Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drop
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la drop » 13 mar 2010, 18:18

sarajlija89 je napisao/la:najbolji napadac u evropi sigurno,iz kola u kolo to pokazuje...i naredne godine u dresu Stare dame ;) ;)
Jest najbolji je napadac Evrope sigurno (kako sam kažeš) ali si opet glasao za Škoru u onoj smiješnoj anketi Idol nacije ili kako se vec zove...da nije smiješno bilo bi žalosno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 13 mar 2010, 18:19

sarajlija89 je napisao/la:najbolji napadac u evropi sigurno,iz kola u kolo to pokazuje...i naredne godine u dresu Stare dame ;) ;)
ne daj boze. malo misli sta je najbolje za dzeku a ne za tebe :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 mar 2010, 18:21

damirko je napisao/la:
pa bas zato..u juventusu bi bio glavni igrac ;) stvara se nova ekipa...gdje ce mu bolje bit...ne sto sam juventino nego tako nekako najbolje...ili arsenal...tu bi bio glavni igrac sigurno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2010, 18:27

Sa ovakvim pristupom igre,znanjem,nosom za gol on bi vrlo vjerovatno u sve i jednoj ekipi mogao da bude glavni.
Nije sto je moj ali tako rekose u .........................................transfermarktu ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 13 mar 2010, 18:37

damirko je napisao/la:
Za njega bi engleska liga bila idealana, da ga oce Chealsea kupit. :roll:
× Plava krv ispod koze ×

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 13 mar 2010, 18:41

kakva engleska vidite vi tamo da se noge redovno lome ?! milan ili Barca idealni za Dzeku odnosno Primera liga ;)
Visca El Barca !

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 13 mar 2010, 18:41

Ajmo momci bez zajebancije pa pogledajte dešavanja tokom ove sedmice

- Pjanić presuđuje Realu
- Misimović zabija Rubinu u gostima (koji je podsjećamo Barcelonu dobio 2-0 i igrao 0-0 na svom terenu)
- Džeko i Misimović opet danas na visini zadatka

Još sutra Sejo i Vedo da prorade i Medunjanin u srijedu da se kojim slučajem dokaže protiv Reala. Mislim da bi napokon dobili jednu svjetsku reprezentaciju.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 13 mar 2010, 18:43

Dajte sad Francuze! :lol:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 13 mar 2010, 18:43

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ajmo momci bez zajebancije pa pogledajte dešavanja tokom ove sedmice

- Pjanić presuđuje Realu
- Misimović zabija Rubinu u gostima (koji je podsjećamo Barcelonu dobio 2-0 i igrao 0-0 na svom terenu)

Još sutra Sejo i Vedo da prorade i Medunjanin u srijedu da se kojim slučajem dokaže protiv Reala. Mislim da bi napokon dobili jednu svjetsku reprezentaciju.
i da Medunjanin zabije Realu onda ce nam Florentino Perez hebat nanu bosansku :D :lol:
Visca El Barca !

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 13 mar 2010, 18:53

FC Barcelona _Ado je napisao/la:
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ajmo momci bez zajebancije pa pogledajte dešavanja tokom ove sedmice

- Pjanić presuđuje Realu

i da Medunjanin zabije Realu onda ce nam Florentino Perez hebat nanu bosansku :D :lol:
On samo sto moze je da pocne pakovat kofere.
× Plava krv ispod koze ×

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 13 mar 2010, 19:25

Steta ako ode u mrtvu talijansku ligu ...koja ce kako stvari stoje izgubiti jedno mjesto koje vodi u Ligu Prvaka,a bas to mjesto ce biti dodjeljeno Bundesligasima. On mora u Englesku ili Barcelonu i Real...samo tamo ce postati bas bas klasa i prepoznatljiv brend...sve ostalo je stagnacija jer je on vec igracina.
Podsjeca me na mene kada sam bio mladji :mrgreen: A i imenjaci smo :mrgreen: Dzaba ne moze Edin da ne valja :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 mar 2010, 19:28

Edin je poludio
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2010, 19:29

Ted Mosby je napisao/la:Edin je poludio
Nije,on se samo tako ceslja :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 mar 2010, 22:04

Ako se ne desi neka ozljeda nedaj Bože, onda će Edin biti najbolji strijelac u Bundesligi. Počeo je zabijati po dva komada po utakmici. :mrgreen:

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 13 mar 2010, 22:22

[quote="Necromacer"]Steta ako ode u mrtvu talijansku ligu ...koja ce kako stvari stoje izgubiti jedno mjesto koje vodi u Ligu Prvaka,a bas to mjesto ce biti dodjeljeno Bundesligasima. On mora u Englesku ili Barcelonu i Real...samo tamo ce postati bas bas klasa i prepoznatljiv brend...sve ostalo je stagnacija jer je on vec igracina.
Podsjeca me na mene kada sam bio mladji :mrgreen: A i imenjaci smo :mrgreen: Dzaba ne moze Edin da ne valja :lol:[/quot
on treba samo otici u veliki klub a u italiji ga sigurno trenutno nema osim intera koji nije za njega zainteresiran,u engleskoj samo mancester ili celzi a ako ga mancester uzme postace vrh.u spaniji nema mjesta u velikim klubovima barsi ili realu a u njemackoj i nebi bio los bajern jer sve je izvjesnije da ce ribery ostati i uz robena mogli bi daleko dogurati.bajern ima pare i za jos pojacanja a on bi im definitivno bio. :D

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 13 mar 2010, 23:29

Chelsi,Mancester,Barcelona i Real samo u jedan od ta 4 giganta da hoce otici za sve ostalo bi se pobrino sam Edin.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 mar 2010, 01:17

ma bilo gdje da ode samo ce napredovati,jer je fakat masina...samo da ga povrede zaobidju i bice prvi strijelac bundes lige :mrgreen: svaka cast majstore
1921-2011

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 14 mar 2010, 11:31

Edin Džeko, kao i Stefano Kießling te Kevin Kurany u 26 bundesligaških kola postigao je 14 pogodaka i ova trojica fudbalera do posljednjeg kola u sezoni vodiće veliku borbu za "zlatnu kopačku"
"Novinaru", zlatna kopačka se dodjeljuje najboljem strijelcu svih europskih liga a ne samo najboljem strijelcu pojedinih liga. :roll: :oops:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2010, 12:33

Ekipe Kieslinga i Kuranyia su u samom vrhu lige, a Wolfsburg je tek 7-8 na tabeli. Tako da je Dzeko sjajan poso odradio. Plus sto je dao 4-5 golova u Evropi jos nekoliko za repku. Dokazo je da prosla sezona nije bila slucajna i na ljeto sigurno ide u veci klub. Licno mislim da nece u Milan, nego u Englesku.

A vidim sljedeca im je protiv Herthe, bice veselo. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 mar 2010, 20:21

Cartman je napisao/la:A vidim sljedeca im je protiv Herthe, bice veselo. :D
:D. Prilika za hattrick.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.