Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ne odgovori ti meni,pošto kažeš da si iz Zenice,znaš li Refu ?GangstaX je napisao/la:
Ova priča Spahić gazija ovo ono - sve vam je to džabe.
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
I ni jedan potez van Gaala nisam ismijavao, jer to je strucnjak veliki. Mora da ti Emir nekad nije htio potpisat majicu ili uslikat se s tobom pa si se naljutio. Yebiga momcino, nemaju zvijezde vremena za klosare poput tebe.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Živio ti meni, care. Na teret poreskih obveznika druge države, kao i do sad.Cartman je napisao/la:GENGSTER skolovani od 31 godinu.![]()
![]()
Ti koji moraju napisat da su skolovani, obicno i nisu. I to vise skola zavrsio moj brate. Osnovnu i srednju
![]()
I ni jedan potez van Gaala nisam ismijavao, jer to je strucnjak veliki. Mora da ti Emir nekad nije htio potpisat majicu ili uslikat se s tobom pa si se naljutio. Yebiga momcino, nemaju zvijezde vremena za klosare poput tebe.
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Jbg,Virtualu uplaćuju staž,a Gangsti daju samo topli obrokNerminovic je napisao/la:Samo mogu da ti kazem, kad citam sta sve @GangstaX pise, @Virtu4l radi svoj posao veoma dobro, on je za njih profesionalac - makar se on trudi i ne kao ovih obicini trollovi, zato je i brat najveci.Ajax je napisao/la:Sta sve ovdje mozes procitati![]()
![]()
![]()
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
rishaaa je napisao/la:Jbg,Virtualu uplaćuju staž,a Gangsti daju samo topli obrokNerminovic je napisao/la:Samo mogu da ti kazem, kad citam sta sve @GangstaX pise, @Virtu4l radi svoj posao veoma dobro, on je za njih profesionalac - makar se on trudi i ne kao ovih obicini trollovi, zato je i brat najveci.Ajax je napisao/la:Sta sve ovdje mozes procitati![]()
![]()
![]()
BackSpace United
Voli te tvoje Sarajevo.
Spaha je svakako na odlasku nije on toliko bitan i nebi se on ni spominjao da je Pape pronasao adekvatne zamjene niti bi ga Pape opet pozivao ako nebi bas morao.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
To' je to.bagrcavi je napisao/la:Nemojte mi dirati Virtualnog on je profesionalac, i zanimljiv jeOvi ostali su smiješni, valjda manjak inteligencije, nedostatak ideje, šta li?
BackSpace United
Voli te tvoje Sarajevo.
Zabija ga on vama iz dana u dan, a kako je pošlo zabijaće najmanje još jedan ciklus, mada ni rusija nije isključenaVirtu4l je napisao/la:Kad je Spahic u pitanju, potrebno je samo vrijeme, nista vise. Taman kad pomislite evo ga, to je to, on vam ga zabije do bubrega, kao sad.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nisam mislio tako.Sheyi je napisao/la:Eto Virtual dobio si pohvalu od Nermina da si profesionalni troll![]()
Mislio sam da je profesionalac na drugi nacin. Otkad sam na forum, uvijek je imao isto misljenje i to je sasvim u redu - covjek se drzi za rijec.
Ima dosta obicini trollovi na ovu temu, nemaju pojma o cemu prijacu i samo lupetaju - vidim da je neko pisao da se Spahic boji Lukakua i Balea - pa' jarane ovako nesto smijesno i glupo ne bi ni brat @Virtu4l ikad rekao..
Veliki pozdrav @Virtu4lu,
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, bavarian_bk, boki86, Brokula, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, delko, donCorleone1892, exampLe., FCB1986, Giuseppe1, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Gunner4, HalaMadrid, J1897, Jabroni, JimmyPage, kakarut, karajlo, labostarmomosa, lakilone, Lynx, Markinhio, marlostanf1eld, miki09, MikiPirs, MokraKifla, napapijri1987, PointBlank, PSV, resko1, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, SHZ82, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, trunks1946, Venom, zemuntrg, Zglavkar i 414 gostiju.