140 kermi u Deichmannu. Pozitvno sam se iznenadio. U Retru nije bilo modela koji sam tražio pa sam ove uzeo.Gefufna je napisao/la:Lajk it. Ver? Hau mac?
EDIT: Samo hau mac
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Allegri je gospodin!
Ja sebi sad moram kaput uzimati ali nemam pojma kakav da uzmem.
Jedan dio hoce onaj srednji, malo vise koljena a drugi dio hoce kao u Sherlocka kuknjava
Jedan dio hoce onaj srednji, malo vise koljena a drugi dio hoce kao u Sherlocka kuknjava
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo velicine bih najradije:

a dao bih sve za ovo:

a dao bih sve za ovo:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa uzmi si onda. Vidi, ima u Azelu.
Svoj sam u Springfieldu prije 2 godine kupio. Grmi!
Svoj sam u Springfieldu prije 2 godine kupio. Grmi!
Allegri je gospodin!
Ma ima kod mene u gradu tih butika milion, samo treba odabrati sta mi pase ali to cu valjda znati kad ga navucem na sebe 

Sta pise na toj stranici,kojom kompanijom salju? Ako je firma tipa DHL,TNT,UPS...zaboravi da taj artikal postoji,ako je DHL Global,Standard International shipment ili neka druga opcija koja ide iskljucivo preko JP Poste BiH onda uzimaj i nema te sta zvati neko iz Zagreba,postar ti mora donijeti na kucnu adresu ili ces podici paket na posti uz placanje takse za otvaranje paketa (od 3,5KM do 10KM).Taj sorc se ne moze zakonski carinit jer sa shipingom cijena ne prelazi 50KM,znaci samo pazi na firmu kojom se salje paket i budi bez brigeanonimni je napisao/la:Cargo terminal i jest glavna stavka u tih 60 KM, 28% carine i PDV-a skupa i 15-ak KM taksi opet nije 60 KM, proslo bi to dzaba da je poslano obicnom postom, ali dzaba kad se u brzoj posti moraju ugraditi svi, pa te situacije da dadzbine kostaju skoro kao artikal ili cak i vise (kao kod tebe) nisu rijetke... vjeruj da ne znam sta da radim, mislio sam naruciti Nike Brazil sorc (kosta 10£+5£ shippinga), to bi moglo proci lako, ali mi nije svejedno kad znam da ce me garant zvati ovi s carine ili iz poste, a ne da mi se sredjivati i to, ako budem narucio taj sorc, javicu sta i kako je bilo, hvala tebi na informacijama
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

http://dotsoft.info/wp-content/uploads/ ... 13dszu.jpg
gdje kupiti, naručiti ovaj model ? po mogućnosti da je u sarajevu ili blizini.
gdje kupiti, naručiti ovaj model ? po mogućnosti da je u sarajevu ili blizini.

Odlazi Safete.
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Kazu da salju DPD-om ili Royal Mail-om, zavisno od tezine i obima artik(a)la... Ma ne da mi se komplikovati, znam da je to manje od 50 KM i da bi moralo doci kuci bez ikakvih dodatnih troskova, al' kod brzih posta se nista ne zna... Vidjecu da li cu ga naruciti, jutros su pare za njega otisle u drugom pravcu, a i nije mi toliko neophodan, narucio bih ga samo zato sto je jeftin (ovdje nema nikakvih markiranih sorceva za te novce), a da li se isplati brinuti zbog poste kad se sorc ne smije cariniti, ne znam...autogol je napisao/la:Sta pise na toj stranici,kojom kompanijom salju? Ako je firma tipa DHL,TNT,UPS...zaboravi da taj artikal postoji,ako je DHL Global,Standard International shipment ili neka druga opcija koja ide iskljucivo preko JP Poste BiH onda uzimaj i nema te sta zvati neko iz Zagreba,postar ti mora donijeti na kucnu adresu ili ces podici paket na posti uz placanje takse za otvaranje paketa (od 3,5KM do 10KM).Taj sorc se ne moze zakonski carinit jer sa shipingom cijena ne prelazi 50KM,znaci samo pazi na firmu kojom se salje paket i budi bez brigeanonimni je napisao/la:Cargo terminal i jest glavna stavka u tih 60 KM, 28% carine i PDV-a skupa i 15-ak KM taksi opet nije 60 KM, proslo bi to dzaba da je poslano obicnom postom, ali dzaba kad se u brzoj posti moraju ugraditi svi, pa te situacije da dadzbine kostaju skoro kao artikal ili cak i vise (kao kod tebe) nisu rijetke... vjeruj da ne znam sta da radim, mislio sam naruciti Nike Brazil sorc (kosta 10£+5£ shippinga), to bi moglo proci lako, ali mi nije svejedno kad znam da ce me garant zvati ovi s carine ili iz poste, a ne da mi se sredjivati i to, ako budem narucio taj sorc, javicu sta i kako je bilo, hvala tebi na informacijama
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- donCorleone1892
- Kontakt:
Eh ovakav mantil/kaputic tražim sad za ovog vremena, valjda nađem nesto u Zenici 

Gledam cijene danas u gradu,pa sta je ono Boze sacuvaj nema zimske jakne ispod 3 glave..Tom Tailor jakne haman toliko[PENSIVE FACE][PENSIVE FACE][PENSIVE FACE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Pa Diadora patike bile po 60 - 70KM, sada 125, 

Kakav je kvalitet obuce u Deichmanu ?
Vidim da u Zenici spremaju otvorenje radnje, pa reko da vidim kakvi su. Oni su kao jeftiniji !?
Vidim da u Zenici spremaju otvorenje radnje, pa reko da vidim kakvi su. Oni su kao jeftiniji !?
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
-
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
,miki_92 je napisao/la:ti si u emo fazi, tebe nervira i strujanje zraka![]()
Ljiljane kupi taft power wax![]()
ovaj vosak mi ne stoji nikako, nanesem sve lijepo na kosu, nakon 5 minuta kosa kao da sam or´o zemlju s njom, tako bude prljava, a od frizure ni traga
takodjer vecina nasih ovde u BiH voskova ne stoji, nanesem hem sto kosa šljašti koliko se sjaji, hem sto uopste ne napravi frizuru, jesam imao jedan subrinin vosak koji je tako lijepo mirisao, gelom napravim sebi friz i malo sa strane prodjem ovim voskom i kad sjedim svi mi mirisu glavu

fidelis mi je preporucivao neke voskove, ali on kupuje izvana, tako da je meni trenutno teze do njih doci, ako ni ti meni ne pomognu odricem se skroz voskova, i sisam se nacelavo
jedino mi gel nesto uspije pomoci ali i to je nista
kod mene je kosa nikakva, kaze frizer kako ti mozes imati dobru frizuru, pa reko de napravi je ako mogu imati, drzi mi malo gel ili vosak i nakon 5-10 minuta kao da nista nisam ni dirao
a otac kako prodje rukom kroz kosu tako ce kosa i ostati, moze frizure kakve hoce praviti, takva mu kosa, a jbt
gdje su sad ti geni kad trebaju
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa imas recimo ovih ljudi, reklamiraju se i po PIK, FB, preko kojih mozes naruciti nesto s ebaya ili sto vec, i onda njima unutar BiH das novac, ako ti je tako lakse.
Nema sanse da ti nesto od ovoga ne bude odgovaralo :

Osobni izbor : Gatsby Spiky Edge.

Nema sanse da ti nesto od ovoga ne bude odgovaralo :

Osobni izbor : Gatsby Spiky Edge.

Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 07 okt 2014, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Napisah post ali nestade. Probajte balea matt paste, 4 i nesto marke. Meni ne zaostaje za mattom od keune a 20 i nesto maraka je.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Legion
poslusacu tvoj savjet pa cemo vidjeti ima li fajde kakve

poslusacu tvoj savjet pa cemo vidjeti ima li fajde kakve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.