Tek sad pogledah utakmicu ...
Antolović Dobar Iako je Borac bio bezopasan, ono posla što je imao odradio je na zadovoljavajućem nivou, kod gola nije mnogo mogao.
Čolić Dobar
Bogdanović Dobar Jedna od boljih njegovih utakmica u Želji. Po meni, nije kriv za gol! Ispratio drugog igrača ...
Kosorić Solidan Bio je nesiguran u par situacija.
Kvesić Dobar
Hasanović Loš Po meni je on kriv za gol, mislim da je on morao pokriti onog igrača
http://youtu.be/u0DPhGM3-os?t=38s. Osim toga nije se vidio, imali smo igrača manje sa njim na terenu!
E. Sadiković Odličan Najbolji igrač Želje u ovoj utakmici! Mnogo lopti je presjekao, defanzivno je odigrao perfektno, zaslužio je da bude strter u veznom redu i dalje. Mislim da smo u njemu našli defanzivca koji nam fali u veznom redu. Nadam se da je struka to primjetila i da će mu davati više šanse.

Jedino zamjerka je da je mogao i morao bolje reagovat´kod gola.
Tomić Loš Dosta trčao, nekih 60 minuta al´, bez efekta. Poslije toga šetao po terenu, totalno je van forme! Pitao sam se zašto njega nisu zamijenili.
Bajić Solidan Ne znam zašto ga više stavljaju na krilnu poziciju kad´ svi znamo da mu ne odgovara pretjerano, ne liči na sebe. Pomagao defanzivno, možda i gol spasio ...
Varea Solidan Nije se mnogo vidio al´, ono što je imao dobro je odradio. Njemu isto krilna pozicija mnogo ne godi!
Turković Dobar Prvih trideset minuta odigrao perfektno, bio najbolji na terenu, kasnije se nije puno isticao mada se borio k´o lav, bra´o Nedo.

Bio možda malo i sebičan kod one dvije situacije, trebao je dodat´Tomiću i Bajiću kasnije! Definitivno me iznenadio, ima potencijala u njemu.
Hadžiahmetović Solidan Trebao bolje reagovati kod one prilike, ostalo o.k.
Nuspahić Solidan Nije imao mnogo dodira sa loptom ...
Sve u svemu, nismo zaslužili da izgubimo ovu utakmicu! Prvih trideset minuta smo dominirali, propustili dvije odlične prilike tj. golman skinuo obje. Perfektno smo odigrali taj dio utakmice! Pred kraj poluvremena Borac neki pritisak napravio al´, sve je to jalovo bilo. U nastavku bezidejne obje ekipe, igra na centru, Borac iz neke polušanse dao gol i to je sve. Ne znam na šta je Borac išao u ovoj utakmici al´, izgledalo je k´o da su čuvali gol a u napadu ako bude šta dobro i jest. Najrealni rezultat ove utakmice je 1:1, možemo žaliti, morali smo uzeti bar bud u ovakvoj utakmici.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.