Claus je napisao/la:Rekao bih da je kod nas situacija takva da se velike reprezentacije uglavnom previše respektuju i da unaprijed pripremamo alibi za neuspjeh, a da uvjetno rečeno "male reprezentacije" nerijetko znamo podcijeniti ili čak otpisati, što nam se milion puta obilo o glavu. Najnoviji primjer je Kipar.
I umjesto da naučimo lekciju iz svega toga, pripremimo se i maksimalno ozbiljno odradimo Vels, a poslije bez straha i s ogromnim samopouzdanjem uđemo u susret s Belgijom, mi ćemo prije uraditi suprotno. Ima tu dosta i do selektora, ali dešavalo se to i prije (a bojim se da će i poslije) Safeta Sušića.
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
To je to otprilike.Claus je napisao/la:Rekao bih da je kod nas situacija takva da se velike reprezentacije uglavnom previše respektuju i da unaprijed pripremamo alibi za neuspjeh, a da uvjetno rečeno "male reprezentacije" nerijetko znamo podcijeniti ili čak otpisati, što nam se milion puta obilo o glavu. Najnoviji primjer je Kipar.
I umjesto da naučimo lekciju iz svega toga, pripremimo se i maksimalno ozbiljno odradimo Vels, a poslije bez straha i s ogromnim samopouzdanjem uđemo u susret s Belgijom, mi ćemo prije uraditi suprotno. Ima tu dosta i do selektora, ali dešavalo se to i prije (a bojim se da će i poslije) Safeta Sušića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja sam razapet u vezi ovih utakmica,s jedne strane ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije a sa druge strane se ne mogu pomiriti da ovaj diletant i dalje vodi reprezentaciju.
Vjerujem da i vecina ljudi koji razmisljaju svojom glavom dijeli isti stav.
Zamislimo sad,priuceni se malo primiri sa privatlukom i pritisnut strahom za goli opstanak izvede pravi tim,mi uzmemo 4 ili 6 bodova,eto opet hvalospjeva placenih medijskih jurisnika o polubogu Papetu koji je maestralno vodio utakmice,kako su kritike bile neosnovane,kako ovo,kako ono.
I to mu opet da komociju da radi po starom.
A znamo da bi tako bilo,i najveci njegovi branioci davno su shvatili da se on promijeniti nece niti ce promijeniti svoje prioritete ni nacin rada.I sta smo ona time dobili?Dobili smo privremeno zatisje do neke sljedece egzibicije priucenog i do nekog slijedeceg debakla,mozda goreg i stetnijeg nego bi bio neuspjeh u ove dvije utakmice.
Ustvari,mislim da pravo pitanje koje muci vecinu istinskih navijaca i dobronamjernih ljudi glasi:Sta je gore,da ovdje ostvarimo neuspjeh i rijesimo se diletanta i krenemo graditi stvari ponovo na zdravim osnovama,sa sansama da i pored toga odemo na EP ili odgodimo neodgodivo a to je,kad ce nas opet sve skupa Susic zaviti u crno i hoce li to tada biti bolnije nego neuspjeh u ove dvije utakmice?
Zamislimo sad,priuceni se malo primiri sa privatlukom i pritisnut strahom za goli opstanak izvede pravi tim,mi uzmemo 4 ili 6 bodova,eto opet hvalospjeva placenih medijskih jurisnika o polubogu Papetu koji je maestralno vodio utakmice,kako su kritike bile neosnovane,kako ovo,kako ono.
A znamo da bi tako bilo,i najveci njegovi branioci davno su shvatili da se on promijeniti nece niti ce promijeniti svoje prioritete ni nacin rada.I sta smo ona time dobili?Dobili smo privremeno zatisje do neke sljedece egzibicije priucenog i do nekog slijedeceg debakla,mozda goreg i stetnijeg nego bi bio neuspjeh u ove dvije utakmice.
Ustvari,mislim da pravo pitanje koje muci vecinu istinskih navijaca i dobronamjernih ljudi glasi:Sta je gore,da ovdje ostvarimo neuspjeh i rijesimo se diletanta i krenemo graditi stvari ponovo na zdravim osnovama,sa sansama da i pored toga odemo na EP ili odgodimo neodgodivo a to je,kad ce nas opet sve skupa Susic zaviti u crno i hoce li to tada biti bolnije nego neuspjeh u ove dvije utakmice?
Ma ja sam uvijek za uspjeh, makar nas Mile Dodik vodio.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Niko zdravog razuma nece dovoditi u pitanje navijanje za reprezentaciju BIH, osim mozda tebe i slicnim tebi.Rusilac je napisao/la:Ja sam razapet u vezi ovih utakmica,s jedne strane ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije a sa druge strane se ne mogu pomiriti da ovaj diletant i dalje vodi reprezentaciju.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 03 okt 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
i tu prestaje sva prica.Rusilac je napisao/la:s jedne strane ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije
Na dan utakmice ili sat prije nju za mene Pape ne postoji,zaboravim ga, i njegove lose postupke i navijam da pobijedi moja ekipa,nesto sto je za mene sveto. Tako razmislja svaki pravi navijac, kakav bojkot utakmice,kakvo navijanje protiv tvoje drzave
I tako sve do QataraClutch je napisao/la:Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:I tako sve do QataraClutch je napisao/la:Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.
Zamisli scenario, Pape odvede repku u Francusku i prodje drugi krug, pritom produzi ugovor
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Naravno. Protiv srca se ne može. Ne mogu ja mrziti reprezentaciju svoje zemlje zbog kvazi-stručnjaka na klupi. Da nam nije stalo, nebi se ovoliko bunili zbog Sušićevih nebuloza.mirzatele je napisao/la:i tu prestaje sva prica.Rusilac je napisao/la:s jedne strane ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije
Na dan utakmice ili sat prije nju za mene Pape ne postoji,zaboravim ga, i njegove lose postupke i navijam da pobijedi moja ekipa,nesto sto je za mene sveto. Tako razmislja svaki pravi navijac, kakav bojkot utakmice,kakvo navijanje protiv tvoje drzave
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
najvaznije od svega je da smo lagano aterirali na tlo...nema vise euforije
kad se samo sjetim
bilu u finalu u Brazilu negdje oko aprila-maja

bilu u finalu u Brazilu negdje oko aprila-maja
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to. Mene vec od danas neka trema hvata vec pred tekmu.mirzatele je napisao/la: i tu prestaje sva prica.
Ne brigaj,zavrsit ces kao treci i u barazu dobiti PorugalGoalgetter je napisao/la:To je to. Mene vec od danas neka trema hvata vec pred tekmu.mirzatele je napisao/la: i tu prestaje sva prica.
Na dan utakmice ili sat prije nju za mene Pape ne postoji,zaboravim ga, i njegove lose postupke i navijam da pobijedi moja ekipa,nesto sto je za mene sveto. Tako razmislja svaki pravi navijac, kakav bojkot utakmice,kakvo navijanje protiv tvoje drzaveIpak, scenario mi je nezamisliv da ne igramo na EURO2016, i da zavrsimo 4. u grupi.
A tada cemo im sine yebati mater.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemoj mi preskakati, prvo Rusija.harishp je napisao/la:I tako sve do QataraClutch je napisao/la:Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako prodje prvi krug to bi samo znacilo da smo medju 16 u Evropi. A to je minimum za ovakvu ekipu.emir79 je napisao/la:harishp je napisao/la:I tako sve do QataraClutch je napisao/la:Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.![]()
![]()
Zamisli scenario, Pape odvede repku u Francusku i prodje drugi krug, pritom produzi ugovor![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
gledaj ovih Safetovih papaka

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Rusija je baska,ali ja to da ''puno lakse podnesu''Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi preskakati, prvo Rusija.harishp je napisao/la:I tako sve do QataraClutch je napisao/la:Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.
BTW Kockasta ljegenda,miran.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Naviklo je magare da ga se tovari, no sikirikiharishp je napisao/la:ali ja to da ''puno lakse podnesu''
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Spreman sam za Vels, transparent je sa mnom. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mene što se tiče,može 6 bodova osvojiti iz naredne 2 tekme,to ne mijenja neke činjenice,ako si normalan čovjek i forumaš,a ne kao ekipa jahača Sajokalipse!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Trenutno korisnika/ca: General505, GG3, Proximic i 27 gostiju.