Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
-
bavarian_bk
- Kontakt:

Po meni veoma realan sastav za očekivati iako se ne bih iznenadio da Tino Sven počne umjesto Izeta ...
I ja upravo ovo ocekujem jedino sto ce Vedo igrati vise lijevo kao lazno lijevo krilo ispred Lulica.bavarian_bk je napisao/la:
Po meni veoma realan sastav za očekivati iako se ne bih iznenadio da Tino Sven počne umjesto Izeta ...
Po stoti put ponavljam,njemu je licni interes najvazniji i on od njega nikad nece odustati,po cijenu neplasmana na Euro,kao sto nije ni po cijenu neprolaska u drugi krug u Brazili.
Mislim,budimo posteni,znamo ga.
Da je tu Spaha,da se izvede 4-5-1,kao protiv Obale,Meksika i Argentine,da Lulic igra na prirodnoj poziciji pa makar lijevog beka igrao Kvesic,da su krilni napadaci Lulic i Hajrovic koji su defanzivno odgovorni i koji dupliraju bokove(Bejla)kad se branimo,u vrhu napada Dzeko,iza Pjanic(samo ovaj put)defanzivni i centralni vezni par Besic i Medunjanin,desni bek Mujdza,da nema Vrska,Anela,Tinkija(Ogi mora)da igramo isto kao protiv Meksika i obale,visoki presing na njihovu zadnju liniju,oni ne znaju igrati,brzo bi im oduzimali lopte i pravili sanse.Kad bi dobili rezultat oni bi se morali otvoriti a tad bi ih dokrajcili.....
Tad ni pritisak na losu zadnju liniju i katastrofalan stoperski par ne bi bio problem,kad svi pomazu,kad je formacijski sve pokriveno,kad se zna sta je ciji zadatak...
Ovako.....
PS:priuceni je konacno docekao da igra njegov stoperski dvojac.
I za kraj,ima i pozitvnih strana sve ovo,konacno cemo se rijesiti prevaranta.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema sanse da Hajrovic kod Susica krene od prve minute. Susic ima prednost i ispred Medunjanina i ispred njega. Moze on to sve igratbavarian_bk je napisao/la:
A da hoce bogdom Pjanica ovako staviti, ide Pjanic iza napadaca eto vidjet ces
I gdje ti je Hadzic? Lik ce igrati kao i Avdija.
Ovo je kako bi volio ali situacija je druga..

Citirajte me sat prije utakmice.
Postoji mogucnost Hajrovic out Prcic in.
- anonymousHD
- Kontakt:
E bas si nam otkrio ekskluzivu.anonymousHD je napisao/la:Tino od prve igra, 100%.
Da i ja tebi otkrijem ekskluzivu,Sušić leti 100%.
- hogarstrasni
Stara je to kockarska familija , a i valja nabrat reprezentativne nastupe, ako ovaj kreten ode, cemu se svi nadamo iskreno.
Posto si ti ocito postenjak zesci,molim te dostavi dopis u Savez da si spreman preuzeti Reprezentaciju,obecanjem da ces zgazit sve i jednog protivnika u nasoj grupi!
Burazeru do juce smo bili kanta za nabijanje gol razlike,a danas bi kao da budemo Svjetska velesila u Nogometu!
Umij se i zivi u REALNOM SVIJETU a ne u snu!
Igramo sa onim sto imamo trenutno(osim Zukanovica)u ovom trenutku!
Eto ti si pametan pa Bujrum na Selektorsku poziciju i sastavljaj ekipu "SVIMA PO VOLJI"!!!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa i ne baš. Ne leti nigde.Rusilac je napisao/la:E bas si nam otkrio ekskluzivu.anonymousHD je napisao/la:Tino od prve igra, 100%.
Da i ja tebi otkrijem ekskluzivu,Sušić leti 100%.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako je protiv Irana uradjeno. Zavarao fino sve tu, ostavio Begovica, Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Besica i Kolasinca i ubacio svoja 3 pa smo uzeli pobjedu..hogarstrasni je napisao/la:Postoji mogucnost da Susic ponovo baci kocku, kao protiv irana, da izvede sve Germane i da im punu minutazu, pa ako prodje, prodje.
Stara je to kockarska familija , a i valja nabrat reprezentativne nastupe, ako ovaj kreten ode, cemu se svi nadamo iskreno.
Tako ce uraditi,sasvim sam siguran.hogarstrasni je napisao/la:Postoji mogucnost da Susic ponovo baci kocku, kao protiv irana, da izvede sve Germane i da im punu minutazu, pa ako prodje, prodje.
On zna da su mu dani odbrojani,uradice to iz tri razloga,prvo,prioritet su mu licni interesi,drugo,iz inata i trece,pokusat ce eventualnim uspjehom dokazati da je on bio upravu i da su ti igraci kvalitet.
-
Nerminovic
- Kontakt:
BackSpace United
warenge je napisao/la:Rusilac je napisao/la:
Posto si ti ocito postenjak zesci,molim te dostavi dopis u Savez da si spreman preuzeti Reprezentaciju,obecanjem da ces zgazit sve i jednog protivnika u nasoj grupi!![]()
Burazeru do juce smo bili kanta za nabijanje gol razlike,a danas bi kao da budemo Svjetska velesila u Nogometu!
Umij se i zivi u REALNOM SVIJETU a ne u snu!
Igramo sa onim sto imamo trenutno(osim Zukanovica)u ovom trenutku!
Eto ti si pametan pa Bujrum na Selektorsku poziciju i sastavljaj ekipu "SVIMA PO VOLJI"!!!!!
Ovaj sastav je odron u svakom mogucem pogledu.Head je napisao/la:Ovo vam je sastav da se ne zamarate
Citirajte me sat prije utakmice.![]()
Postoji mogucnost Hajrovic out Prcic in.
Pjanic nije lijevo krilo i nece moci da zaustavi Bale-a a ni Lulic poslje njega. Medunjanin i Susic nisu zadnji vezni cak ni jedan od njih nije zadnji vezni. Besic od kad je u Evertonu nije igrao stopera i imao je par losih intervencija kod korenera u zadnje dvije utakmice i puno je koristniji kao defanzivni vezni gdje njegova trka i uklizavanja dolaze vise do izrazaja. I Medunjanin i Susic su spori igraci, dizelasi uz sve to. Na toj poziciji zadnjeg veznog nam treba izrazito brz i pokretljiv igrac sa puno kondicije i odlicnom defanzivom a to je Besic. Trebao bi nam jos jedan Besic a ne nijedan.

- tuzlak1987
- Kontakt:
To je ta famozna
Trenutno korisnika/ca: bavarian_bk, Bing [Bot], Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, Confiance, CrvenoCrnaArmija, DeeWa, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, HariTz, invincible1921, Invincibles14, J1897, JohannWolfgang, karajlo, labostarmomosa, MaroonBjelave, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, PSV, RaZuti, Shevko, Sheyi, Shogun, signalidunapark, StevieG8, THEC, Venom, VibeTribeX, Wilshere10, Wolffire i 371 gost.