Igrač br. 6

DonCorleone
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la DonCorleone » 01 okt 2014, 00:12

Nista spustan, nego dizan, sa nule na 0,01 i to neopravdano, najveci highlight u karijeri mu je facebook status bio i ostao. Ako si skonto, dobro jest, za crtanje uzimam novac :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 okt 2014, 00:16

DonCorleone je napisao/la:Nista spustan, nego dizan, sa nule na 0,01 i to neopravdano, najveci highlight u karijeri mu je facebook status bio i ostao. Ako si skonto, dobro jest, za crtanje uzimam novac :mrgreen: .
A jbg pretjerujes, kanta jeste ali nie bas 0. :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2014, 18:24

Ne bi nikad dobio poziv da se ne zove Ognjen, to je činjenica. Igrač koji nije ni po čemu zaslužio da bude dio reprezentacije.

Od njega su bolji: kapiten, Bičakčić, Zukanović, Šunjić, Nadarević, Cocalić, Pandža, Adnan Mravac.

Neće ga ni Manchester United, a ni FK Borac, :clap:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 okt 2014, 18:58

Ovo je veliki minus ali vjerujem da lik ima dugorocan plan, barem ce pokusat izvesti to.
Potpisao je na godinu dana sa ovim klubom. Vjerovatno mu je plan da standardnim igrama u klubu i sa par utakmica u reprezentaciji progura se vec iduce sezone u neki veliki klub dok to nije mogao sada ocekivati zbog neigranja neko vrijeme...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 okt 2014, 19:04

Kako je jednom neko ovdje primijetio, to je njemu plan svake sezone. Ali, očito mu nešto ne ide.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 01 okt 2014, 19:41

Pretjeruje se s ovim komentarima gore, ogi da je bio malo pametniji mogao je igrati cak u nekoj od liga petica sad u nekim timovima sa sredine ili dna tabele npr... fizicki je u prednosti u odnosu na svakog naseg drugog stopera al et uvijek nest uspije zajebat ili sta vec tako da je sebi uspio dopustiti da sa 25 god ide u pribram :D al da je nekvalitetan pa se uporedjuje sa nekim panjinama gore daleko od toga

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 01 okt 2014, 19:45

Sta je to, Vranjes ipak potpisao za Pribram?
Evo bas mi neki menadzeri pricaju da su ga htijeli ponuditi Marseju i Grckoj reprezentaciji, steta. :hmmmm:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 01 okt 2014, 19:45

Sta je to, Vranjes ipak potpisao za Pribram?
Evo mi neki menadzeri pricaju da su ga htijeli ponuditi Marseju i Grckoj reprezentaciji, steta. :hmmmm:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 01 okt 2014, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 04 okt 2014, 17:46

Ognjen je zadnje dvije utakmice odigrao za Elazig 27.04.2014.63min. i 11.05.2014. čak 68.min. od tada drži formu kao nijedan igrač na dunjaluku.Za Pribram možda potpiše jer se otimaju za njegove usluge još M.UNITED,Jihlava,Brno i Mlada Boleslav ;) E to je njegova prednost u odnosu na Zukanovića koji "igra" za slabašni CHIEVO :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2014, 18:21

Ne pretjeruje se sa komentarima, radi se o krajnjem limitiranom igraču koji ne može naći kvalitetan angažam jer je jednostavno slab igrač.

Jedan Džeko se probio iz Želje do Češke gdje je igrao čak na posudbama, pa na kraju završi u Wolfsburg-u i City-u.
Bešić otpisan iz HSV-a, odlazi u Mađarsku gdje je izdominirao sve kao stoper. Podsjećao je na Lucia. Kasnije Svjetsko, pa odlazak u jedan Everton.
Vedad igrao po Americi, pa PSG gdje nije dobijao šanse, da bi se iskazao u Aachen-u (iako je u početku bio zamijena), da bi trpao u Hoffenheim-u.
Emir Spahić, od Shinka do Leverkusen-a.
Miralem Pjanić, Metz najgori u ligi bio, ali on je i tada mlad izdominirao sve, da bi prešao u Lyon.
Senad Lulić, nepoznanica za sve, na kraju Lazio gdje je redovno u prvih jedanaest.

itd

Da je imalo kvalitetan igrač, sa lahkoćom bi našao neki klub, a ne Pribram od koga su minimalno pet naša kluba kvalitetnija.

Imamo minimalno pet boljih stopera od njega.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 okt 2014, 18:23

Ja stvarno ne kontam to, pa ni nasi igraci iz BHPL ne idu u Pribram. Oni nesto kvalitetniji, izbore transfere u solidne Belgijske, pa i Ceske klubove. A on kao reprezentativac ne moze bolje od Pribrama. :damn:

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 06 okt 2014, 20:01

slika

hahaha koji jalijas :mrgreen:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 okt 2014, 20:52

Goalgetter je napisao/la:Ja stvarno ne kontam to, pa ni nasi igraci iz BHPL ne idu u Pribram. Oni nesto kvalitetniji, izbore transfere u solidne Belgijske, pa i Ceske klubove. A on kao reprezentativac ne moze bolje od Pribrama. :damn:
Šta očekivati od lika koji po fcb piči statuse o kojekakvim glupostima i zayebava se okolo i potpisuje ugovor nakon transfer roka. Qrči se na fcb sa nožnim i butnim mišićima :lol: Yebem ga u bubreg, hajd' da nije profesionalni fudbaler pa bi shvatio to foliranje :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 02:23

Ognjene, sine Bosanski, sada moras odigrat utakmicu zivota u Cardiffu. Nema kapitena da te cuva ovaj put, ima samo Sunjic koji mu nije ni do koljena. Jasno je da je Ognjen van forme, ne moze neko bit u formi kad ne igra 5 mjeseci, ali moze odigrat jednu dobru utakmicu, na adrenalin, zelju i borbu. Pokazao je ranije da ima muda, mora to ponovo uradit.

Uz tebe smo Ognjene, gini za svaku loptu. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 okt 2014, 02:35

Sta veli Susic pozvao sam ga samo da mu pomognem da nadje klub, nece igrati, e pa meni se cini da ce igrati i to obe utakmice, dok ce igrac talijanskog prvoligasa traziti stream za tekmu iz Italije

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 okt 2014, 02:38

u Ogija se ne treba sumnjat' ni sekunde ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2014, 02:59

mirzatele je napisao/la:Sta veli Susic pozvao sam ga samo da mu pomognem da nadje klub, nece igrati, e pa meni se cini da ce igrati i to obe utakmice, dok ce igrac talijanskog prvoligasa traziti stream za tekmu iz Italije
Jel ima vizu za stream?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 okt 2014, 03:02

harishp je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Sta veli Susic pozvao sam ga samo da mu pomognem da nadje klub, nece igrati, e pa meni se cini da ce igrati i to obe utakmice, dok ce igrac talijanskog prvoligasa traziti stream za tekmu iz Italije
Jel ima vizu za stream?
u ilegali je, savez mu zabranio odlazak na internet

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2014, 03:04

mirzatele je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jel ima vizu za stream?
u ilegali je, savez mu zabranio odlazak na internet
Lijepo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zmaj187
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj187 » 08 okt 2014, 11:14

Konačno se otvorila šansa Ogiju, nakon što je mjesecima bio zapostavljan zbog nekakvih Bičakčića.
Nema ni Smetljara da kiksa, sve je super ispalo.
Begović-Vranješ, Horić, Kolašinac-Hajrović, Pjanić, Bešić, Lulić, Salihović-Ibišević, Džeko

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.