Jest najbolji je napadac Evrope sigurno (kako sam kažeš) ali si opet glasao za Škoru u onoj smiješnoj anketi Idol nacije ili kako se vec zove...da nije smiješno bilo bi žalosno.sarajlija89 je napisao/la:najbolji napadac u evropi sigurno,iz kola u kolo to pokazuje...i naredne godine u dresu Stare dame![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ne daj boze. malo misli sta je najbolje za dzeku a ne za tebesarajlija89 je napisao/la:najbolji napadac u evropi sigurno,iz kola u kolo to pokazuje...i naredne godine u dresu Stare dame![]()

- sarajlija89
- Kontakt:
pa bas zato..u juventusu bi bio glavni igracdamirko je napisao/la:ne daj boze. malo misli sta je najbolje za dzeku a ne za tebesarajlija89 je napisao/la:najbolji napadac u evropi sigurno,iz kola u kolo to pokazuje...i naredne godine u dresu Stare dame![]()

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sa ovakvim pristupom igre,znanjem,nosom za gol on bi vrlo vjerovatno u sve i jednoj ekipi mogao da bude glavni.
Nije sto je moj ali tako rekose u .........................................transfermarktu
Nije sto je moj ali tako rekose u .........................................transfermarktu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za njega bi engleska liga bila idealana, da ga oce Chealsea kupit.damirko je napisao/la:ne daj boze. malo misli sta je najbolje za dzeku a ne za tebesarajlija89 je napisao/la:najbolji napadac u evropi sigurno,iz kola u kolo to pokazuje...i naredne godine u dresu Stare dame![]()

× Plava krv ispod koze ×
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
kakva engleska vidite vi tamo da se noge redovno lome ?! milan ili Barca idealni za Dzeku odnosno Primera liga 

Visca El Barca !
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Ajmo momci bez zajebancije pa pogledajte dešavanja tokom ove sedmice
- Pjanić presuđuje Realu
- Misimović zabija Rubinu u gostima (koji je podsjećamo Barcelonu dobio 2-0 i igrao 0-0 na svom terenu)
- Džeko i Misimović opet danas na visini zadatka
Još sutra Sejo i Vedo da prorade i Medunjanin u srijedu da se kojim slučajem dokaže protiv Reala. Mislim da bi napokon dobili jednu svjetsku reprezentaciju.
- Pjanić presuđuje Realu
- Misimović zabija Rubinu u gostima (koji je podsjećamo Barcelonu dobio 2-0 i igrao 0-0 na svom terenu)
Još sutra Sejo i Vedo da prorade i Medunjanin u srijedu da se kojim slučajem dokaže protiv Reala. Mislim da bi napokon dobili jednu svjetsku reprezentaciju.
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
i da Medunjanin zabije Realu onda ce nam Florentino Perez hebat nanu bosanskuFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ajmo momci bez zajebancije pa pogledajte dešavanja tokom ove sedmice
- Pjanić presuđuje Realu

Visca El Barca !
On samo sto moze je da pocne pakovat kofere.FC Barcelona _Ado je napisao/la:i da Medunjanin zabije Realu onda ce nam Florentino Perez hebat nanu bosanskuFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ajmo momci bez zajebancije pa pogledajte dešavanja tokom ove sedmice
- Pjanić presuđuje Realu
Još sutra Sejo i Vedo da prorade i Medunjanin u srijedu da se kojim slučajem dokaže protiv Reala. Mislim da bi napokon dobili jednu svjetsku reprezentaciju.![]()
× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
Steta ako ode u mrtvu talijansku ligu ...koja ce kako stvari stoje izgubiti jedno mjesto koje vodi u Ligu Prvaka,a bas to mjesto ce biti dodjeljeno Bundesligasima. On mora u Englesku ili Barcelonu i Real...samo tamo ce postati bas bas klasa i prepoznatljiv brend...sve ostalo je stagnacija jer je on vec igracina.
Podsjeca me na mene kada sam bio mladji
A i imenjaci smo
Dzaba ne moze Edin da ne valja 

Edin je poludio
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Nije,on se samo tako cesljaTed Mosby je napisao/la:Edin je poludio

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako se ne desi neka ozljeda nedaj Bože, onda će Edin biti najbolji strijelac u Bundesligi. Počeo je zabijati po dva komada po utakmici. 

-
- Kontakt:
[quote="Necromacer"]Steta ako ode u mrtvu talijansku ligu ...koja ce kako stvari stoje izgubiti jedno mjesto koje vodi u Ligu Prvaka,a bas to mjesto ce biti dodjeljeno Bundesligasima. On mora u Englesku ili Barcelonu i Real...samo tamo ce postati bas bas klasa i prepoznatljiv brend...sve ostalo je stagnacija jer je on vec igracina.
A i imenjaci smo
Dzaba ne moze Edin da ne valja
[/quot
on treba samo otici u veliki klub a u italiji ga sigurno trenutno nema osim intera koji nije za njega zainteresiran,u engleskoj samo mancester ili celzi a ako ga mancester uzme postace vrh.u spaniji nema mjesta u velikim klubovima barsi ili realu a u njemackoj i nebi bio los bajern jer sve je izvjesnije da ce ribery ostati i uz robena mogli bi daleko dogurati.bajern ima pare i za jos pojacanja a on bi im definitivno bio.

on treba samo otici u veliki klub a u italiji ga sigurno trenutno nema osim intera koji nije za njega zainteresiran,u engleskoj samo mancester ili celzi a ako ga mancester uzme postace vrh.u spaniji nema mjesta u velikim klubovima barsi ili realu a u njemackoj i nebi bio los bajern jer sve je izvjesnije da ce ribery ostati i uz robena mogli bi daleko dogurati.bajern ima pare i za jos pojacanja a on bi im definitivno bio.

-
- Kontakt:
Chelsi,Mancester,Barcelona i Real samo u jedan od ta 4 giganta da hoce otici za sve ostalo bi se pobrino sam Edin.
ma bilo gdje da ode samo ce napredovati,jer je fakat masina...samo da ga povrede zaobidju i bice prvi strijelac bundes lige
svaka cast majstore

1921-2011
"Novinaru", zlatna kopačka se dodjeljuje najboljem strijelcu svih europskih liga a ne samo najboljem strijelcu pojedinih liga.Edin Džeko, kao i Stefano Kießling te Kevin Kurany u 26 bundesligaških kola postigao je 14 pogodaka i ova trojica fudbalera do posljednjeg kola u sezoni vodiće veliku borbu za "zlatnu kopačku"

Ekipe Kieslinga i Kuranyia su u samom vrhu lige, a Wolfsburg je tek 7-8 na tabeli. Tako da je Dzeko sjajan poso odradio. Plus sto je dao 4-5 golova u Evropi jos nekoliko za repku. Dokazo je da prosla sezona nije bila slucajna i na ljeto sigurno ide u veci klub. Licno mislim da nece u Milan, nego u Englesku.
A vidim sljedeca im je protiv Herthe, bice veselo.
A vidim sljedeca im je protiv Herthe, bice veselo.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:A vidim sljedeca im je protiv Herthe, bice veselo.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, Google Adsense [Bot], lol89 i 28 gostiju.