Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la harishp » 11 okt 2014, 03:23

Mozambik je napisao/la:Sta je bilo zapazeno?

Sto puta ponovljena laz NE POSTAJE istina, na tvoju zalost.
Kod tebe je svaki post takav,pa ti tvoji Mozambikasi ne pridikuju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 03:26

Smijesno je tvrditi da je Susic bio bolji od Lulica i Mujdze. Naravno ostalu trojicu igraca u veznom redu pored njega necu ni spominjati i bolje je tako. Dzeko i Vedo su bili odsjeceni bas zbog samo cetvorice u veznom redu i igre bez pravih krila. Treba igrati samo 4-2-3-1 samo sa Dzekom a Vedo i Susic kao dzokeri na klupi po meni. To ne znaci da imam nesto protiv momka zaboli me **** za njim iskreno. Meni je samo bitan konacni rezultat reprezentacije. Ako je ikako moguce da sa ovom zlatnom generacijom doguramo bar do drugog kruga na EP/SP.

Ti koliko god mislio da se boris za pravu stvar shvatit ces za par mjeseci da to nije tako. Momak jednostavno ne radi dovoljnu prevagu na terenu i to ce nas kostati. Plus igramo 4-4-2 koji nam ne odgovora niti ce nam odgovarati protiv Belgije protiv koje je opet bolje igrati 4-2-3-1. To bi bilo to sa moje strane nocas. Nista licno
:salut: :salut:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 03:38

Znas li bar priblizan broj koliko su puta unazad mjeseca dana napisao 4 2 3 1 i 4 4 2?
Polomi ti nas jarane pisanjem istog posta na raznim temama 20 puta dnevno :D

A samo jedna mala napomena za sve. Poslije Argentine su haman svi napadali Papeta sto nije poceo i sa Ibisevicem :D

Ko god da bude igrao, u kojoj god formaciji, Susici ce biti najgori i kad su krivi i kad nisu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 03:40

Aragon je napisao/la: A samo jedna mala napomena za sve. Poslije Argentine su haman svi napadali Papeta sto nije poceo i sa Ibisevicem :D
laž.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 03:40

mirzatele je napisao/la:
Aragon je napisao/la: A samo jedna mala napomena za sve. Poslije Argentine su haman svi napadali Papeta sto nije poceo i sa Ibisevicem :D
laž.
Nemoj me tjerati da se vracam sad na stare postove.

P.S. Inace, i ja sam jedan od onih koji je uvijek smatrao da trebamo igrati samo sa jednim napadacem, pa makar i na racun Ibisevica koji je jedan od najpostenijih igraca u reprezentaciji.
Jednostavno prevelik je luksuz za ekipu kakvu imamo da igraju dva igraca u napadu tipa Edin i Vedo.
Gubimo previse na sredini, na presingu i na trcanju. Pokrivenost terena nije ni blizu onakva kakva bi trebala biti.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 03:46

ajde nadji mi 1 post u kojem je neko rekao da smo trebali s Vedom igrati ( dezurne trolove ne racunam )

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 03:48

mirzatele je napisao/la:ajde nadji mi 1 post u kojem je neko rekao da smo trebali s Vedom igrati ( dezurne trolove ne racunam )
Krenuo sam leci, ali obecajem da cu ti sutra naci.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 03:49

ODLAZI iz reprezentacije BiH !!!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 okt 2014, 03:49

Tincek me pozitivno iznenadio.. :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 03:50

Aragon je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:ajde nadji mi 1 post u kojem je neko rekao da smo trebali s Vedom igrati ( dezurne trolove ne racunam )
Krenuo sam leci, ali obecajem da cu ti sutra naci.
laku noc

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 11 okt 2014, 04:49

Definitivno medju 23 najbolja sto BiH ima. Amidza ga je uguro u repku na ruzan nacin ali vidi se da momak zna igrat i sto je najvaznije moze jos vise napredovat. Pozitivno me iznenadio u dosta situacija danas, tijesni situacija gdje je fino odigrao loptu ili se zagradio. Imao fin pas pred go gdje je nas napadac morao zabit. Izborio se za par kornera.....Pogrijesio je u 2-3 ubaca iz igre ali vecinom bezopasni napadi sa jednim napadacem u 16m. Trebao je izaci oko 70 min i to je mozda najveca greska za koju nije on kriv nego amidza. Vrijeme ce pokazati ko je Tino, dok na drugoj strani vrijeme iscurilo amidzi od Juna mjeseca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 09:38

Ono sto je evidentno od prve utakmice je da Tino nema tremu, igra kao da je tu godinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 11:11

Poslje Obale, Meksika i Argentine su mnogi hvalili Papeta da igra samo sa jednim napadacem i pravim krilima 4-2-3-1 bas suprotno. Normalno da je bilo i takvih koji su zeljeli Ibisevica jer ovo je forum i ima 100 razlicitih misljenja. Ako ces tako onda uvijek mozes izvrtat stvari. Ne moze biti kao sto ti kazes SVI :shock: kada se zna da je ogromna VECINA bar ovdje hvalila Papeta za taktiku ( koju smo prizivali mjesecima ) u te tri utakmice bez Ibisevica. :nene:

Sto se tice Tina istina je da mu ime otezava neke stvati i momenat kada je debitovao. Samo nije istina da svi samo cekaju da ga kritikuju zbog kao Papeta. Boli vecinu **** za tim stvarima osim par dezurnih mahalusa. Bar 90% ljudi gleda samo REZULTAT i igracki kvalitet ili nekvalitet. Da ima vece igracke kvalitete nego sto ih ima njegove kritike bi bile puno puno manje nego sto su sada. Sto ne znaci da on nije dobar igrac i ogroman potencijal. Ovdje se samo prica dali je on za prvih 11 ili nije.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 11 okt 2014, 11:52

Tinki nije bio los sinoc ali zbog njega i papeta trpi citav tim jer igramo pogresnu postavu, jer da bi igrali sa krilima (4-2-3-1) Tinki mora na klupu a Hajrovic unutra i Vedo na klupu i Visca(trenutno) na krilo.A kad se vrati aBd Kolasinac onda Lulic na krilo a Visca na klupu.
Semper Fidelis

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2014, 11:54

Nema potrebe da se pljuje momak. On je po svom kvalitetu klasična rezerva za reprezentaciju kakvi mi hoćemo da gledamo.
Nije za prve postave al Bože moj, znamo ko nam vodi repku :)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 okt 2014, 14:07

On rezerva, a Vrancic ne moze biti. Jeste rezerva je i to zasluzeno ako nam treba 5 centralnih veznih jer je on taj 5. po kvaliteti.
Celik!3,2,2.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 okt 2014, 15:07

Borio se,dobro odigrao,al ni on ne zna na kojoj je on poziciji bio.Gotovo perfektna utakmica tima što se tiče pokrivanja terena i defanzivnih zadataka,tako da se suicidalna taktika sa TSS,Pjanićem i Medunjaninom u veznom,bez ijednog krila,nije osjetila.
Nad tobom sunce najljepše sja

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 11 okt 2014, 15:10

Momak je peti tocak. Samo gusi ostale igrace na sredini koji su svojevrsni space-shuttleovi u uporedenju s njim.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 11 okt 2014, 16:11

Gusi ga Pjanic. Treba zavest reda i poslat Pjanica i Medonju na klupu. Sve dok se to ne desi, bojim se da nas Tino nece doci do izrazaja.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 11 okt 2014, 16:14

baglama je napisao/la:Gusi ga Pjanic. Treba zavest reda i poslat Pjanica i Medonju na klupu. Sve dok se to ne desi, bojim se da nas Tino nece doci do izrazaja.

Najbolje bi bilo kada bi se nekako stvorili uslovi da amiDZino zlato sam igra. Tada bi do izrazaja dosla sva njegova polivalentnost. Ako to ne moze, neka ubace jos Avdiju i Hadzica.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], napapijri1987 i 59 gostiju.