Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Padovan » 05 okt 2014, 23:39

IlPrincipe je napisao/la:Kakve to veze ima, ovo je priča o večerašnjem navlačenju na Juve, nemoj mijenjat temu

Ja sam čestitao kad smo izgubili od Juventusa i rekao da je pobjeda zaslužena. Opet kažem tema je večerašnja utakmica
Ima u tome što se blamiraš, kao i što si se i tad izblamirao, ali nema smisla sa takvima kao ti, jer ti gledaš samo u jednom pravcu. Najbolje ti ide slikanje drži se toga (šala) :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 okt 2014, 23:41

Zbog čega sam se ja sad izblamirao ? što sam reko da su sva 3 gola diskutabilna, da nijedan nije 100% regularan ????? Upravu sam 100% u tome, to što ti je teško to prihvatit baš mi je žao jbg Ne vidiš ti to jer navijaš za Juventus, da si iole realan složio bi se sa mnom a ne pisao tu gluposti za neka slikanja nešto ..
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 05 okt 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 okt 2014, 23:42

Moviola Gazzetta - Gol di Vidal regolare. C'era solo il rigore su Pogba :kafa:

Šta je ovo, sve tradicionalno hejterski nastrojeni mediji govore u našu korist, al "čitav svijet" zna :mrgreen:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 okt 2014, 23:44

Sissoko je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Pošteno suđenje prema svima, zna se desiti i 1 greška yebiga svi griješe ali ovo večeras je bila farsa .. Juvelike

@Sissoko :yawn:

Bravo sudija, bravo Juve iduća epizoda iduće kolo, ništa me ne može iznenadit više :wave:
Stručnjaci sa sky-a sa video analizom se ne bi složili al eto oni nisu "citav svijet", borave u vakumu kao navijaci Juventusa. :urnebes:
isto da ja kazem strucnjaci sa Arene Sport su kod oba penala Juventusa rekli da su nepostojeca i sta sad?

Ne treba meni, niti bilo kome drugom neki srtucnjaci da nam objasnjavaju ono sto sam vidio svojim ocima, u ove dvije i pol decenije pracenja fudbala moras biti lud pa da ne razlikujes prevedne od nepravednih sudijski odluka, zbog toga mi nije potreban nikakav strucnjak, dovoljan sam sam sebi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 okt 2014, 23:46

milanist je napisao/la: isto da ja kazem strucnjaci sa Arene Sport su kod oba penala Juventusa rekli da su nepostojeca i sta sad?

Ne treba meni, niti bilo kome drugom neki srtucnjaci da nam objasnjavaju ono sto sam vidio svojim ocima, u ove dvije i pol decenije pracenja fudbala moras biti lud pa da ne razlikujes prevedne od nepravednih sudijski odluka, zbog toga mi nije potreban nikakav strucnjak, dovoljan sam sam sebi.
Dobro, onda ti budi samoprozvani fudbalski stručnjak. :kafa:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 okt 2014, 23:48

Vidi nešto, sve i da su regolarni penal nad Pogbom i onaj Bonuccijev gol opet onaj gol nad Maiconom nije regularan, što su ti znalci sa Gazzete rekli. Opet je navučeno na Juventus i opet krađa. Derbi je to, sramota je što su sva 3 gola diskutabilna. ;)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 okt 2014, 23:50

IlPrincipe je napisao/la:Vidi nešto, sve i da su regolarni penal nad Pogbom i onaj Bonuccijev gol opet onaj gol nad Maiconom nije regularan, što su ti znalci sa Gazzete rekli. Opet je navučeno na Juventus i opet krađa. Derbi je to, sramota je što su sva 3 gola diskutabilna. ;)
Moraš poradit na italijanskom, oba prva dva penala po njima nisu postojala, niti Maiconov niti Lichsteinerov, ostalo je regularno. Now do the math. :kafa:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 okt 2014, 23:52

Sissoko je napisao/la:
milanist je napisao/la: isto da ja kazem strucnjaci sa Arene Sport su kod oba penala Juventusa rekli da su nepostojeca i sta sad?

Dobro, onda ti budi samoprozvani fudbalski stručnjak. :kafa:
Vidis, ja jedno govorim, a ti bas navro o necemu drgom, helem nejse, ja fino govorim da najvise vjerujem u ono sto vidim svojim ocima ( a veceras sam vidio svasta) i da mi nije potreban niko drugo da mi objasnjaje neke stvari, od malena te valjda uce sta je ispravno a sta ne, tako ti je i u fudbalo, samo sto si ti zaslijepnjen i tjeras samo ono svoje sto ti smatras da je upravu, dok drugi nemaju pravo rijeci, jer cim nesto spomenu odmah se stvara neka farsa i pripadnicima koji mrze Juventus i slicno, ako si na strani onoga pravednog nije li logicno da ne vuces ni na jednu stranu.
I da tema je bila o vecerasnjoj utakmici i sumnjivim penalima, i prije sam pisao o tome, zar je tesko biti covjek pa priznati da je sudija nagidnjao na stranu Juventusa, ocigledno da jeste, nekima ovdje nedostaje ta osboina, a ima i ovih drugih, svaka im cast na tome.
ugodan ostatak veceri.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 okt 2014, 23:53

milanist je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Pošteno suđenje prema svima, zna se desiti i 1 greška yebiga svi griješe ali ovo večeras je bila farsa .. Juvelike

@Sissoko :yawn:

Bravo sudija, bravo Juve iduća epizoda iduće kolo, ništa me ne može iznenadit više :wave:
Stručnjaci sa sky-a sa video analizom se ne bi složili al eto oni nisu "citav svijet", borave u vakumu kao navijaci Juventusa. :urnebes:
isto da ja kazem strucnjaci sa Arene Sport su kod oba penala Juventusa rekli da su nepostojeca i sta sad?

cek :lol:

al to je problem, sto je vecina i gledala tekmu na areni pa poprimi taj stav komentatora na areni koji iz dna duse mrzi Juventus otkako pratim kod njih (vec 2-3 godine).. isti taj komentator sto kaze da su oba penala Juventusa sumnjiva, dok je "Roma dobila penal nakon sto ga je Licht hrvacki oborio".. kao i prica da Juventus nista nije pokazao do penala, a nekim cudom se igralo 80% na strani Rome.. "komentator arene sporta", boze sacuvaj..

naletih, slucajnosti..
From 2007 season onwards Milan have been awarded 49 penalties in Serie A, Inter 37 & Juve 26."
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 okt 2014, 23:53

Čuj nije penal nad Tottijem :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 okt 2014, 23:55

milanist je napisao/la: Vidis, ja jedno govorim, a ti bas navro o necemu drgom, helem nejse, ja fino govorim da najvise vjerujem u ono sto vidim svojim ocima ( a veceras sam vidio svasta) i da mi nije potreban niko drugo da mi objasnjaje neke stvari, od malena te valjda uce sta je ispravno a sta ne, tako ti je i u fudbalo, samo sto si ti zaslijepnjen i tjeras samo ono svoje sto ti smatras da je upravu, dok drugi nemaju pravo rijeci, jer cim nesto spomenu odmah se stvara neka farsa i pripadnicima koji mrze Juventus i slicno, ako si na strani onoga pravednog nije li logicno da ne vuces ni na jednu stranu.
I da tema je bila o vecerasnjoj utakmici i sumnjivim penalima, i prije sam pisao o tome, zar je tesko biti covjek pa priznati da je sudija nagidnjao na stranu Juventusa, ocigledno da jeste, nekima ovdje nedostaje ta osboina, a ima i ovih drugih, svaka im cast na tome.
ugodan ostatak veceri.
Naginjao za Juve? Dao sumnjiv penal Romi, jedan Juventusu, ostalo regularno, you also need to do the math. :kafa:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 okt 2014, 23:57

Eto vidis, ja pricam cim nesto kazes o Juvetu odmah ih mrzis, i odmah se pojavljuje i ovaj
al to je problem, sto je vecina i gledala tekmu na areni pa poprimi taj stav komentatora na areni koji iz dna duse mrzi Juventus otkako pratim kod njih (vec 2-3 godine)
toliko o tome, sad vas poceli i komentatori mrziti, gluho i coravo bilo,
Naginjao za Juve? Dao sumnjiv penal Romi, jedan Juventusu, ostalo regularno, you also need to do the math.
2x juve, mozda 1x Romi

i da, vi ste ti koji bi trebali na popravni iz matematike, da ti ne govorim zasto, znas vrlo dobro ako cemo vec o tome :cool:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 okt 2014, 23:59

Meni samo nije jasno kako može bit diskutabilan penal nad Tottijem ?!?!?

Pa Licht ga zagrlio i oborio na pod, te dok se dizao čuvao ga za glavu. Izvini molim te

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 okt 2014, 23:59

milanist je napisao/la:Eto vidis, ja pricam cim nesto kazes o Juvetu odmah ih mrzis, i odmah se pojavljuje i ovaj
al to je problem, sto je vecina i gledala tekmu na areni pa poprimi taj stav komentatora na areni koji iz dna duse mrzi Juventus otkako pratim kod njih (vec 2-3 godine)
toliko o tome, sad vas poceli i komentatori mrziti, gluho i coravo bilo,
Naginjao za Juve? Dao sumnjiv penal Romi, jedan Juventusu, ostalo regularno, you also need to do the math.
2x juve, mozda 1x Romi

i da, vi ste ti koji bi trebali na popravni iz matematike, da ti ne govorim zasto, znas vrlo dobro ako cemo vec o tome :cool:
Please do the math, it solves any conundrum, but wont heal the blindness caused by hate. :kafa:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 okt 2014, 00:01

IlPrincipe je napisao/la:Meni samo nije jasno kako može bit diskutabilan penal nad Tottijem ?!?!?

Pa Licht ga zagrlio i oborio na pod, te dok se dizao čuvao ga za glavu. Izvini molim te
a da pogledas snimak iz druge strane i malo ranije nego sto ce totti pasti ? pa da vidis ko koga tu cuva i naravno, ko ima prednost kada je guranje i duel u 16..

@milanist sta je tu cudno ? kako bi ti komentarisao tekme inter-milan, ili kako bih ja juventusove ?

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 okt 2014, 00:03

Ma da to se i ocekivalo, cim se izgubis o onome sto govoris i ne znas vise sta da kazes onda pocinje ''tvoj'' fazon.
Svi smo mi slijepi, ne znamo sabrati 2 i 2 i slicno, samo si nam ti hairlija momcino, afrim.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 okt 2014, 00:04

Italia je napisao/la: a da pogledas snimak iz druge strane i malo ranije nego sto ce totti pasti ? pa da vidis ko koga tu cuva i naravno, ko ima prednost kada je guranje i duel u 16..
molim te postavi ovdje taj snimak. Prilikom pada Licht je zagrlio Tottija te po završetku pada Licht je bio na Tottiju i čuvao ga rukama pri zemlji kao da je MMA, dovoljno za penal i previše

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 okt 2014, 00:05

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 00:07

IlPrincipe je napisao/la:
Italia je napisao/la: a da pogledas snimak iz druge strane i malo ranije nego sto ce totti pasti ? pa da vidis ko koga tu cuva i naravno, ko ima prednost kada je guranje i duel u 16..
molim te postavi ovdje taj snimak. Prilikom pada Licht je zagrlio Tottija te po završetku pada Licht je bio na Tottiju i čuvao ga rukama pri zemlji kao da je MMA, dovoljno za penal i previše
:D pa kad se gazzetta nije složila sa tobom ko će? Braniš neodbranjivo a nije tvoj tim ni igrao, jedino što mogu da nadjem kao razlog za takvo ponašanje je frustracija i mržnja.Šta će ti to? :kafa:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 okt 2014, 00:08

IlPrincipe je napisao/la:
evo ti hajlatsi, samo zato sto su ukljuceni.. nisam trazio tacan detalj, slike il neki drugi ugao..

da, prilikom pada Licht je njega obarao.. ali kad je tek centarsut poslan lijepo se vidi da i Totti njega drzi/povlaci.. nit kazem da je regularan nit da nije, vec da je sumnjiv kao i onaj sa Maiconom

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.