smo dozivjeli da gledamo nasu reprezentaciju na SP jel mnogi nisu imali tu cast i pitanje kad ce opet neko gledati nasu reprezentaciju na SP pa kaze poslije euforije nakon plasmana mi izgubimo od egipta i napravi se frka ko da smo izgubili u finalu sp , kaze ako se ne plasiramo u drugi krug na sp to ce biti propast a ako i to prodjemo rece daj bar polufinale a i to kad prodju onda ce reci daj ba izgubili u finalu . i na kraju doda ja mogu preskocit 1 m al ako moram 2 metra kaze trebaju mi ljestve ,postoje neki limiti i realnost .ovo sam napisao sto mi se cini da ovdje ljudi ne mogu još razluciti sta je uspjeh a sta loš rezultat odnosno kad je nesto dobro i pozitivno od onog negativnog .
kako bilo da bilo kakvi god mi bili, prolaz grupe je po kvaliteti bio neminovan tako da je ono sto se desilo neuspijeh pa nek prica ko sta hoce....vise ne da se moglo nego je moralo.

ARG-svi nesto pricali ja kako sam vidio i zakljucio na kraju SP ljudi su najlakse nas dobili, cak ih je i iran vise namucio :crazy:

NIG-ne bih trosio rijeci

IRA-realno tu smo svi upisail tri boda kad smo vidjeli grupu, jos je trebalo da i to izgubimo
=\_1921_/=

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 okt 2014, 09:01

Koja je igracina onaj Naingolan, ne mogu da vjerujem da za njega nema mjesta u Belgiji.....Doktor je za Dembelea i Felainia...

Znali neko da nije Naingolan uvrsten na najnoviji spisak??? :eh:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 01 okt 2014, 11:14

BelminM23 je napisao/la:Kad bi mogle karte u prodaju ?

Imal redova ? :mrgreen:

:crazy:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 okt 2014, 11:33

kad malo bolje razmislim, nebi mozda bilo lose ovako probati protiv Velsa:

begovic
vrsajevic-sunjic-spahic-lulic
mujdza-besic-susic-visca
pjanic
dzeko

ja mislim, da bi ih ovako razvalili samo tako, jer bi nam i ljeva i desna strana bile jako brze, sto je veoma vazno kad igras na otoku!!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 okt 2014, 11:37

emir79 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Jedan igrač ne može pobijediti sam cijeli tim. Dovoljno je vidjeti Argentinu, Portugal, a i Vels već godinama (Giggs, sada Bale).
Mozda da pregledas malo bolje igrace Walesa ;)
Mozda da selektor pogleda igrace Walesa, da nas necim ne iznenade ko Nigerijci i Ciprani.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 01 okt 2014, 11:51

Konacno normalan, pametan i nekorumpiran novinar !
Gledajte ga Topalbecirevici, Dautbegovici ,Sinanovici i sl.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 okt 2014, 12:02

hogarstrasni je napisao/la:Konacno normalan, pametan i nekorumpiran novinar !
Nedim je i kulturan i odgojen decko, u par navrata kada je upalio papka ko kutnjaka, kada je ovaj vec poceo rukama da mase i mijenja temu, kulturno je rekao idemo dalje. :clap: :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2014, 13:41

bhsport je napisao/la:
Nedim je i kulturan i odgojen decko, u par navrata kada je upalio papka ko kutnjaka, kada je ovaj vec poceo rukama da mase i mijenja temu, kulturno je rekao idemo dalje. :clap: :clap:
meni samo nije jasno zasto se safet pravda i odgovara na neka pitanja ,jednostavno odgovoris ja sam selektor i odlucujem ko ce igrati i koja ce formacija biti na terenu i tu zavrsava sva prica ,dok budu dobri rezultati bice selektor kad nebude imao rezultata nece biti selektor i to je to . ovim nekim pravdanjima samo daje materijala novinarima da ga još blate .

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 01 okt 2014, 14:11

bordobijeli je napisao/la: meni samo nije jasno zasto se safet pravda i odgovara na neka pitanja ,jednostavno odgovoris ja sam selektor i odlucujem ko ce igrati i koja ce formacija biti na terenu i tu zavrsava sva prica ,dok budu dobri rezultati bice selektor kad nebude imao rezultata nece biti selektor i to je to . ovim nekim pravdanjima samo daje materijala novinarima da ga još blate .
Čovjek kad laže i petlja, on daje previše detalja, previše se pravda, glasan je. - Osnove psihologije
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2014, 14:37

revan je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: meni samo nije jasno zasto se safet pravda i odgovara na neka pitanja ,jednostavno odgovoris ja sam selektor i odlucujem ko ce igrati i koja ce formacija biti na terenu i tu zavrsava sva prica ,dok budu dobri rezultati bice selektor kad nebude imao rezultata nece biti selektor i to je to . ovim nekim pravdanjima samo daje materijala novinarima da ga još blate .
Čovjek kad laže i petlja, on daje previše detalja, previše se pravda, glasan je. - Osnove psihologije
ne mora da znaci imas ljudi koji ne znaju da komuniciraju s medijima odnosno imaju tremu pred kamerama jedan od njih je susić još je to i poravio kakav je bio ,sad i ja se pitam da li da treba biti selektor neko ko ne zna da se nosi s tim stvarima ,mi ne poznajemo licno safeta i donosimo sud kroz njegove izjave za medije koje su realno komicene a nemora da znaci da je pokvaren i kriminalac .

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 okt 2014, 15:05

bordobijeli je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
meni samo nije jasno zasto se safet pravda i odgovara na neka pitanja ,jednostavno odgovoris ja sam selektor i odlucujem ko ce igrati i koja ce formacija biti na terenu i tu zavrsava sva prica ,dok budu dobri rezultati bice selektor kad nebude imao rezultata nece biti selektor i to je to . ovim nekim pravdanjima samo daje materijala novinarima da ga još blate .
Kada nemas rezultate moras se pravdati, da ga rezultati prate nema razloga za pravdanje a ovako vec 14 mjeseci igramo lose.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 okt 2014, 16:35

Safet je osjetio da mu se drma stolica pa se poceo "pravdati".

Do neki dan je arogantno na pres-konferenciji porucivao da je pozvao Tina zato sto mu se sviđa prezime, da ce on raditi sta hoce, da je on selektor, da nikome ne odgovara itd...

Sad, kad je usla voda u usi, osjeca potrebu da daje intervje, da se pravda, izvinjava itd...

Kraj njegove trenerske karijere je blizu.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2014, 16:35

Cujem da Joe Allen nije na spisku?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 okt 2014, 16:43

Nerminovic je napisao/la:Cujem da Joe Allen nije na spisku?
Nije. Jos je povrijedjen.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2014, 16:52

Pirke je napisao/la:
To i nije neki hendikep za Wales.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2014, 16:56

Goalgetter je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
To i nije neki hendikep za Wales.
Hmm...co'jk igra u Liverpoolu, neki hendikep jest'. :problem:
Nije Vels kao mi, recimo povrijeden Lulic i ulazi druga zvijezda uz Tino Svena, nije Vels ba' toliko dobar. :roll: :hmmmmm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2014, 17:01

Nerminovic je napisao/la: Nije Vels kao mi, recimo povrijeden Lulic i ulazi druga zvijezda uz Tino Svena, nije Vels ba' toliko dobar. :roll: :hmmmmm:
Nije on los igrac, ali zadnju tekmu je odigrao cini mi se prije mjesec, mjesec i pol, tako da sve i da nekim cudom konkurisao za sastav, ne bi bio spreman. Da je 100% fit, bio bi hendikep, ali nista strasno. Ne odskace po meni toliko kvalitetom od ostatka ekipe. Ali ce im itekako da fali Ramsey. Hakala moze da odahne. :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 21 gost.