Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
I ja upravo ovo ocekujem jedino sto ce Vedo igrati vise lijevo kao lazno lijevo krilo ispred Lulica.bavarian_bk je napisao/la:
Po meni veoma realan sastav za očekivati iako se ne bih iznenadio da Tino Sven počne umjesto Izeta ...
Nema sanse da Hajrovic kod Susica krene od prve minute. Susic ima prednost i ispred Medunjanina i ispred njega. Moze on to sve igratbavarian_bk je napisao/la:
Po meni veoma realan sastav za očekivati iako se ne bih iznenadio da Tino Sven počne umjesto Izeta ...
E bas si nam otkrio ekskluzivu.anonymousHD je napisao/la:Tino od prve igra, 100%.
Pa i ne baš. Ne leti nigde.Rusilac je napisao/la:E bas si nam otkrio ekskluzivu.anonymousHD je napisao/la:Tino od prve igra, 100%.
Da i ja tebi otkrijem ekskluzivu,Sušić leti 100%.
Tako je protiv Irana uradjeno. Zavarao fino sve tu, ostavio Begovica, Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Besica i Kolasinca i ubacio svoja 3 pa smo uzeli pobjedu..hogarstrasni je napisao/la:Postoji mogucnost da Susic ponovo baci kocku, kao protiv irana, da izvede sve Germane i da im punu minutazu, pa ako prodje, prodje.
Stara je to kockarska familija , a i valja nabrat reprezentativne nastupe, ako ovaj kreten ode, cemu se svi nadamo iskreno.
Tako ce uraditi,sasvim sam siguran.hogarstrasni je napisao/la:Postoji mogucnost da Susic ponovo baci kocku, kao protiv irana, da izvede sve Germane i da im punu minutazu, pa ako prodje, prodje.
Stara je to kockarska familija , a i valja nabrat reprezentativne nastupe, ako ovaj kreten ode, cemu se svi nadamo iskreno.
warenge je napisao/la:Rusilac je napisao/la:
Posto si ti ocito postenjak zesci,molim te dostavi dopis u Savez da si spreman preuzeti Reprezentaciju,obecanjem da ces zgazit sve i jednog protivnika u nasoj grupi!![]()
Burazeru do juce smo bili kanta za nabijanje gol razlike,a danas bi kao da budemo Svjetska velesila u Nogometu!
Umij se i zivi u REALNOM SVIJETU a ne u snu!
Igramo sa onim sto imamo trenutno(osim Zukanovica)u ovom trenutku!
Eto ti si pametan pa Bujrum na Selektorsku poziciju i sastavljaj ekipu "SVIMA PO VOLJI"!!!!!
Ovaj sastav je odron u svakom mogucem pogledu.Head je napisao/la:Ovo vam je sastav da se ne zamarate
Citirajte me sat prije utakmice.![]()
Postoji mogucnost Hajrovic out Prcic in.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.