Mada je konkurencija u regionu takodje opasna.Polarstar je napisao/la:severina je dobra za kameru i jahte
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Chengzhang
- Kontakt:
Re: Chat
成章
ako u obzir uzmemo almu tucaković, janu, maju marijanu 
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
- Chengzhang
- Kontakt:
Da bi to licilo na grad, putna infrastruktura se mora drasticno popraviti, ono je u pojedinim naseljima katastrofa. Ipak nista nije ravno vlaskim krajevima u borskom okrugu. Sve vila do vile, a putevi/ulice u totalnom stanju raspadanja. Totalni kontrast. Magistrala Odzaci - Sombor lici spram onoga na autoput.Tribalian je napisao/la:Taj banatski deo Beograda, to treba videti, pazi ovo, nikad ja tamo nisam isao do pre 7-8 godina, prijatelju kad sam ja ono videoChengzhang je napisao/la: Opa, za poslednje dodjose si ipak "stari Beogradjanin"![]()
Izvinjavamo se. I ne mesaj Zemunce sa Novobeogradjanima.Nego na mene najjaci utisak danas ostavlja banatski deo (opstina Palilula), kada zadjes u Borcu, to je sve skoro doseljeno, najvecim delom iz Hrvatske, ni Novi Beograd, ni Zemun joj nisu ravni (ja sam inace ziveo u Cara Dusana). Uopste taj deo prema Padinskoj Skeli vrvi od doseljenika (dobro, nekretnine na Dorcolu spadaju logicno medju najskuplje, a Beograd se prirodno moze siriti jedino po periferiji, made in Kaludjerica
).
Nego, kako tretiras pisanu rec? Jesi li citao Matavuljeve "Beogradske price", ili nesto mladje Davidov opus (Filip David) i njegove pripovetke o nastajanju Novog Beograda? Toplo preporucujem.zamisli sad nekog Sarajliju koji zna za SA i za Lukavicu i zamakne negde gde misli da je suma a ono sume nigde vec ceo jedan grad .
E tako sam ja to doziveo.
成章
- Chengzhang
- Kontakt:
Djet-set...Polarstar je napisao/la:ako u obzir uzmemo almu tucaković, janu, maju marijanu
成章
Đet, ne đet, ja bi to j...
jednom je, necu se zeniti 
- Chengzhang
- Kontakt:
Samo udri sto dohvatis, lepu ces zenitiPolarstar je napisao/la:Đet, ne đet, ja bi to j...jednom je, necu se zeniti
成章
- samo_lijevo
- Kontakt:
vidim Janu blatite.Kako vas nije stid?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pita vas lijevo pred ljudima, 
samo_lijevo je napisao/la:vidim Janu blatite.Kako vas nije stid?
[youtube][/youtube]
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Chengzhang
- Kontakt:
Ova panda zanimljiv čovjek.Mogao si me povest na put oko svijeta kad.
Kako je meni smiješno kad idem za BG pa ona mjesta prije svi bosanski naglasak imaju
I ovaj Trib sretnik.Jedino bih u Nici živio radije nego na Dorćolu.
Kako je meni smiješno kad idem za BG pa ona mjesta prije svi bosanski naglasak imaju
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- GazijaKalesija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Bit će studentski pohod u BeGe, možda odem ako skupim lovu, čisto da posjetim istočne "susjede" 
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Zaboravih reći, današnja Dubioza.GazijaKalesija je napisao/la:[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Chengzhang
- Kontakt:
Ne brini, stici ces, i ne nogama, nego godinama. U mladjim danima putovanja su radoznalost, posle tridesete bioloska potreba da se promeni sredina, napune baterije za povratak u svakodnevnicu (i sto si stariji, vise ces se vezivati za ljude, a manje za arhitekturu). Inace nisam nista narocito proputovao. Ima jedna fenomenalna pripovetka Milorada Pavica koja se zove mislim "Ispovest Jovana Spiropulosa", u kojoj on ingenijalno postavlja tu paradigmu ishodista i cilja u istu ravan.Kawhi je napisao/la:Ova panda zanimljiv čovjek.Mogao si me povest na put oko svijeta kad.
Kako je meni smiješno kad idem za BG pa ona mjesta prije svi bosanski naglasak imaju![]()
Sto se tice Beograda, i Dorcol i Zemun i Vozdovac i Cubura je nista drugo do urbana legenda, kakva se nalazi u svim drugim gradovima (Beograd je i srediste i steciste, ali i provincija, zavisi koju perpsektivu upotrebljavas u datom trenutku). Kao sto je i Azurna obala vrsta legende i nista vise. Prica o intelektualnoj imperiornosti jedne sredine nad drugom je dobra jedino za WC-solju, mada neki cesto zaborave na vreme da puste vodu (medju kontinentima, geografsko-politickim predelima, na relaciji grad-selo - nebitno).
成章
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuvaj za BarsuPolarstar je napisao/la:Bit će studentski pohod u BeGe, možda odem ako skupim lovu, čisto da posjetim istočne "susjede"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube]
Ajmo crno beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jeste. Ali je i otišao.samo_lijevo je napisao/la:je li nas se ovo vratio strucnjak za terorizam,vojnu tehniku?
inace stovatelj hice.
Pustio sam da ga još neko "ušpija".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sutra napokon mogu da radim legalno sve stvari koje sam mogao od 16.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neupućeni bi pomislili da ti nešto nije dragMonolog je napisao/la:Jeste. Ali je i otišao.samo_lijevo je napisao/la:je li nas se ovo vratio strucnjak za terorizam,vojnu tehniku?
inace stovatelj hice.
Pustio sam da ga još neko "ušpija".
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.