ove jazavce sto s.e.r.u po klubu iskulirajte...znate vec na koga mislim..nije tesko pogodit..ti sole pamet cijeloj drzavi..pozzz

Moderator/ica: GracanicaAA
evo ko god misli da je nastimano ja mu garantujem da nijeSamoTravnik je napisao/la:Momci odigrali odlicno, sad naravno price kao i obicno il' nastimano il' ovo il' ono, nikad Travnik ne moze nikoga pobjediti a da se nesto ne prikaci. I poseban pozdrav za one koji svake godine prizeljkuju da cemo ispasti iz PL![]()
![]()
Dva su razloga, prvi je porijeklom iz Malezije a drugi su papirnate novcaniceBenko je napisao/la:evo ko god misli da je nastimano ja mu garantujem da nijeSamoTravnik je napisao/la:Momci odigrali odlicno, sad naravno price kao i obicno il' nastimano il' ovo il' ono, nikad Travnik ne moze nikoga pobjediti a da se nesto ne prikaci. I poseban pozdrav za one koji svake godine prizeljkuju da cemo ispasti iz PL![]()
![]()
![]()
razlog zasto je travnik onako pojeo lišticu je u nečemu sasvim drugom
Da ih ne gura Selimovic furali bi pravu pricu, ovako to nije to. Ali su dobri.staragarda je napisao/la:Gerila..svaka cast![]()
![]()
...i danas konstantno i jako od 1. do 90. minute..odradzena sva gostovanja kolko sam upratio...jos jednom svaka cast
![]()
![]()
ove jazavce sto s.e.r.u po klubu iskulirajte...znate vec na koga mislim..nije tesko pogodit..ti sole pamet cijeloj drzavi..pozzz
moze njih gurat taj selimovic al niko te ne moze gurnut toliko da navijas od prve do zadnje minute...po meni su odlicni i to je moje misljenje..i protiv nas kad su igrali navijali su citavu tekmu...a gubili su 0 3....mnogi bi sa stadiona izasliSarajlijc@ je napisao/la:Da ih ne gura Selimovic furali bi pravu pricu, ovako to nije to. Ali su dobri.staragarda je napisao/la:Gerila..svaka cast![]()
![]()
...i danas konstantno i jako od 1. do 90. minute..odradzena sva gostovanja kolko sam upratio...jos jednom svaka cast
![]()
![]()
ko o cemu,strumfete o postenjuMatemotika je napisao/la:Halo manijačiću ti još u Bosni? Ti to moralisanje ostavi za Trebinje. Vidi sa ovim iz Tuzle kakvo imaju mišljenje o časnom i poštenom Želji. Budi pozdravljen i razguli
Davno sam ja rekao Travnika ni NATO pakt ne može izbaciti iz PLBiH, a mnogi, mnogi se nadaju tome zato što im je Pirota neosvojiva tvrđava. Za Travnik već sada definitivno možemo reči da je stabilan član premijer lige. Travnik ima mnogo utakmica premijer lige u svojim nogama da bi tek tako ispao za razliku od ostalih. Iskustvo je toSamoTravnik je napisao/la:Ma nema sanse za ispadanjem.. Jos na polusezoni ce doci pojacanja i onda ce se tek ucvrstiti pozicija ako sve bude kako treba..
TravnikBoy je napisao/la:Da li ste primjetili a rade nesto kod istocne tribine?![]()
Sad ne znam da li dovrsavaju tribinu,onaj desni kraj,ili nesto rade u toplani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.