Znam da ni ovaj belaj niJesmo prošli pa da se priča o sljedećem al' mene pravo strah Belgije. Hazard ima da nas uništi s' obzirom kako dečko igra u zadnje vrijeme.mirzatele je napisao/la:Na Belgiju 2.4 kvota protiv nas.
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nadam se da ce igrat Hajrovic, jer treba nam neko malo vise brz i direktan. Previse ce tu sporih igraca bit ako zaigra onaj panj Tincek na primjer, ili cak Prcic. Nije Izet u nekoj formi, ali vjerujem da moze odigrat dobro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Tino igra 100%, najavio je vec strucnjak, tako da..Cartman je napisao/la:Nadam se da ce igrat Hajrovic, jer treba nam neko malo vise brz i direktan. Previse ce tu sporih igraca bit ako zaigra onaj panj Tincek na primjer, ili cak Prcic. Nije Izet u nekoj formi, ali vjerujem da moze odigrat dobro.
Opet prenatrpan vezni red, dokad vise.
Gdje? Nisam upratio? Yebem mu sve.Goalgetter je napisao/la:Tino igra 100%, najavio je vec strucnjak, tako da..Cartman je napisao/la:Nadam se da ce igrat Hajrovic, jer treba nam neko malo vise brz i direktan. Previse ce tu sporih igraca bit ako zaigra onaj panj Tincek na primjer, ili cak Prcic. Nije Izet u nekoj formi, ali vjerujem da moze odigrat dobro.![]()
Safete pusti igrače da se međusobno dogovorene ko ce igrati i koju poziciju i idi popij tu kafu.Vjeruj mi kad se vratiš da će rezultat biti par komada više u našu korist.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ne znam zbog cega se toliko nervirate, igrace i Avdija, i Tino i Hadzic...Goalgetter je napisao/la:Tino igra 100%, najavio je vec strucnjak, tako da..Cartman je napisao/la:Nadam se da ce igrat Hajrovic, jer treba nam neko malo vise brz i direktan. Previse ce tu sporih igraca bit ako zaigra onaj panj Tincek na primjer, ili cak Prcic. Nije Izet u nekoj formi, ali vjerujem da moze odigrat dobro.![]()
I to u baklava formaciji.
Svrsko-Sunjic-Hadzic-Lulic
-------------Besic
Tino----------------Medunjanin
-------------Pjanic
----Ibisevic--------Dzeko
You've seen it here first, kao sto bi rekli ameri.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 09 okt 2014, 20:34, ukupno mijenjano 3 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:
Neko je postavio danas (bio sam preko moba online), gdje je najavio da pocinje i Tino.Cartman je napisao/la:Gdje? Nisam upratio? Yebem mu sve.Goalgetter je napisao/la:Tino igra 100%, najavio je vec strucnjak, tako da..Cartman je napisao/la:Nadam se da ce igrat Hajrovic, jer treba nam neko malo vise brz i direktan. Previse ce tu sporih igraca bit ako zaigra onaj panj Tincek na primjer, ili cak Prcic. Nije Izet u nekoj formi, ali vjerujem da moze odigrat dobro.![]()
Begovic - Mujdza, Hadzic, Sunjic, Lulic - Besic, Medunjanin, Tino, Pjanic - Dzeko, Ibisevic.
Tako je.adoo11 je napisao/la:Safete pusti igrače da se međusobno dogovorene ko ce igrati i koju poziciju i idi popij tu kafu.Vjeruj mi kad se vratiš da će rezultat biti par komada više u našu korist.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
99% je da će ova ekipa izaći, nema šanse za Hajrovića jer ovaj seljak njega smatra napadačem a ne krilomGoalgetter je napisao/la: Neko je postavio danas (bio sam preko moba online), gdje je najavio da pocinje i Tino.
Begovic - Mujdza, Hadzic, Sunjic, Lulic - Besic, Medunjanin, Tino, Pjanic - Dzeko, Ibisevic.
Ibizevic je napisao/la:99% je da će ova ekipa izaći, nema šanse za Hajrovića jer ovaj seljak njega smatra napadačem a ne krilomGoalgetter je napisao/la: Neko je postavio danas (bio sam preko moba online), gdje je najavio da pocinje i Tino.
Medunjanin i Tino Sven Susic -jedan je višak s obzirom da su Besic i Pjanic sigurni u prvih 11.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
1 bek 2 "stopera" 1 WB i to na baleovoj strani 1 DCM 3 CM 2 CFaIbizevic je napisao/la:99% je da će ova ekipa izaći, nema šanse za Hajrovića jer ovaj seljak njega smatra napadačem a ne krilomGoalgetter je napisao/la: Neko je postavio danas (bio sam preko moba online), gdje je najavio da pocinje i Tino.
3-1-1-3-2 by safet
Ovaj covjek fakat nije normalan, u utakmici gdje manje-vise jedina prijetnja dolazi sa krila, on ide sa dijamantom i jadnog Lulica ostavlja samog protiv Balea.
Visak kome? Selektoru? Njemu definitivno nije.adoo11 je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:99% je da će ova ekipa izaći, nema šanse za Hajrovića jer ovaj seljak njega smatra napadačem a ne krilomGoalgetter je napisao/la: Neko je postavio danas (bio sam preko moba online), gdje je najavio da pocinje i Tino.
Medunjanin i Tino Sven Susic -jedan je višak s obzirom da su Besic i Pjanic sigurni u prvih 11.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Goalgetter je napisao/la:
Ma to je to sigurno ,papetova 4 3 1 2(u teoriji) na terenu Bog zna na sta ce liciti.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ja imam neki osjecaj da cemo ih pobjediti lakse od ocekivanog !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da ovaj put ne smije staviti Medunjanina na klupu pa ce staviti i njega i Susica juniora pa nek smeta kome ko stigne. Nazalost, mislim da ce Hajrovic opet biti žrtveno jagnje 
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- ManijakUSA
- Kontakt:
Ako kojim slučajem ne dobijemo Wels kola će krenuti nizbrdo jel s Belgijom će biti itekako teško moja neka očekivanja su 4 boda iz ove 2 teške utakmice i bio bi jako zadovoljan a i sa 6 se ne bih bunio 
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
- Juventinisimo
- Kontakt:
Breaking news!!!!!...Uputstvo za vjerne navijace Walesa koji dolaze iz Bosne...
Okupljanje je najavljeno u Wexfordu(Irska)..odatle se kajakom ide do Fishguarda(Wales)...poslije se drzite strogo medjedjputa A40 sve do Carmathena...tu prelazite na A48 koja vodi do nekog antickog Grckog grada Pantarddulais i odatle autoputem M4 sve do predgradja Cardiffa...tu dobijate zastave Walesa i korteo pocinje...
Napomena: korteo treba da ide strogo "nogostupom",da se ne prelazi na ceste niti ide po tudjim avlijama..
SRETNO VAM

Okupljanje je najavljeno u Wexfordu(Irska)..odatle se kajakom ide do Fishguarda(Wales)...poslije se drzite strogo medjedjputa A40 sve do Carmathena...tu prelazite na A48 koja vodi do nekog antickog Grckog grada Pantarddulais i odatle autoputem M4 sve do predgradja Cardiffa...tu dobijate zastave Walesa i korteo pocinje...
Napomena: korteo treba da ide strogo "nogostupom",da se ne prelazi na ceste niti ide po tudjim avlijama..
SRETNO VAM
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- bistrikboy
- Kontakt:
De ba pobjedite nemojte nas srkletiti bezveze... 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Za razliku od Kipra u početnom sastavu će biti određenih promjena, što silom prilika, što zbog određenih taktičkih zamisli. Selektor Safet Sušić nagovijestio je kojih 11 bi moglo istrčati na stadion u Cardiffu u petak uveče.
"U napadu će igrati Edin Džeko i Vedad Ibišević, u sredini terena vjerovatnije Haris Medunjanin, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić i Tino Sušić, a u zadnjoj liniji Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Anel Hadžić i Senad Lulić", rekao je Sušić, a prenosi ****.
O Safete ubio te grom.
Nego ja jednostavno nemogu da se pomirim sa cinjenicom da Avdije nema u prvih 11 sa Tinom i Anelom. Pravda za Avdiju!!

"U napadu će igrati Edin Džeko i Vedad Ibišević, u sredini terena vjerovatnije Haris Medunjanin, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić i Tino Sušić, a u zadnjoj liniji Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Anel Hadžić i Senad Lulić", rekao je Sušić, a prenosi ****.
O Safete ubio te grom.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....