meni jedini koji odgovara
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sagittarius je napisao/la:
interesuje me , da li igdje u Sarajevu ili Mostaru imaju kupiti ovakve tene?
Uzmi ove crne.Sagittarius je napisao/la:upratio sam ih na ebayu
s poštarinom dođu oko 210 km
kod nas bi vjerovatno bile malo skuplje ..
kad pogledam preko slike ovaj materijal imam osjecaj da ce lako pustit vodu ,,, samo kad bi ih mogao uzeti u ruke da se uvjerim da mogu trpiti 5 minuta kiše , odmah bi narucio
Isti qurac k'o i Roshe Run. 80 eura u Njemačkoj. Tamo ću i kupit.Sagittarius je napisao/la:
interesuje me , da li igdje u Sarajevu ili Mostaru imaju kupiti ovakve tene?
Ne mora on uzeti po ovoj cijeni, ja sam mu samo pokazao drugi materijel u odnosu na ove njegove i to je to.anonimni je napisao/la:Te tvoje ce ga dok dodju do njega izaci bar 450 KM (carina, pa postarina koja ovdje ne pise itd.), a i ova opcija sto on pise bas i nije jeftina, licno smatram da je dati tolike pare za tene ludost (pogotovo za tene koje se mogu nositi samo po suhom), al' svako ima svoje...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ma da, slicne su, oba modela su odlicnaCarli je napisao/la: Isti qurac k'o i Roshe Run. 80 eura u Njemačkoj. Tamo ću i kupit.
Zato Miks, pravac inostranstvo.miki_92 je napisao/la:ma da, slicne su, oba modela su odlicnaCarli je napisao/la: Isti qurac k'o i Roshe Run. 80 eura u Njemačkoj. Tamo ću i kupit.
kad vidim kakva je ponuda kod nas dodje mi da zaplacem
to ce biti izvedivo jedino ako mi posaljes na PP link od kakve rodice iz Austrije/Njemacke ili SkandinavijeCarli je napisao/la:Zato Miks, pravac inostranstvo.miki_92 je napisao/la:ma da, slicne su, oba modela su odlicnaCarli je napisao/la: Isti qurac k'o i Roshe Run. 80 eura u Njemačkoj. Tamo ću i kupit.
Sa mooooog!
Javim ti se iduce godine dok i ja odemmiki_92 je napisao/la:to ce biti izvedivo jedino ako mi posaljes na PP link od kakve rodice iz Austrije/Njemacke ili SkandinavijeCarli je napisao/la:Zato Miks, pravac inostranstvo.miki_92 je napisao/la: ma da, slicne su, oba modela su odlicna
Sa mooooog!
Ove sam u Sarajevu vidio. Tačnije u SCC u Adidas šopuStephanEl92 je napisao/la:u Mostaru ih nema 100%
Kupio ove, odlicne
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 9 gostiju.