Jel ti ne citas ili mislis da te ja persiram?Kako pocinje moja recenica vezano za Prcica?Nije se taj dio odnosio na tebeAjax je napisao/la:Jedan Susic koji ni nije krilo je bolji od Lulica i Salihovica na krilu![]()
E poslje ovoga mislim da nema dalje. Salihovic jeste nas najbolji izvodjac slobodnih udaraca pored Pjanica ( i bolji od njega na nekim djelovima terena ) kao i penala i to je svakako jedan plus igracu. Pogledaj samo njegove golove za reprezentaciju na njegovoj temi par stranica unazad ( kao npr. odlucujuci protiv Turske ). Pogledaj zadnji penal Pjanica protiv Kipra a Dzeko ih svakako ne izvodi. Salihovic je majstor za te stvari. Ko je ono uposlio Avdiju protiv Irana i kakva je ono bila fenomenalna dubinska asistencija. Da nije Salihovic mozda ??
Kao drugo ja nikad nisam rekao da je Prcic ekstra klasa to so ti nesto pobrkao. Rekao jesam da su ofanzivni vezni igraci ovim redosljedom: Pjanic, Medunjanin, Vrancic, Stilic pa tek onda Susic i Prcic koji su jednako lose odigrali protiv Kipra i tu su negdje po kvalitetu. Cak sta vise to sam napisao jedno desetak puta sto ti je ocigledno promaklo. Kao da nijedan od njih dvojice trenutno ne zasluzuje biti u prvih 11.
Pa jeli tebi promakla utakmica protiv Kipra. Susic je igrao krilo i kako je odigrao. Dodao prvom do sebe. Prodora skoro nijednog nije imao. Sastavio se nije sa loptom. E sad razmisli koliko su Wales i Belgija jaci od Kipra i bolji defanzivno. Jedino u cemu je on dobar to je na desnom krilu ( ne lijevom ) je da mu gurnu loptu u prostor i on sutne ljevom nogom bez nekog ekstra poteza. I inace nije los igrac samo on nikako ne moze biti bolje krilo od Lulica i Salihovica.
Eto nek Tino ode iz repke,ali nikad niko ne moze reci da je momak levat i da ne zna igrati fudbal.To je ono sto meni smeta,momak je sasvim solidan igrac i dovoljan kvalitet za jednu jadnu Bosnu i Hercegovinu koja misli da je svjetska sila u nogometu
Ja bih volio da Tino ne bude sljedece 2 tekme u sastavu,jer ce se sve na njega svaliti iako bude sjedio na klupi
Ja momku zelim sve anjbolje gdje god bude igrao,dok amidzi zelim sve najgore