ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Kao vino .. 
- BeyKopites
- Kontakt:
81 za GOAT-a 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kralju 
nisam gledao meč, al očekivao sam simona da uzme jedan set.. no dobro je ovako što se završilo, i bolje 
peRFect - GOAT!
peRFect - GOAT!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Tipicno finale za Rogera ove godine, ali ipak je pobjeda tu.
Big Rog, kao vino.
Big Rog, kao vino.
Majstor ostaje majstor.
Sve u svemu, danas smo gledali odličan tenis i ne razumijem zašto neki potenciraju da su Federer ili Simon igrali loš tenis. Definitivno van pameti. Konstantno smo gledali stabilne razmjene s osnovne linije, što je zadnje dvije godine kod Federera bila rijetkost (od Gillesa svakako očekujemo takav tenis, obzirom da nije u stanju materijalizovati svoj ofanzivni potencijal usljed mentalnih bugova), zatim za moj ukus zadovoljavajuću dozu agresivnosti i borbu za svaki poen. Dosta lijepih udaraca na mreži, što RF-ovih voleja što Simonovih passing shotova, kao i razornih udaraca s osnovne linije. Obojica su igrala u žestokom tempu od početka do kraja, a tome najbolje svjedoče preokreti u setovima i triler završnice u kojima je Švicarac izlazio kao pobjednik.
Moram naglasiti da me posebno obradovao predzadnji poen u meču, tj. onaj pakleni inside-out FH od strane Federera koji mu je donio meč loptu i kasnije pobjedu. To je nešto što mi je zaista nedostajalo u njegovoj igri.
Sve u svemu, danas smo gledali odličan tenis i ne razumijem zašto neki potenciraju da su Federer ili Simon igrali loš tenis. Definitivno van pameti. Konstantno smo gledali stabilne razmjene s osnovne linije, što je zadnje dvije godine kod Federera bila rijetkost (od Gillesa svakako očekujemo takav tenis, obzirom da nije u stanju materijalizovati svoj ofanzivni potencijal usljed mentalnih bugova), zatim za moj ukus zadovoljavajuću dozu agresivnosti i borbu za svaki poen. Dosta lijepih udaraca na mreži, što RF-ovih voleja što Simonovih passing shotova, kao i razornih udaraca s osnovne linije. Obojica su igrala u žestokom tempu od početka do kraja, a tome najbolje svjedoče preokreti u setovima i triler završnice u kojima je Švicarac izlazio kao pobjednik.
Moram naglasiti da me posebno obradovao predzadnji poen u meču, tj. onaj pakleni inside-out FH od strane Federera koji mu je donio meč loptu i kasnije pobjedu. To je nešto što mi je zaista nedostajalo u njegovoj igri.
Roger like a boss 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Najbolji igrac svih vremena.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nikolay Davydenko objavio povlačenje iz tenisa. Pozdrav majstoru.
Svi se rado sjećamo jeseni 2009 i početka 2010 i jednog od najvećih nivoa igre ikad prikazanih. Šteta što nije malo druže potrajalo.
Svi se rado sjećamo jeseni 2009 i početka 2010 i jednog od najvećih nivoa igre ikad prikazanih. Šteta što nije malo druže potrajalo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ma svaka mu cast na znanju, ja ga pamtim jer je jedan od malo igraca koji su mogli na kraj s Nadalom...
Ali, covjek je isto tako sramota za sport i to treba naglasiti. Koliko je taj meceva namjestio, pa to nisu istine. Covjek je izgubio od Vejica u Roland Garrosu, sto reci, kakvu poruku poslati..
Ali, covjek je isto tako sramota za sport i to treba naglasiti. Koliko je taj meceva namjestio, pa to nisu istine. Covjek je izgubio od Vejica u Roland Garrosu, sto reci, kakvu poruku poslati..
Bila kvota oko 5,50, ja odigra na Veića iz zajebancije govoreći prijateljima: ''Ma Davidenko vazda namišta, vidjet ćete kad izgubi od Veića''Razbojnik je napisao/la:Ma svaka mu cast na znanju, ja ga pamtim jer je jedan od malo igraca koji su mogli na kraj s Nadalom...
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bracciali i Starace pod ozbiljnom istragom, razgovori na skype-u pronađeni
Naravno šta će drugo bit', nego klađenje
Starace namjerno za kladionicarsku mafiju izgubio svoje jedino ATP finale
http://espn.go.com/tennis/story/_/id/11 ... ccusations
Transkript razgovora:
Naravno šta će drugo bit', nego klađenje
Starace namjerno za kladionicarsku mafiju izgubio svoje jedino ATP finale
http://espn.go.com/tennis/story/_/id/11 ... ccusations
Transkript razgovora:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Betfair je čudo, koja lova se tu okreće, niko nije ni svjestan 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čilić uzeo Moskvu, Murraj Beč, a Berdych Štokholm ... svi se koprcaju i rukama i nogama za London
Odlučiće tu Pariz, mislim! Da li neko zna da li igraju svi Pariz?
Odlučiće tu Pariz, mislim! Da li neko zna da li igraju svi Pariz?
Pa valjda moraju igrati svi koji su zdravi.jestamaji je napisao/la:Odlučiće tu Pariz, mislim! Da li neko zna da li igraju svi Pariz?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li nam Rafanjoli zdrav ?
Vidjećemo sutra u kakvom je stanju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samo se disat moraVirtu4l je napisao/la:Pa valjda moraju igrati svi koji su zdravi.jestamaji je napisao/la:Odlučiće tu Pariz, mislim! Da li neko zna da li igraju svi Pariz?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.