Sve to stoji, ali i da je za prvih jedanaest, trebao ga je izvaditi u 70-75 minuti zato jer je jedva hodao...Ajax je napisao/la:Slusaj sta ti govorim i vjeruj mi da govorim ono sto stvarno mislim. Tino Susic NIJE za prvih 11. Jedini nacin da on igra u prvih 11 je taktika 4-4-2 koja nama ne lezi jer su sidrasi Dzeko i Vedo dobrim dijelom odsjeceni i gubimo zamjenu u zadnjih 25 minuta jer nam igra jedini dvojac napadaca od pocetka. 4-2-3-1 nama 100x vise odgovara od trule 4-4-2. Pod dva Tino Susic opet nije nista pokazao. Covjek je ALIBI igrac. 90% vremena dodaje prvom do sebe. Driblat ne zna, asistencije los, spor je, igra sa samo jednom nogom. Hajrovic koliko god u losoj formi trenutno bio on bar zna probit po krilu i jaci je u driblingu i ima jaci sut od njega. Od kad je poceo njega gurati Bosna gubi i tone sve dublje i dublje. Sjeti se utakmica protv Meksika i Argentine sa Hajrovicem po krilu i kako mocna je reprezentacija izgledala tada. Dali bi odigrali tako kvalitetno protiv Meksika i Argentine da je umjesto Hajrovic igrao Tino - NEBI. Vjeruj mi pojedinci ovdje lazu sami sebe ovo vise nije normalno. Namjerno ne zele da vidi ocigledne pogreske.Virtu4l je napisao/la: Pa dobro sad, nije bilo potrebe za nekim drugim izmjenama. Vedo je svakako bio loš, fali mu utakmica, ostali su veoma dobro odigrali. Ne znam koga je trebao izvući iz igre?
Vjeruj mi ovo je puno losija reprezentacija od one sa priprema na SP pa i od samog SP. Vec sada postaje veliko pitanje dali cemo se kvalifikovati kao treci iz grupe. Covjek radi jako lose svoj posao. I iritira ljude kojima je stalo do uspjeha ove selekcije sa svojim moronskim potezima. Poraz protiv Kipra i Walesa NIJE SLUCAJNOST. Sa svojim famoznim 4-4-2 i neigranjem Mujdze je oslabio reprezentaciju do te mjere da je i jedan poluamaterski Kipar pobjedio. Ovo danas je bilo utakmica dva potpuno ravnopravna protivnika gdje se je moglo zavrsiti 1,0 ili 2. Ove nije ni m od maksimuma ove selekcije I Pape to ne moze izvuci jer mu ne igra najboljih 11 igraca u najboljoj formaciji ako nizbocega drugog.
@Sarajlija:
Imas pravo, bezobrazno sam reagovao prema Virtu4lu, ali prilicno sam iznerviran poslije ove utakmice. Znam kako ovi momci mogu igrati i kad vidim sta im radi covjek na klupi, izgubim zvice.