Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Aragon
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 02:30

Mozambik je napisao/la:Zar uopste imas obraza da njih trojicu stavljas u istu recenisu sa Tinom? Pogotovu najboljeg strijelca reprezentacije svih vremena i strijelca najvaznijeg gola u historiji reprezentacije.

Da preostalu karijeru ne pretrce kilometar u reprezentaciji, Tino im nece moci oprat kopacki.

Vi kazete da je bio dobar. Ja te pitam: Sta je bilo dobro u ovih 180 minuta, cime je on pokazao da je kvalitet za reprezentaciju i za njenu prvu postavu?

Kakav najbolji strijelac, kakve zasluge?
Sta su ta tri igraca odigrala bolje VECERAS od Susica kojeg toliko napadas?
I ne samo njih trojica, nego i vecina ostalih igraca.
Daj mi konkretan arguement.
Svi hvale Dzeko odigrao dobro, sta je odigrao?
Ako je ono dobro za renome igraca kakav je Dzeko, onda je to bruka.
Ili ti mozda smatras da Tino treba donjeti Dzeki loptu na pet metara do gola i dati mu je na tacni, da bi ga onda mogao nazvati dobrim igracem, a Dzeku svjetskom klasom?

TINO SUSIC JE VECERAS BIO MEDJU 3,4 NAJBOLJA NASA IGRACA NA TERENU I POSTENO JE ODRADIO SVOJU ULOGU I OZNOJIO DRES!!! DA LI SU SVI OSTALI NASI IGRACI URADILI ISTO?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 okt 2014, 02:30

harishp je napisao/la: Kao ni ti da si kompententan za ove teme.Mozambicar o reprezentaciji BIH :crazy:
Imas jedno N viska

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2014, 02:33

Mozambik je napisao/la:
harishp je napisao/la: Kao ni ti da si kompententan za ove teme.Mozambicar o reprezentaciji BIH :crazy:
Imas jedno N viska
Uglavnom nisi skoNNtao ,kao i obicno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 okt 2014, 02:37

Znaci jedini vam je argument da je oznojio dres, odlicno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 02:38

Aragon je napisao/la: Je li odigrao korektnu utakmicu i da li je bio bolji na terenu od vecine igraca?
Je li zasluzuje da ga onaj veliki nogometni mag Ayax naziva najlosijim na terenu veceras?
Auuuuuuuuuuuu bolji na terenu od vecine danas. Nego legendo nabroj mi trojicu ( bez Hajrovica - 7 minuta ) igraca koji su bili gori od njega danas i ja vise necu pisati nista vise na njegovoj temi neko vrijeme. Znaci jos uvijek je bilo 7 igraca boljih od njega ali neka ti bude. Koja trojica su bili gori od njega ili cak dvojica. Naravno da ih neces nabrojati ali zato znas da je bio bolji od vecine na terenu :salut: A sta je uradio jedan centarsut. Pa ako se samo gleda ko se najvise trudi na terenu onda cemo stvarno daleko dogurati a i to je subjektivno. Nego ko su bili ti losiji igraci od njega ??

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2014, 02:40

Ajax je napisao/la:
Aragon je napisao/la: Je li odigrao korektnu utakmicu i da li je bio bolji na terenu od vecine igraca?
Je li zasluzuje da ga onaj veliki nogometni mag Ayax naziva najlosijim na terenu veceras?
Auuuuuuuuuuuu bolji na terenu od vecine danas. Nego legendo nabroj mi trojicu ( bez Hajrovica - 7 minuta ) igraca koji su bili gori od njega danas i ja vise necu pisati nista vise ovdje neko vrijeme. Znaci jos uvijek je bilo 7 igraca boljih od njega ali neka bude. Koja trojica su bili gori od njega ili cak dvojica. Naravno da ih neces nabrojati ali zato znas da je bio bolji od vecine na terenu :salut: A sta je uradio jedan centarsut. Pa ako se samo gleda ko se najvise trudi na terenu onda cemo stvarno daleko dogurati a i to je subjektivno. Nego ko su bili ti losiji igraci od njega ??
Ti,lose Ajahe igras u pm.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 02:43

Harise ne skreci sa teme. Ako je momak vec nesto izjavio neka stoji iza svoje izjave. Cuj bolji od vecine na terenu. :roll:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 okt 2014, 02:45

tino je bio dobar danas al nas je problem sto su nam previse slicni igraci u sredini pjanic ,medunjanin ,prcic ,susic pa i stilic kad bi dosao to je otprilike sve isti kov igraca ,pjanic je visa klasa al sam ga ubrojao u taj stil .ne vidim igrace da imamo tipa salihamidzic i taj tip igraca koji ce da špartaju po strani jednostavno nemamo takvih ,hajrovic i lulic su jedini pravi kriln al nije ni to nesto vrhunsko .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2014, 02:46

Ajax je napisao/la:Harise ne skreci sa teme. Ako je momak vec nesto izjavio neka stoji iza svoje izjave. Cuj bolji od vecine na terenu. :roll:
Jedan od boljih i fakat moras biti djubre da bi tvrdio suprotno.
Na stranu ko kome pase ili ne,misim na igrace.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 02:50

Ajax je napisao/la:
Auuuuuuuuuuuu bolji na terenu od vecine danas. Nego legendo nabroj mi trojicu ( bez Hajrovica - 7 minuta ) igraca koji su bili gori od njega danas i ja vise necu pisati nista vise na njegovoj temi neko vrijeme. Znaci jos uvijek je bilo 7 igraca boljih od njega ali neka ti bude. Koja trojica su bili gori od njega ili cak dvojica. Naravno da ih neces nabrojati ali zato znas da je bio bolji od vecine na terenu :salut: A sta je uradio jedan centarsut. Pa ako se samo gleda ko se najvise trudi na terenu onda cemo stvarno daleko dogurati a i to je subjektivno. Nego ko su bili ti losiji igraci od njega ??

Lulic, Dzeko, Ibisevic, Mujdza, Hadzic. Je li dovoljno? :kafa:

A ti meni sad nabroj tri igraca koji su bili ono bas vidno bolji od njega?
Po meni, Besic i Sunjic. Begovica ne racunam ovdje.

Ako ga ti bas toliko mrzis, mozes bar preskociti njegovu temu kad odigra dobro, a veceras je odigrao dobro, a ne pisati razno razne gluposti. :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 okt 2014, 02:52

Momak je odigrao sasvim korektno, i sigurno ce dobijati poziv od svakog selektora i kada ode Safet.
ser del barça es el millor que hi ha !

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 okt 2014, 02:52

Na osnovu cega je odigrao dobro?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 02:53

harishp je napisao/la: Jedan od boljih i fakat moras biti djubre da bi tvrdio suprotno.
Nije za prvih 11 top20 sada vec top25 reprezentacije svijeta. Ako se bude forsirao u prvih 11 u formaciji 4-4-2 koja nam puno manje lezi nego 4-2-3-1 cak se moze desiti da doguramo jako brzo do top40 i treceg sesira. Ne donosi kvalitet vise na terenu jer nije ekstra klasa igrac to je jedina stvar koju mu ja zamjerim. Pjanic, Besic pa cak i Medunjanin donose puno vise na terenu. Minus mu je i da igra samo sa lijevom nogom. Tu nema mjesta za sentimentalnost ako se zeli ostati pri vrhu svjetskog fudbala. Trebao bi odlucivati samo kvalitet. Ako cemo gledati samo koliko se ko trudi onda necemo daleko dogurati. To je otrplike sve.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 02:57

Mozambik je napisao/la:Na osnovu cega je odigrao dobro?
Na osnovu onoga sto zdrav razum vidi kad objektivno gleda utakmicu.
Mozda imas zdrav razum, ali utakmice gledas kroz naocale koje si sam konstruisao u glavi.
Da je bio najbolji na terenu, opet bi pljuvao po njemu, a hvalio bi Dzeku ili nekog treceg igraca za puno losiju igru.

Gledao sam sad snimak drugog poluvremena na sportplub srbija, komentator je bas pohvalio igru Susica.

Nije pohvali niti Mujdzu, niti Lulica, niti Medunjania...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 03:00

Aragon je napisao/la: Lulic, Dzeko, Ibisevic, Mujdza, Hadzic. Je li dovoljno? :kafa:

Ako ga ti bas toliko mrzis, mozes bar preskociti njegovu temu kad odigra dobro, a veceras je odigrao dobro, a ne pisati razno razne gluposti. :kafa:
Dzeko i Ibisevic su sidrasi i zavise od kvalitetnh asistencija. Njih dvojica nikad nece sami sebi stvorit priliku ni iz cega ili skoro nikad. Ali zato jesu golgeteri kada dobivaju prave asistencije. I za Dzeku pa i za Vedu ( kada igra ) je bolje da imaju petoricu igraca u veznom redu iza sebe sa pravim krilima nego cetvoricu kao u zadnje dvije tekme. I nije tacno da se bar Vedo nije trudio i pomagao u odbrani.
Lulic se je trosio nenormalno jer je igrao beka a uz to je morao jos da sprinta na krilo i i ubacuje
Mujdza je bio jedan od najboljih igraca utakmice pored Begovica, Sunjica i Besica.
Hadzic je mozda bio los ali posto to nije njegova prirodna pozicija i jer je debitovao i posto nije napravio puno vecih gresaka ne moze biti los. Znaci jedino Hadzic donekle od kojega niko nije ocekivao nista a od Tina se vec ocekuje.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 okt 2014, 03:01, ukupno mijenjano 1 put.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 03:01

Ajax je napisao/la:
harishp je napisao/la: Jedan od boljih i fakat moras biti djubre da bi tvrdio suprotno.
Nije za prvih 11 top20 sada vec top25 reprezentacije svijeta. Ako se bude forsirao u prvih 11 u formaciji 4-4-2 koja nam puno manje lezi nego 4-2-3-1 cak se moze desiti da doguramo jako brzo do top40 i treceg sesira. Ne donosi kvalitet vise na terenu jer nije ekstra klasa igrac to je jedina stvar koju mu ja zamjerim. Pjanic, Besic pa cak i Medunjanin donose puno vise na terenu. Minus mu je i da igra samo sa lijevom nogom. Tu nema mjesta za sentimentalnost ako se zeli ostati pri vrhu svjetskog fudbala. Trebao bi odlucivati samo kvalitet. Ako cemo gledati samo koliko se ko trudi onda necemo daleko dogurati. To je otrplike sve.
Jesi svjestan da mi u ekipi imamo jos bar 5 igraca kakvim si ti sad Susica opisao, a oni vise klase od tih 5 niti blizu ne prikazuju igru dostojnu renomea?
Ali naravno, Susic je kriv sto mi padamo na fantomskoj fifa coca cola listi :clap:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 03:13

Ajax je napisao/la:
Aragon je napisao/la: Lulic, Dzeko, Ibisevic, Mujdza, Hadzic. Je li dovoljno? :kafa:

Dzeko i Ibisevic su sidrasi i zavise od kvalitetnh asistencija. Njih dvojica nikad nece sami sebi stvorit priliku ni iz cega ili skoro nikad. Ali zato jesu golgeteri kada dobivaju prave asistencije. I za Dzeku pa i za Vedu ( kada igra ) je bolje da imaju petoricu igraca u veznom redu iza sebe sa pravim krilima nego cetvoricu kao u zadnje dvije tekme. I nije tacno da se bar Vedo nije trudio i pomagao u odbrani.
Lulic se je trosio nenormalno jer je igrao beka a uz to je morao jos da sprinta na krilo i i ubacuje
Mujdza je bio jedan od najboljih igraca utakmice pored Begovica, Sunjica i Besica.
Hadzic je mozda bio los ali posto to nije njegova prirodna pozicija i jer je debitovao i posto nije napravio puno vecih gresaka ne moze biti los. Znaci jedino Hadzic donekle od kojega niko nije ocekivao nista a od Tina se vec ocekuje.
Dzeko je zvijezda i dvije klase iznad vecine i naravno da se ocekuje od njeg puno vise nego sto on pruza u vecini zadnjih utakmica. Upravo radi toga ja kazem da je on odigrao dosta losu utakmicu. On apsulutno ne donosi nikakvu prevagu na terenu i samo je jedan od mnogih igraca u ekipi koji igraju ili solidno ili lose. On za nas treba biti sto je recimo bio Forlan nekad za Urugvaj ili sad Suarez, ili recimo Bail za Vels sto je, znaci igrac koji ce donjeti pobjedu i kad ekipi ne ide.
On ako zavisi samo od toga da mu neko idealno centrira, da mu da loptu na pet metara, da nikad nista sam ne uradi i ne prelomi utakmicu kad nikoga ne ide, onda nije ni svjetska klasa niti ista bolji od ostalih nasih igraca.
Ne sjecam se recimo da mu je protiv Belgije onda neko dao neku idealnu loptu u 16m kao sidrasu, nego se sam izborio i zabio golcinu. E to je extra klasa i neko ko donosi prevagu.
Ili da se pomirimo svi sa cinjenicom da Edin nije takva vrsta igraca nego samo centarfor kao recimo Krauc ili Ibisevic i nista vise od toga?

A za ostale igrace sto nabrajas, vise nego smijesno. Da su bili upola dobri kao sto kazes, mi bi glat dobili utakmicu.

I ZAPISI SI OVO. TINO AKO POCNE PROTIV BELGIJE, POCET CE JER JE TO IGROM NA OVOJ UTAKMICI ZASLUZIO.
JEDAN OD NAJAKTIVNIJIH I NAJZAPAZENIJIH IGRACA NASE SELEKCIJE NA TERENU.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 okt 2014, 03:20

Sta je bilo zapazeno?

Sto puta ponovljena laz NE POSTAJE istina, na tvoju zalost.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 11 okt 2014, 03:21

Aragon je napisao/la:
Ajax je napisao/la:

Dzeko je zvijezda i dvije klase iznad vecine i naravno da se ocekuje od njeg puno vise nego sto on pruza u vecini zadnjih utakmica. Upravo radi toga ja kazem da je on odigrao dosta losu utakmicu. On apsulutno ne donosi nikakvu prevagu na terenu i samo je jedan od mnogih igraca u ekipi koji igraju ili solidno ili lose. On za nas treba biti sto je recimo bio Forlan nekad za Urugvaj ili sad Suarez, ili recimo Bail za Vels sto je, znaci igrac koji ce donjeti pobjedu i kad ekipi ne ide.
On ako zavisi samo od toga da mu neko idealno centrira, da mu da loptu na pet metara, da nikad nista sam ne uradi i ne prelomi utakmicu kad nikoga ne ide, onda nije ni svjetska klasa niti ista bolji od ostalih nasih igraca.
Ne sjecam se recimo da mu je protiv Belgije onda neko dao neku idealnu loptu u 16m kao sidrasu, nego se sam izborio i zabio golcinu. E to je extra klasa i neko ko donosi prevagu.
Ili da se pomirimo svi sa cinjenicom da Edin nije takva vrsta igraca nego samo centarfor kao recimo Krauc ili Ibisevic i nista vise od toga?

A za ostale igrace sto nabrajas, vise nego smijesno. Da su bili upola dobri kao sto kazes, mi bi glat dobili utakmicu.

I ZAPISI SI OVO. TINO AKO POCNE PROTIV BELGIJE, POCET CE JER JE TO IGROM NA OVOJ UTAKMICI ZASLUZIO.
JEDAN OD NAJAKTIVNIJIH I NAJZAPAZENIJIH IGRACA NASE SELEKCIJE NA TERENU.
Ti si slijep ili troll. Treceg nema :/ Pa TSS je izgubio 5 lopti od 85 do 90 minute. Svakako da zasluzeno igra u repci ali da je bio medju boljima vala nije. Besic, Bega, Pjanke, Mujdza, Dzeko, Sunjic pa TSS tek po ucinku veceras :)
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 03:22

Mozambik je napisao/la:Sta je bilo zapazeno?

Sto puta ponovljena laz NE POSTAJE istina, na tvoju zalost.
Upravo, sad si sam sve rekao ;)

Ne znam samo kako apsulutno neutralan komentator na sportklubu zapazi po dobrom BAS Susica :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Edincapitano, Kajkutenjoyer, sve5 i 37 gostiju.