Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Rusilac
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Rusilac » 03 okt 2014, 17:44

Claus je napisao/la:Rekao bih da je kod nas situacija takva da se velike reprezentacije uglavnom previše respektuju i da unaprijed pripremamo alibi za neuspjeh, a da uvjetno rečeno "male reprezentacije" nerijetko znamo podcijeniti ili čak otpisati, što nam se milion puta obilo o glavu. Najnoviji primjer je Kipar.

I umjesto da naučimo lekciju iz svega toga, pripremimo se i maksimalno ozbiljno odradimo Vels, a poslije bez straha i s ogromnim samopouzdanjem uđemo u susret s Belgijom, mi ćemo prije uraditi suprotno. Ima tu dosta i do selektora, ali dešavalo se to i prije (a bojim se da će i poslije) Safeta Sušića.
:thumbup:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 okt 2014, 17:53

Claus je napisao/la:Rekao bih da je kod nas situacija takva da se velike reprezentacije uglavnom previše respektuju i da unaprijed pripremamo alibi za neuspjeh, a da uvjetno rečeno "male reprezentacije" nerijetko znamo podcijeniti ili čak otpisati, što nam se milion puta obilo o glavu. Najnoviji primjer je Kipar.

I umjesto da naučimo lekciju iz svega toga, pripremimo se i maksimalno ozbiljno odradimo Vels, a poslije bez straha i s ogromnim samopouzdanjem uđemo u susret s Belgijom, mi ćemo prije uraditi suprotno. Ima tu dosta i do selektora, ali dešavalo se to i prije (a bojim se da će i poslije) Safeta Sušića.
To je to otprilike.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 okt 2014, 18:10

Ja sam razapet u vezi ovih utakmica,s jedne strane ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije a sa druge strane se ne mogu pomiriti da ovaj diletant i dalje vodi reprezentaciju.
Vjerujem da i vecina ljudi koji razmisljaju svojom glavom dijeli isti stav.

Zamislimo sad,priuceni se malo primiri sa privatlukom i pritisnut strahom za goli opstanak izvede pravi tim,mi uzmemo 4 ili 6 bodova,eto opet hvalospjeva placenih medijskih jurisnika o polubogu Papetu koji je maestralno vodio utakmice,kako su kritike bile neosnovane,kako ovo,kako ono.
I to mu opet da komociju da radi po starom.
A znamo da bi tako bilo,i najveci njegovi branioci davno su shvatili da se on promijeniti nece niti ce promijeniti svoje prioritete ni nacin rada.I sta smo ona time dobili?Dobili smo privremeno zatisje do neke sljedece egzibicije priucenog i do nekog slijedeceg debakla,mozda goreg i stetnijeg nego bi bio neuspjeh u ove dvije utakmice.

Ustvari,mislim da pravo pitanje koje muci vecinu istinskih navijaca i dobronamjernih ljudi glasi:Sta je gore,da ovdje ostvarimo neuspjeh i rijesimo se diletanta i krenemo graditi stvari ponovo na zdravim osnovama,sa sansama da i pored toga odemo na EP ili odgodimo neodgodivo a to je,kad ce nas opet sve skupa Susic zaviti u crno i hoce li to tada biti bolnije nego neuspjeh u ove dvije utakmice?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 okt 2014, 18:43

Ma ja sam uvijek za uspjeh, makar nas Mile Dodik vodio.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 okt 2014, 22:58

Rusilac je napisao/la:Ja sam razapet u vezi ovih utakmica,s jedne strane ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije a sa druge strane se ne mogu pomiriti da ovaj diletant i dalje vodi reprezentaciju.
Vjerujem da i vecina ljudi koji razmisljaju svojom glavom dijeli isti stav.

Zamislimo sad,priuceni se malo primiri sa privatlukom i pritisnut strahom za goli opstanak izvede pravi tim,mi uzmemo 4 ili 6 bodova,eto opet hvalospjeva placenih medijskih jurisnika o polubogu Papetu koji je maestralno vodio utakmice,kako su kritike bile neosnovane,kako ovo,kako ono.
I to mu opet da komociju da radi po starom.
A znamo da bi tako bilo,i najveci njegovi branioci davno su shvatili da se on promijeniti nece niti ce promijeniti svoje prioritete ni nacin rada.I sta smo ona time dobili?Dobili smo privremeno zatisje do neke sljedece egzibicije priucenog i do nekog slijedeceg debakla,mozda goreg i stetnijeg nego bi bio neuspjeh u ove dvije utakmice.

Ustvari,mislim da pravo pitanje koje muci vecinu istinskih navijaca i dobronamjernih ljudi glasi:Sta je gore,da ovdje ostvarimo neuspjeh i rijesimo se diletanta i krenemo graditi stvari ponovo na zdravim osnovama,sa sansama da i pored toga odemo na EP ili odgodimo neodgodivo a to je,kad ce nas opet sve skupa Susic zaviti u crno i hoce li to tada biti bolnije nego neuspjeh u ove dvije utakmice?
Niko zdravog razuma nece dovoditi u pitanje navijanje za reprezentaciju BIH, osim mozda tebe i slicnim tebi. :crazy:
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 03 okt 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 03 okt 2014, 23:00

Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 okt 2014, 23:03

Rusilac je napisao/la:s jedne strane ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije
i tu prestaje sva prica.
Na dan utakmice ili sat prije nju za mene Pape ne postoji,zaboravim ga, i njegove lose postupke i navijam da pobijedi moja ekipa,nesto sto je za mene sveto. Tako razmislja svaki pravi navijac, kakav bojkot utakmice,kakvo navijanje protiv tvoje drzave :crazy:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 okt 2014, 23:05

Clutch je napisao/la:Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.
I tako sve do Qatara :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 okt 2014, 23:08

harishp je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Naravno da ću navijati za BiH, uvijek, ali svaki idući poraz ću podnijeti s puno lakše kad znam da je to samo korak bliže odlasku stručnjaka.
:mrgreen: :mrgreen:
Zamisli scenario, Pape odvede repku u Francusku i prodje drugi krug, pritom produzi ugovor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 03 okt 2014, 23:09

mirzatele je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:s jedne strane ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije
i tu prestaje sva prica.
Na dan utakmice ili sat prije nju za mene Pape ne postoji,zaboravim ga, i njegove lose postupke i navijam da pobijedi moja ekipa,nesto sto je za mene sveto. Tako razmislja svaki pravi navijac, kakav bojkot utakmice,kakvo navijanje protiv tvoje drzave :crazy:
Naravno. Protiv srca se ne može. Ne mogu ja mrziti reprezentaciju svoje zemlje zbog kvazi-stručnjaka na klupi. Da nam nije stalo, nebi se ovoliko bunili zbog Sušićevih nebuloza.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 03 okt 2014, 23:12

najvaznije od svega je da smo lagano aterirali na tlo...nema vise euforije :shifty: kad se samo sjetim :roll:
bilu u finalu u Brazilu negdje oko aprila-maja :salut: :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 okt 2014, 23:19

mirzatele je napisao/la: i tu prestaje sva prica.
To je to. Mene vec od danas neka trema hvata vec pred tekmu. ;) Ipak, scenario mi je nezamisliv da ne igramo na EURO2016, i da zavrsimo 4. u grupi. :crazy:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 okt 2014, 23:24

Goalgetter je napisao/la:
mirzatele je napisao/la: i tu prestaje sva prica.
To je to. Mene vec od danas neka trema hvata vec pred tekmu. ;) Ipak, scenario mi je nezamisliv da ne igramo na EURO2016, i da zavrsimo 4. u grupi. :crazy:
Ne brigaj,zavrsit ces kao treci i u barazu dobiti Porugal :mrgreen:
A tada cemo im sine yebati mater. :kafa:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2014, 23:29

harishp je napisao/la:
Nemoj mi preskakati, prvo Rusija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 okt 2014, 23:31

emir79 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:
Zamisli scenario, Pape odvede repku u Francusku i prodje drugi krug, pritom produzi ugovor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ako prodje prvi krug to bi samo znacilo da smo medju 16 u Evropi. A to je minimum za ovakvu ekipu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 okt 2014, 23:33

gledaj ovih Safetovih papaka :damn: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 okt 2014, 23:35

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Nemoj mi preskakati, prvo Rusija.
Rusija je baska,ali ja to da ''puno lakse podnesu'' :mrgreen:
BTW Kockasta ljegenda,miran.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2014, 23:57

harishp je napisao/la:ali ja to da ''puno lakse podnesu'' :mrgreen:
Naviklo je magare da ga se tovari, no sikiriki :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 okt 2014, 00:28

Spreman sam za Vels, transparent je sa mnom. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 04 okt 2014, 00:36

Mene što se tiče,može 6 bodova osvojiti iz naredne 2 tekme,to ne mijenja neke činjenice,ako si normalan čovjek i forumaš,a ne kao ekipa jahača Sajokalipse!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GG3 i 30 gostiju.