Muhamed ne bi i dalje igra za reprezentaciju da nije bilo pritiska sa svih strana. Trener svih trenera,

Jesil ti glup ili samo treniras ?Neutral je napisao/la:Čovjek koji nije htio zvati Bešića u kvalifikacijama,![]()
Muhamed ne bi i dalje igra za reprezentaciju da nije bilo pritiska sa svih strana. Trener svih trenera,
DonCorleone je napisao/la: Brinu me rupe na sredini terena koje su sa ovim igracima i ovom formacijom neminovne. Izgledamo previse ofanzivno na papiru, defanziva izgleda nece ni postojati.
Dzeko i Ibisevic ce biti istureni u samom napadu. Medunjanin je veoma slab u defanzivnom segmentu, Tino Susic sa onim nogicama isto tako. Ostaje defanzivni segment igre na Besicu i Pjanicu, stim da ni Pjanic nije posebno jak u def. duel igri.
Imacemo dakle probleme kada moramo oduzeti loptu, preko krila da ne pricamo (bice rupetine), jer cemo se nabiti jedan do drugog na sredini terena i igrati 'od noge do noge', a kontre ce sjevati sa svih strana, Besic sam ni u snu cijeli teren izmedju veze i odbrane ne moze pokriti.
Ako Wales nadje recept da brzo prenese loptu prema nasoj odbrani, mi cemo biti rijeseni sutra za 25 minuta, da im igraju svi igraci, ne bi sutra izvukli ni remi sa ovom postavom.
ma svako to vidi samo pape genije bezgresni to ne vidiAjax je napisao/la:DonCorleone je napisao/la: Brinu me rupe na sredini terena koje su sa ovim igracima i ovom formacijom neminovne. Izgledamo previse ofanzivno na papiru, defanziva izgleda nece ni postojati.
Dzeko i Ibisevic ce biti istureni u samom napadu. Medunjanin je veoma slab u defanzivnom segmentu, Tino Susic sa onim nogicama isto tako. Ostaje defanzivni segment igre na Besicu i Pjanicu, stim da ni Pjanic nije posebno jak u def. duel igri.
Imacemo dakle probleme kada moramo oduzeti loptu, preko krila da ne pricamo (bice rupetine), jer cemo se nabiti jedan do drugog na sredini terena i igrati 'od noge do noge', a kontre ce sjevati sa svih strana, Besic sam ni u snu cijeli teren izmedju veze i odbrane ne moze pokriti.
Ako Wales nadje recept da brzo prenese loptu prema nasoj odbrani, mi cemo biti rijeseni sutra za 25 minuta, da im igraju svi igraci, ne bi sutra izvukli ni remi sa ovom postavom.
![]()
To i ja govorim ovdje vec 10-tak dana. Crtam objasnjavam bas te stvari ali eto opet ispade skroz kontra.barca_87 je napisao/la:ma svako to vidi samo pape genije bezgresni to ne vidiAjax je napisao/la:DonCorleone je napisao/la: Brinu me rupe na sredini terena koje su sa ovim igracima i ovom formacijom neminovne. Izgledamo previse ofanzivno na papiru, defanziva izgleda nece ni postojati.
![]()
protiv balea moras imat uduplane bekove tj beka i krilo da mu pomaze u defanzivi ,veceras lulic opet ce biti ostavljen sam na miliost i nemilost i onda ce na kraju biti lulic odigro katastrofalnu utakmicu (ko i protiv nigerije) a ko ga je tu uvalio nego pape,al kakvi nije pappe kriv krivi su igraci
,
ostavit jednom igracu citavu stranu je velika greska pogotovo protiv igraca kakav je bale al de ti to ovom debilu dokazi .iznova i iznova pravi jedne te iste greske ,koji je to glupan na kvadrat
formacija smijesna do bola ,u sredini nekih veznih metar, nigdje krila,lulic ce glumit krilo a nazad vozovi ce prolaziti u odbrani
Znaci ako nedo Bog izgubimo , nema vadione na ; imali smo dosta problema sa sastavom i povrijedjenim igracima ...rishaaa je napisao/la:Aaron Ramsey, Joe Allen, James Collins, Dummett, Evans, Vaughan, Emyr Huws... 7 igrača im je povrijeđenoEh pa etoo,vidjet cemo sta i kako
aha, zvao ga dok je bio u HSV-u, fakat niko nije znao za njegaharixs je napisao/la:Jesil ti glup ili samo treniras ?Neutral je napisao/la:Čovjek koji nije htio zvati Bešića u kvalifikacijama,![]()
Covjek je momka zvao jos kad ti nisi ni znao da postoji Muhamed Besic..
ko je bale? bit ce da mislis na bejlijabarca_87 je napisao/la:pape veceras poslije utakmice : " iznenadila me je brzina i eksplozivnost ovog nekog balea "![]()
![]()
![]()
Svi igrači su podbacili.Batko je napisao/la:"Igraci nisu ispunili postavljene zadatke, Bale je previse bio osamljen i u praznom prostoru" Pape
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.