Sissoko je napisao/la:milanist je napisao/la:
isto da ja kazem strucnjaci sa Arene Sport su kod oba penala Juventusa rekli da su nepostojeca i sta sad?
Ne treba meni, niti bilo kome drugom neki srtucnjaci da nam objasnjavaju ono sto sam vidio svojim ocima, u ove dvije i pol decenije pracenja fudbala moras biti lud pa da ne razlikujes prevedne od nepravednih sudijski odluka, zbog toga mi nije potreban nikakav strucnjak, dovoljan sam sam sebi.
Dobro, onda ti budi samoprozvani fudbalski stručnjak.

Vidis, ja jedno govorim, a ti bas navro o necemu drgom, helem nejse, ja fino govorim da najvise vjerujem u ono sto vidim svojim ocima ( a veceras sam vidio svasta) i da mi nije potreban niko drugo da mi objasnjaje neke stvari, od malena te valjda uce sta je ispravno a sta ne, tako ti je i u fudbalo, samo sto si ti zaslijepnjen i tjeras samo ono svoje sto ti smatras da je upravu, dok drugi nemaju pravo rijeci, jer cim nesto spomenu odmah se stvara neka farsa i pripadnicima koji mrze Juventus i slicno, ako si na strani onoga pravednog nije li logicno da ne vuces ni na jednu stranu.
I da tema je bila o vecerasnjoj utakmici i sumnjivim penalima, i prije sam pisao o tome, zar je tesko biti covjek pa priznati da je sudija nagidnjao na stranu Juventusa, ocigledno da jeste, nekima ovdje nedostaje ta osboina, a ima i ovih drugih, svaka im cast na tome.
ugodan ostatak veceri.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16