Emir Spahić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

<3 LiMes <3
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 okt 2014, 14:07

Puno stvari se mora poklopiti da bi dobili, što svakako nije nemoguće. Odbrana je loša, igraju nam ljudi koji godinama nisu odigrali utakmice, a nema onih koji zaslužuju. Drago mi je što nema Spahe, čisto da vidim ko će sad biti kriv ako ne pobijedimo, brzina vjetra, loša probava ili visina trave. Ukoliko se dogodi poraz od Welsa, treba zaista razmišljati o velikom transparentu "SAFETE, ODLAZI", ne znam više kako se boriti protiv ljudi koji su pustili korjenje i nemaju namjeru da idu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 14:10

GangstaX je napisao/la:
Ova priča Spahić gazija ovo ono - sve vam je to džabe.
Ne odgovori ti meni,pošto kažeš da si iz Zenice,znaš li Refu ?
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2014, 14:10

GENGSTER skolovani od 31 godinu. :rol: :rol: :rol: Ti koji moraju napisat da su skolovani, obicno i nisu. I to vise skola zavrsio moj brate. Osnovnu i srednju :lol:

I ni jedan potez van Gaala nisam ismijavao, jer to je strucnjak veliki. Mora da ti Emir nekad nije htio potpisat majicu ili uslikat se s tobom pa si se naljutio. Yebiga momcino, nemaju zvijezde vremena za klosare poput tebe. :plac:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 okt 2014, 14:14

Ovoga sam se bojao. Znao sam sta nam je sudbina sa ovakvom kreaturom na klupi. Hadzic na mjestu stopera. Da mi je sa ovim kriminalcem od selektora popricati samo 10 min. Nista mi u zivotu draze ne bi bilo. Imamo 6 stopera novi nam ne trebaju kreten je izjavio prije par mjeseci. Ne treba ti Zukanovic i Arslanagic. Ne treba ti ni Tankovic ni Seferovic. Treba ti Hadzic. Tako se to dogodi kad nepismenoj seljacini zeljnoj davno izgubljne slave poklonis novi Mercedes. I pustis ga da sam vozi. Unaprijed mozes zvati hitnu pomoc i vucnu sluzbu jer ce na kraju avanture zasigurno zavrsit zabijen u zid. On mozda i prezivi ali autu pomoci nema. Jedino u salon po novo. Nazalost u ovom slucaju je auto nasa repka. Bolje da izgubimo sutra da sto ranije zavrsimo ovu pricu. Ako pobjedimo kojim slucajem voznja se nastavlja. Ali samo do sljedece okuke. Hadzic nazdravlje nas novi stoperu.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 09 okt 2014, 14:17

Cartman je napisao/la:GENGSTER skolovani od 31 godinu. :rol: :rol: :rol: Ti koji moraju napisat da su skolovani, obicno i nisu. I to vise skola zavrsio moj brate. Osnovnu i srednju :lol:

I ni jedan potez van Gaala nisam ismijavao, jer to je strucnjak veliki. Mora da ti Emir nekad nije htio potpisat majicu ili uslikat se s tobom pa si se naljutio. Yebiga momcino, nemaju zvijezde vremena za klosare poput tebe. :plac:
Živio ti meni, care. Na teret poreskih obveznika druge države, kao i do sad.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 okt 2014, 14:23

Ipak nismo zasluzili kapitenov nastup protiv Velsa, nema veze bitno je da se vidio s igracima, unio pozitivnu energiju, a onda protiv Belgije aBd tamo gdje mu je i mjesto, ispred Asmira Begovica

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 14:52

Nerminovic je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Sta sve ovdje mozes procitati :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Samo mogu da ti kazem, kad citam sta sve @GangstaX pise, @Virtu4l radi svoj posao veoma dobro, on je za njih profesionalac - makar se on trudi i ne kao ovih obicini trollovi, zato je i brat najveci. :salut:
Jbg,Virtualu uplaćuju staž,a Gangsti daju samo topli obrok :rol:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 14:53

rishaaa je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Sta sve ovdje mozes procitati :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Samo mogu da ti kazem, kad citam sta sve @GangstaX pise, @Virtu4l radi svoj posao veoma dobro, on je za njih profesionalac - makar se on trudi i ne kao ovih obicini trollovi, zato je i brat najveci. :salut:
Jbg,Virtualu uplaćuju staž,a Gangsti daju samo topli obrok :rol:
:tokralju: :rol: :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 14:54

Sto ih je Gangsta uzbudio. Mobilizacija u toku :D
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 okt 2014, 14:59

Nije valjda sa se slazes sa svima koji su protiv Spahica sta god oni govorili o drugim igracima Virtuale ??
Spaha je svakako na odlasku nije on toliko bitan i nebi se on ni spominjao da je Pape pronasao adekvatne zamjene niti bi ga Pape opet pozivao ako nebi bas morao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 15:01

Nemoj mi prisivati ono sto nisam rekao.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 okt 2014, 15:04

Ne prisivam nista samo pitam. Mi ovdje bezveze raspravljamo o Spahi a teme bi trebale da budu Vranjes i Hadzic. Oni su ti koji ce vjerovatno igrati jednu od odlucujucih utakmica za par dana.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 okt 2014, 15:04

Pape ima zamjenu u vidu Zukanovica, al opet ovaj kreten SPahic je isto toliko kriv za ovaj cirkus kao i sam kreten Pape, napisao vec ranije da je najgori moguci scenario da Spahica pozove da se vrati u reprezentaciju, bojim se da ovo nece na dobro izac, i pored toga sto smo osakaceni u odbrani bolji smo od Velsa za 5 klasa, al sa genijem na klupi mi protiv andore strahujemo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2014, 15:05

Nemojte mi dirati Virtualnog on je profesionalac, i zanimljiv je :mrgreen: Ovi ostali su smiješni, valjda manjak inteligencije, nedostatak ideje, šta li? :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 15:07

bagrcavi je napisao/la:Nemojte mi dirati Virtualnog on je profesionalac, i zanimljiv je :mrgreen: Ovi ostali su smiješni, valjda manjak inteligencije, nedostatak ideje, šta li? :rol:
To' je to. :bih: :bow:

BackSpace United

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 okt 2014, 15:07

Eto Virtual dobio si pohvalu od Nermina da si profesionalni troll :bow: :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 15:10

Kad je Spahic u pitanju, potrebno je samo vrijeme, nista vise. Taman kad pomislite evo ga, to je to, on vam ga zabije do bubrega, kao sad.
Voli te tvoje Sarajevo.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 okt 2014, 15:13

Virtu4l je napisao/la:Kad je Spahic u pitanju, potrebno je samo vrijeme, nista vise. Taman kad pomislite evo ga, to je to, on vam ga zabije do bubrega, kao sad.
Zabija ga on vama iz dana u dan, a kako je pošlo zabijaće najmanje još jedan ciklus, mada ni rusija nije isključena :clap:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 15:15

Bjezi stoktone eto BaDe :D
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 15:30

Sheyi je napisao/la:Eto Virtual dobio si pohvalu od Nermina da si profesionalni troll :bow: :urnebes:
Nisam mislio tako. :nene:
Mislio sam da je profesionalac na drugi nacin. Otkad sam na forum, uvijek je imao isto misljenje i to je sasvim u redu - covjek se drzi za rijec. :salut:

Ima dosta obicini trollovi na ovu temu, nemaju pojma o cemu prijacu i samo lupetaju - vidim da je neko pisao da se Spahic boji Lukakua i Balea - pa' jarane ovako nesto smijesno i glupo ne bi ni brat @Virtu4l ikad rekao.. :tokralju: :rol:

Veliki pozdrav @Virtu4lu, :salut:

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Anoniman, Celtic, Edincapitano, Google [Bot], Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, napapijri1987, Proximic, VivaLaLiberta i 96 gostiju.