NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la staragarda » 06 okt 2014, 22:11

Gerila..svaka cast :clap: :clap: :clap: ...i danas konstantno i jako od 1. do 90. minute..odradzena sva gostovanja kolko sam upratio...jos jednom svaka cast :clap: :clap:
ove jazavce sto s.e.r.u po klubu iskulirajte...znate vec na koga mislim..nije tesko pogodit..ti sole pamet cijeloj drzavi..pozzz :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 okt 2014, 22:39

Čestitke Travniku na pobjedi i pozz za mog druga s ove teme što izvodi slobodnjake :thumbup: :wave:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 06 okt 2014, 23:41

Momci odigrali odlicno, sad naravno price kao i obicno il' nastimano il' ovo il' ono, nikad Travnik ne moze nikoga pobjediti a da se nesto ne prikaci. I poseban pozdrav za one koji svake godine prizeljkuju da cemo ispasti iz PL :lolno: :lolno: :lolno:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 okt 2014, 23:47

SamoTravnik je napisao/la:Momci odigrali odlicno, sad naravno price kao i obicno il' nastimano il' ovo il' ono, nikad Travnik ne moze nikoga pobjediti a da se nesto ne prikaci. I poseban pozdrav za one koji svake godine prizeljkuju da cemo ispasti iz PL :lolno: :lolno: :lolno:
evo ko god misli da je nastimano ja mu garantujem da nije :)
razlog zasto je travnik onako pojeo lišticu je u nečemu sasvim drugom ;)

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 06 okt 2014, 23:50

Benko je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Momci odigrali odlicno, sad naravno price kao i obicno il' nastimano il' ovo il' ono, nikad Travnik ne moze nikoga pobjediti a da se nesto ne prikaci. I poseban pozdrav za one koji svake godine prizeljkuju da cemo ispasti iz PL :lolno: :lolno: :lolno:
evo ko god misli da je nastimano ja mu garantujem da nije :)
razlog zasto je travnik onako pojeo lišticu je u nečemu sasvim drugom ;)
Dva su razloga, prvi je porijeklom iz Malezije a drugi su papirnate novcanice :D :D :D

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 07 okt 2014, 00:12

100% sve je Amidza rijesio.. ograniceni ste ko balkon.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 okt 2014, 02:23

staragarda je napisao/la:Gerila..svaka cast :clap: :clap: :clap: ...i danas konstantno i jako od 1. do 90. minute..odradzena sva gostovanja kolko sam upratio...jos jednom svaka cast :clap: :clap:
ove jazavce sto s.e.r.u po klubu iskulirajte...znate vec na koga mislim..nije tesko pogodit..ti sole pamet cijeloj drzavi..pozzz :salut:
Da ih ne gura Selimovic furali bi pravu pricu, ovako to nije to. Ali su dobri.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 07 okt 2014, 09:29

Ok, evo nek je i ovdje sve čisto nek Široki nije igro s pola sange (ja sam gledao utakmicu preko tv-a i tako mi se učinilo a vjerujem i mnogim drugim) ... Evo i dalje kažete ne gura vas Široki niti vi njega. A neka mi netko odgovori kako to da Široki ima 5 pobjeda na Piroti i to u davnim "domaćinskim sezonama" kad ni dragi Bog nije mogao odnjeti bod s Pirote, kako to??? Poznato je da ste od prije u dobrim odnosima sa Širokim i baš zanimljivo da ovako jakom Širokom "potrefi slab dan" upravo protiv Travnika a do sada ljudi protiv svakog bili bolji ili u egalu al ajde nakon ovog svega vi vjeruj te da ste bolji od Širokog a ja vjerujme da su oni igrali ko na terminu.
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 okt 2014, 12:29

Sarajlijc@ je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Gerila..svaka cast :clap: :clap: :clap: ...i danas konstantno i jako od 1. do 90. minute..odradzena sva gostovanja kolko sam upratio...jos jednom svaka cast :clap: :clap:
Da ih ne gura Selimovic furali bi pravu pricu, ovako to nije to. Ali su dobri.
moze njih gurat taj selimovic al niko te ne moze gurnut toliko da navijas od prve do zadnje minute...po meni su odlicni i to je moje misljenje..i protiv nas kad su igrali navijali su citavu tekmu...a gubili su 0 3....mnogi bi sa stadiona izasli

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 07 okt 2014, 12:30

Halo manijačiću ti još u Bosni? Ti to moralisanje ostavi za Trebinje. Vidi sa ovim iz Tuzle kakvo imaju mišljenje o časnom i poštenom Želji. Budi pozdravljen i razguli

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 okt 2014, 12:32

Matemotika je napisao/la:Halo manijačiću ti još u Bosni? Ti to moralisanje ostavi za Trebinje. Vidi sa ovim iz Tuzle kakvo imaju mišljenje o časnom i poštenom Želji. Budi pozdravljen i razguli
ko o cemu,strumfete o postenju :urnebes: :urnebes: ..tragikomicno,jbt :urnebes: :urnebes:

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 07 okt 2014, 13:42

Moze li ikada ovaj nas Travnik pobijediti,a da to ne bude nastimano po nekima.
Pa po vasoj logici Travnik je svaku dobijenu nastimao.
Mislite da bi Siroki tako lako ispostio 3 boda i dopustio da mu pridju na 1 bod?

Momci su odlicno odigrali,borili se od 1 do 90 min.,istina je da i Siroki nije bio nesto poprilicno razigran,al dobiti prvu momcad lige i nanjeti prvi poraz u sezoni je veliki uspjeh.
Ja sam prije sezone govorio da su dosla nova vremena,da se vise necemo boriti za opstanak,evo 7 smo bodova iznad zone ispadanja,mada je to moglo i bolje da nismo prve utakmice odigral katastrofalno,a i ubjedjen sam da cemo zavrsiti na sredini tabele.
Evo i ja saljem pozdrav za sve one koji nas mrze i prizeljkuju da ispadnemo. :wave: :tralala:

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 07 okt 2014, 14:29

Ma nema sanse za ispadanjem.. Jos na polusezoni ce doci pojacanja i onda ce se tek ucvrstiti pozicija ako sve bude kako treba.. :bih:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 okt 2014, 02:11

SamoTravnik je napisao/la:Ma nema sanse za ispadanjem.. Jos na polusezoni ce doci pojacanja i onda ce se tek ucvrstiti pozicija ako sve bude kako treba.. :bih:
Davno sam ja rekao Travnika ni NATO pakt ne može izbaciti iz PLBiH, a mnogi, mnogi se nadaju tome zato što im je Pirota neosvojiva tvrđava. Za Travnik već sada definitivno možemo reči da je stabilan član premijer lige. Travnik ima mnogo utakmica premijer lige u svojim nogama da bi tek tako ispao za razliku od ostalih. Iskustvo je to :D
SRETAN BROJ - 1725

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 12 okt 2014, 19:54

ČELIK -TRAVNIK 0:1

Jučer je u Fojnici odigrana prijateljska utakmica između NK Travnik i NK Čelik iz Zenice.
Susret je završen rezultatom 1:0 za Travnik, autogolom Darka Mišića.
Sastav Travnika : Nurković, Sadiković, Kovač, Helvida, Ribić, Burazor, Čurić, Varupa, Jusufbašić, Musić, Dudić
Još su igrali : Duraković, Nuhić, Fazlić, Jašarević, Mahović, Zajmović, Adriano, Čivić, Karajbić, Smajić

Čisto rekreativno...
:lol:

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 12 okt 2014, 22:02

Da li ste primjetili a rade nesto kod istocne tribine? :D
Sad ne znam da li dovrsavaju tribinu,onaj desni kraj,ili nesto rade u toplani. :?:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 okt 2014, 02:15

TravnikBoy je napisao/la:Da li ste primjetili a rade nesto kod istocne tribine? :D
Sad ne znam da li dovrsavaju tribinu,onaj desni kraj,ili nesto rade u toplani. :?:

Ako je tribina u pitanju onda je Selimović (barem djelimično) počeo ispunjavati svoje obećanje koje je dao prošle sezone :mrgreen: . Al gledam vam one reklame na stadionu šta ima studij-a na Travničkom univerzitetu više nego u Sarajevu :lol: pošto su vam isti finansijeri nemojte se brinuti za budućnost Travnika i Pirote :mrgreen: . Šta je ovo svaki 3 sedmice igrate tekme s Čelikom :? očito komšijski se gotivite :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 18 okt 2014, 09:15

Jeste li kompletni sutra??? Igra li za Travnik jos onaj Fazlagic sto vam je prosle sezone dosao iz Kanade...

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 19 okt 2014, 12:12

Koliko znam samo Nuhic zbog kartona nije u konkurenciji danas.

Ne igra.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 19 okt 2014, 17:53

Dobra ste ekipa pravo bar danas drugo poluvrijeme ste igrali za deset...akcije,pritsak,htijenje za golom...realno zasluzili ste bar bod ali jbg-a fudbal se igra za golove...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.