Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

autogol
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la autogol » 30 sep 2014, 18:33

Ajax je napisao/la:Jedan Susic koji ni nije krilo je bolji od Lulica i Salihovica na krilu :urnebes: :urnebes: E poslje ovoga mislim da nema dalje. Salihovic jeste nas najbolji izvodjac slobodnih udaraca pored Pjanica ( i bolji od njega na nekim djelovima terena ) kao i penala i to je svakako jedan plus igracu. Pogledaj samo njegove golove za reprezentaciju na njegovoj temi par stranica unazad ( kao npr. odlucujuci protiv Turske ). Pogledaj zadnji penal Pjanica protiv Kipra a Dzeko ih svakako ne izvodi. Salihovic je majstor za te stvari. Ko je ono uposlio Avdiju protiv Irana i kakva je ono bila fenomenalna dubinska asistencija. Da nije Salihovic mozda ??

Kao drugo ja nikad nisam rekao da je Prcic ekstra klasa to so ti nesto pobrkao. Rekao jesam da su ofanzivni vezni igraci ovim redosljedom: Pjanic, Medunjanin, Vrancic, Stilic pa tek onda Susic i Prcic koji su jednako lose odigrali protiv Kipra i tu su negdje po kvalitetu. Cak sta vise to sam napisao jedno desetak puta sto ti je ocigledno promaklo. Kao da nijedan od njih dvojice trenutno ne zasluzuje biti u prvih 11.

Pa jeli tebi promakla utakmica protiv Kipra. Susic je igrao krilo i kako je odigrao. Dodao prvom do sebe. Prodora skoro nijednog nije imao. Sastavio se nije sa loptom. E sad razmisli koliko su Wales i Belgija jaci od Kipra i bolji defanzivno. Jedino u cemu je on dobar to je na desnom krilu ( ne lijevom ) je da mu gurnu loptu u prostor i on sutne ljevom nogom bez nekog ekstra poteza. I inace nije los igrac samo on nikako ne moze biti bolje krilo od Lulica i Salihovica.
Jel ti ne citas ili mislis da te ja persiram?Kako pocinje moja recenica vezano za Prcica?Nije se taj dio odnosio na tebe :kafa:
Eto nek Tino ode iz repke,ali nikad niko ne moze reci da je momak levat i da ne zna igrati fudbal.To je ono sto meni smeta,momak je sasvim solidan igrac i dovoljan kvalitet za jednu jadnu Bosnu i Hercegovinu koja misli da je svjetska sila u nogometu :guz:
Ja bih volio da Tino ne bude sljedece 2 tekme u sastavu,jer ce se sve na njega svaliti iako bude sjedio na klupi :thumbdown:
Ja momku zelim sve anjbolje gdje god bude igrao,dok amidzi zelim sve najgore :wave:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2014, 00:52

disident je napisao/la:TSS je jedan od najboljih mladi igrača u europi. Možda trenutno poradi neiskustva u bih reprezentaciji i nije pružio puno, ipak je pred njim velika igračka karijera. Svako ko prati hajduka malo više zna o čemu govorim. Sa 22 godine je glavni igrač tog kluba i kad on ne igra onda se tek vidi koliko nedostaje klubu. Glavni problem TSS što se tiče njegova kluba je to što nema kvalitetnih suigrača a sa aspekta reprezentacije ima ogromni pritisak izbornika koji mu je rod i to navijači okreću na zlo i traže redovno pedra i alibi za loše igre starijih dokazani igrača popud Džeke, Lulića, Pjanića itd.....njima se jednostavno više ne igra jer su zaradili odgroman novac i sad na kraju da im neki anonimus sa Cipra slomi nogu, ma daj..bitno da je Tino za sve kriv i bit će kriv dok je živ.....bez obzira što dušmane redovno prska po faci.
ahahahahahahah :urnebes: :urnebes:
stavio bi u potpis al preveliko...znaci :urnebes: :urnebes:
MOLIM TE NASTAVI DA PISES I NE ODUSTAJ :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 okt 2014, 01:03

disident je napisao/la:TSS je jedan od najboljih mladi igrača u europi. Možda trenutno poradi neiskustva u bih reprezentaciji i nije pružio puno, ipak je pred njim velika igračka karijera. Svako ko prati hajduka malo više zna o čemu govorim. Sa 22 godine je glavni igrač tog kluba i kad on ne igra onda se tek vidi koliko nedostaje klubu. Glavni problem TSS što se tiče njegova kluba je to što nema kvalitetnih suigrača a sa aspekta reprezentacije ima ogromni pritisak izbornika koji mu je rod i to navijači okreću na zlo i traže redovno pedra i alibi za loše igre starijih dokazani igrača popud Džeke, Lulića, Pjanića itd.....njima se jednostavno više ne igra jer su zaradili odgroman novac i sad na kraju da im neki anonimus sa Cipra slomi nogu, ma daj..bitno da je Tino za sve kriv i bit će kriv dok je živ.....bez obzira što dušmane redovno prska po faci.
lolcina! Ovo je zesca doza kondensiranog sr4nja!!!!!

Momak nije los, daleko od toga, ali brate mili, popij taj tvoj lijek, legni u krevet i odmori se par dana.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Aragon » 01 okt 2014, 01:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kad kazu talenat, potencijal za buducnost :crazy: :crazy: :crazy: Kako moze bit potencijal sa 23 godine?
Nevezano za TSS-a, nemam jos definitivno izgradjemo misljenje o nemu, ali moram te demantovati. 1995. Zinedin Zidan sa svoje 23 godine je bio totalno nepoznat i vise nego prosjcan igrac tada ne tako jake francuske lige.
P.S. Jedno vrijeme u Caenu mu je i Pape bio trener :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2014, 01:26

Aragon je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kad kazu talenat, potencijal za buducnost :crazy: :crazy: :crazy: Kako moze bit potencijal sa 23 godine?
Nevezano za TSS-a, nemam jos definitivno izgradjemo misljenje o nemu, ali moram te demantovati. 1995. Zinedin Zidan sa svoje 23 godine je bio totalno nepoznat i vise nego prosjcan igrac tada ne tako jake francuske lige.
jest...u pitanju je zidan i francuska liga...na drugoj strani imas susic i hrvatska liga...
ovaj susic ako dobaci do gencerbirligija nek se udara nogom u g.u.z.i.c.u sve do stanbola

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 01 okt 2014, 01:28

staragarda je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
jest...u pitanju je zidan i francuska liga...na drugoj strani imas susic i hrvatska liga...
U pitanju je i BiH reprezentacija, nije Brazil ;)
Ali nevezano, samo sam zelio reci da se moze postati i najbolji na svijetu ako si krampa do 23. godine. Zidan je dokaz.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 01 okt 2014, 01:31

Samo da vas podsjetim da je i jedan Senijad Ibricic dominirao HNL i bio najbolji igrac Hajduka u svoje vrijeme.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2014, 01:33

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Samo da vas podsjetim da je i jedan Senijad Ibricic dominirao HNL i bio najbolji igrac Hajduka u svoje vrijeme.
ma kako to...mali je novi zidane :urnebes: :urnebes:
tek su mu 23 a vec je nezamjenjiv u strasnom ajduku...ahahahahah :urnebes:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2014, 02:44

Je li se konačno otkrila pozicija koju igra ili se još traži?

E moj Pape, ko će još padati na tvoje laži, ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 okt 2014, 09:39

Principatus je napisao/la:
disident je napisao/la:TSS je jedan od najboljih mladi igrača u europi.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Cak se prica da nema 22 godine, da ima 17 ali izgleda starije. :urnebes: :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2014, 12:19

bhsport je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
disident je napisao/la:TSS je jedan od najboljih mladi igrača u europi.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Cak se prica da nema 22 godine, da ima 17 ali izgleda starije. :urnebes: :urnebes:
Kazu brkovi mu poceli vec u 10toj godini rasti.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2014, 13:26

Aragon je napisao/la:Zidan sa svoje 23 godine je bio totalno nepoznat i vise nego prosjcan igrac tada ne tako jake francuske lige.
nije Caen, nego Cannes :D to su dva različita kluba :D ako je vjerovat' Wikipediji, Zidane i Pape nisu u isto vrijeme boravili u Cannesu, Zidane je tamo boravio od 89-92, dok je Pape tamo boravio od 94-95

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 okt 2014, 14:28

Tino je po mom skromnom misljenju jedina stvar koju ne zamjeram Safetu. Nije on za prvog tima repke niti je na ispravan nacin usao u istu. Na njegovoj poziciji imamo boljih igraca koji nisu pozvani ali ima on ipak nogometnog znanja. Kad se usporedi sa nekim koje ona kljusina od amidze mu forsira on dodje kao melem. I poslije protjerivanja amidze ja bi Tinkija ostavio u igri za repku. Na klupi naravno.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 okt 2014, 16:26

Odkako je ovaj poluigrac dosao u reprezentaciju, mi tonemo iz dana u dan sve dublje, frajer je unio nemir.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2014, 16:31

BIHfan je napisao/la:Odkako je ovaj poluigrac dosao u reprezentaciju, mi tonemo iz dana u dan sve dublje, frajer je unio nemir.
e to se slazem u potpunosti da je negativa krenula od kako je tino u reprezentaciji ali manje zbog neke njegove lose igre ili njegove kvalitete nego jednostavno ljudi misle pošto mu je amidza selektor da je to klasicno bosansko guranje svoga. i ako momak ima kvalitet i nije loš i vjerovatno ima mjesta u reprezentaciji ipak nije trebao dobiti poziv zbog ove negativnosti koja se stvorila oko reprezentacije . koji god se desi poraz i loša igra uvijek ce ljudi reci ma normalno da gubimo kad mu bratić igra :rol: tu je safet sam sebi skocio u stomak .

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 02 okt 2014, 09:09

http://alfredopedulla.com/articoli/5304 ... -a-gennaio" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 02 okt 2014, 13:28

Ako je toliko talentovan, ja mu ne bih dao da ide na okupljanja reprezentacije.
Samo se moze dzaba povrijediti, pa eto belaja !
Roma jedva ceka da Pjanicu onemoguci da ide na reprezentativna okupljanja, trebao bi i Hajduk razmisliti. :hmmmmm:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:30

hajde dajte vi svoj popis koji ste protiv tina svena susica da vidim ko tonije pozvan a da je igracina!!! pola ce vam ih bit iz gorih klubova od hajduka

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 02 okt 2014, 13:38

amarosi je napisao/la:hajde dajte vi svoj popis koji ste protiv tina svena susica da vidim ko tonije pozvan a da je igracina!!! pola ce vam ih bit iz gorih klubova od hajduka
Seferovic, Tankovic, Arslanagic, Zukanovic , Stilic... Rahimic nije otisao na SP , radi pileta amidzinog.
Dakle, radi se o igra cima koji su svjesno ignorisani i otjerani od reprezentacije, da bi se napravilo mjesto Susicevim favoritima.
Samo cu ti ponoviti, taj momak, clan prosjecnog HNL kluba je, nakon 60 ocajnih minuta odigranih u reprezentaciji, u jednom od najbolnijih poraza, dobio poziv na SP, a onda postao i standardni reprezentativac. :thumbdown:
Sve se moze odbraniti u Bosni, brane se i gore stvari, ali zna se sta je ispravno , a sta ne ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 02 okt 2014, 13:44

Cuj koje uporedjivanje Zidana i Tina u 23 godini :lol: ,Zidan je oduševljavao Evropu i u 23 g. ali mnogi tada nisu bili ni rodjeni ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Beduin, Google Adsense [Bot], guillermo, napapijri1987, Proximic, ronaldo99, zikerrz21 i 66 gostiju.