Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Centre forward
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Centre forward » 09 okt 2014, 20:04

mirzatele je napisao/la:Na Belgiju 2.4 kvota protiv nas.
Znam da ni ovaj belaj niJesmo prošli pa da se priča o sljedećem al' mene pravo strah Belgije. Hazard ima da nas uništi s' obzirom kako dečko igra u zadnje vrijeme.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2014, 20:25

Nadam se da ce igrat Hajrovic, jer treba nam neko malo vise brz i direktan. Previse ce tu sporih igraca bit ako zaigra onaj panj Tincek na primjer, ili cak Prcic. Nije Izet u nekoj formi, ali vjerujem da moze odigrat dobro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2014, 20:26

Cartman je napisao/la:Nadam se da ce igrat Hajrovic, jer treba nam neko malo vise brz i direktan. Previse ce tu sporih igraca bit ako zaigra onaj panj Tincek na primjer, ili cak Prcic. Nije Izet u nekoj formi, ali vjerujem da moze odigrat dobro.
Tino igra 100%, najavio je vec strucnjak, tako da.. :damn:

Opet prenatrpan vezni red, dokad vise.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2014, 20:30

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nadam se da ce igrat Hajrovic, jer treba nam neko malo vise brz i direktan. Previse ce tu sporih igraca bit ako zaigra onaj panj Tincek na primjer, ili cak Prcic. Nije Izet u nekoj formi, ali vjerujem da moze odigrat dobro.

Gdje? Nisam upratio? Yebem mu sve.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 09 okt 2014, 20:31

Safete pusti igrače da se međusobno dogovorene ko ce igrati i koju poziciju i idi popij tu kafu.Vjeruj mi kad se vratiš da će rezultat biti par komada više u našu korist.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 okt 2014, 20:31

Ne znam zbog cega se toliko nervirate, igrace i Avdija, i Tino i Hadzic... :oops: :oops:

I to u baklava formaciji.

Svrsko-Sunjic-Hadzic-Lulic
-------------Besic
Tino----------------Medunjanin
-------------Pjanic
----Ibisevic--------Dzeko

You've seen it here first, kao sto bi rekli ameri.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 09 okt 2014, 20:34, ukupno mijenjano 3 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2014, 20:31

Cartman je napisao/la:

Gdje? Nisam upratio? Yebem mu sve.
Neko je postavio danas (bio sam preko moba online), gdje je najavio da pocinje i Tino.

Begovic - Mujdza, Hadzic, Sunjic, Lulic - Besic, Medunjanin, Tino, Pjanic - Dzeko, Ibisevic.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 okt 2014, 20:32

adoo11 je napisao/la:Safete pusti igrače da se međusobno dogovorene ko ce igrati i koju poziciju i idi popij tu kafu.Vjeruj mi kad se vratiš da će rezultat biti par komada više u našu korist.
Tako je. :clap: :clap: :clap: Mile mi majke da oni sastave tim sigurno bi pobjedili. A Tina sto se tice, njegovo mjesto je sigurnije u prvih 11 nego i Dzekino . Zalosno na sta smo spali.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 09 okt 2014, 20:34

Goalgetter je napisao/la: Neko je postavio danas (bio sam preko moba online), gdje je najavio da pocinje i Tino.

Begovic - Mujdza, Hadzic, Sunjic, Lulic - Besic, Medunjanin, Tino, Pjanic - Dzeko, Ibisevic.
99% je da će ova ekipa izaći, nema šanse za Hajrovića jer ovaj seljak njega smatra napadačem a ne krilom

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 09 okt 2014, 20:37

Ibizevic je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Neko je postavio danas (bio sam preko moba online), gdje je najavio da pocinje i Tino.

99% je da će ova ekipa izaći, nema šanse za Hajrovića jer ovaj seljak njega smatra napadačem a ne krilom

Medunjanin i Tino Sven Susic -jedan je višak s obzirom da su Besic i Pjanic sigurni u prvih 11.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 09 okt 2014, 20:38

Ibizevic je napisao/la:

1 bek 2 "stopera" 1 WB i to na baleovoj strani 1 DCM 3 CM 2 CFa
3-1-1-3-2 by safet

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2014, 20:41

Ovaj covjek fakat nije normalan, u utakmici gdje manje-vise jedina prijetnja dolazi sa krila, on ide sa dijamantom i jadnog Lulica ostavlja samog protiv Balea.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 okt 2014, 20:41

adoo11 je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:

Medunjanin i Tino Sven Susic -jedan je višak s obzirom da su Besic i Pjanic sigurni u prvih 11.
Visak kome? Selektoru? Njemu definitivno nije.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 09 okt 2014, 20:43

Ma to je to sigurno ,papetova 4 3 1 2(u teoriji) na terenu Bog zna na sta ce liciti.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 okt 2014, 20:43

Ja imam neki osjecaj da cemo ih pobjediti lakse od ocekivanog !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 09 okt 2014, 20:48

Mislim da ovaj put ne smije staviti Medunjanina na klupu pa ce staviti i njega i Susica juniora pa nek smeta kome ko stigne. Nazalost, mislim da ce Hajrovic opet biti žrtveno jagnje :(
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 09 okt 2014, 20:49

Ako kojim slučajem ne dobijemo Wels kola će krenuti nizbrdo jel s Belgijom će biti itekako teško moja neka očekivanja su 4 boda iz ove 2 teške utakmice i bio bi jako zadovoljan a i sa 6 se ne bih bunio :mrgreen:
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 okt 2014, 20:55

Breaking news!!!!!...Uputstvo za vjerne navijace Walesa koji dolaze iz Bosne... :mrgreen:

Okupljanje je najavljeno u Wexfordu(Irska)..odatle se kajakom ide do Fishguarda(Wales)...poslije se drzite strogo medjedjputa A40 sve do Carmathena...tu prelazite na A48 koja vodi do nekog antickog Grckog grada Pantarddulais i odatle autoputem M4 sve do predgradja Cardiffa...tu dobijate zastave Walesa i korteo pocinje...

Napomena: korteo treba da ide strogo "nogostupom",da se ne prelazi na ceste niti ide po tudjim avlijama..

SRETNO VAM

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 okt 2014, 21:02

De ba pobjedite nemojte nas srkletiti bezveze... :bih:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 okt 2014, 21:23

Za razliku od Kipra u početnom sastavu će biti određenih promjena, što silom prilika, što zbog određenih taktičkih zamisli. Selektor Safet Sušić nagovijestio je kojih 11 bi moglo istrčati na stadion u Cardiffu u petak uveče.
"U napadu će igrati Edin Džeko i Vedad Ibišević, u sredini terena vjerovatnije Haris Medunjanin, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić i Tino Sušić, a u zadnjoj liniji Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Anel Hadžić i Senad Lulić", rekao je Sušić, a prenosi ****.

:kafa: :kafa: :kafa:
O Safete ubio te grom. :wtf: :wtf: Nego ja jednostavno nemogu da se pomirim sa cinjenicom da Avdije nema u prvih 11 sa Tinom i Anelom. Pravda za Avdiju!! :clap: :clap: :clap: :clap:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []