RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Čim su dobili 9 razlike i 2 od 2 znaci ima potencijala. Haj drago mi je pravo. Čestitke momcima još jednom 
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Uvijek je lijepo cuti da je Velez pobjedio
, cestitke i od mene
Mala RAja
PS Doqrcila pauza,jedva cekam Grbavicu
Mala RAja
PS Doqrcila pauza,jedva cekam Grbavicu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mislim da smo treci zbog go razlike, ali tek je pocelo. I paderborn bio prvi u bundes
. Prosle sezone smo imali 6 bodova u desetak utakmica, sad maksimalno. Dosta toga se promijenilo, organizacija kluba skroz drugacija. Za kratko vrijeme pored troskova lige i svega ostalog, obezbijedjene su 2 garniture dresova (crvena od veceras, te bijela u ponedjeljak stize), trenerke i torbe. Nadam se da cete nas pratiti kroz ostale tekme, a isto tako valjda vas ne peglam sa rukometom, al kontam da je ovo jedina tema pravih navijaca koji znaju to cijeniti.
Izgleda da na Stanica u Zelji ne racunaju u nastavku prvenstva.
Postujem ga i zao mi je zbog operacije,a s druge strane mi je drago sto ga nece biti u utakmici sa Rodjenim jer im je on motorna snaga.
E abd iduce subote rusmo tradiciju u dolini cupova i ocekujem pobjedu ili bar nerjeseno.
Forzaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiii.

Postujem ga i zao mi je zbog operacije,a s druge strane mi je drago sto ga nece biti u utakmici sa Rodjenim jer im je on motorna snaga.
E abd iduce subote rusmo tradiciju u dolini cupova i ocekujem pobjedu ili bar nerjeseno.
Forzaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiii.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- pravnik1981
- Kontakt:
Nismo srusili na Kosevu, u Zenici Sirokom pod BB valjda cemo na Grbavicisalmy je napisao/la:Izgleda da na Stanica u Zelji ne racunaju u nastavku prvenstva.
Forzaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiii.![]()
![]()
![]()
MostaracVelezovac je napisao/la:Nisi me dobro svatio, za izborenu Evropu bi bila zasluzna uprava koja je otplatila dugove kluba, vratila plate na egal, potpisala stadion Velezu na 40 godina (jer do pretprosle godine svake godine je Velez posudjivao stadion po 12 mjeseci od Djure Salaja), pocela stediti pare a ne ici u dugove, izgradila novu tribinu sa svlacionicama i tus kabinama i time omogucila kupovinu igraca koje Velez prije 5 godina nije mogao ni sanjati da plati - a ne da ih plati na vrijeme, kao sto je to slucaj danas.veteran71 je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Shaman7,
Tvoji postovi su meni cesto korektni, ali ovaj put se ne slazem s tobom.
Niti je razlog slabe posjete TRENUTNI problem u klubu niti se on moze rijesiti slobodnim ulazom.
Prvo, kad kazem da razlog slabe posjete nije TRENUTNI problem u klubu, prvenstveno mislim da je problem u klubu bio ranije, od 1998-2010, a ne sada. Tada je vladao javasluk, lokalne kabadahije su krojile ekipu a Velez lagano gubio ugled u ocima raje. Anarhija, neprofesionalizam i neozbiljnost su bili nacini poslovanja. Opala je omladinska skola. Propisale se pare. Plate kasnile. Igraci bojkotovali. Rezultati su morali eventualno opasti takodjer. Dno dna je bila lutrija za Velez, skupljanje para za igrace i skupstina kluba na kojoj NIKO nije htio da bude u upravi Veleza. Tako da nije Velezov ugled srozan SADA, nego je srozavan bio ranije - i ovo sad je samo rezultat tog rada, isto ko sto ce uspjeh za 5 godina biti razultat ovog rada danas.
Drugo, jos jedan VELIKI razlog pada u posjeti je konstantna negativna energija i negativna prica koja se siri o Velezu. Koliko se puta samo na ovom forumu govorilo "Tana lopove", "Nedime lopove", "Velagicu glupane" , "napolje iz svetinje" ..itd... Svatam ja da ljudi nekad grijese - svi cemo to priznati - ali isto tako moramo priznati sebi da i mi sami cesto upadamo u ekstremne "depresije" i preagresivno reagujemo oko stvari oko kojih ne trebamo. Evo na primjer, kad je Ibro Rahimic dobio otkaz - ja sam prvi rekao da su Tanovic i Velagic idioti zadnji - a ispostavilo se da su ljudi u pravu a da sam ja bio idiot, a ne oni. Jer Rahimic se jeste pokazao kao los trener i da je dobio otkaz ranije i da je Feja dosao ranije mozda bi igrali Evropu sada.
Ali takve negativnosti tokom godina su dovele do ovog dna - gdje niko nece da gleda Veleza. Jer su vec 20 godina ljudi u Mostaru bombardirani sa pricama kako su u Velezu lopovi, kako su u Velezu kriminalci, kako ovo ono ... I kako da bude posjete u takvoj atmosferi? Promjeni atmosferu u pozitivu i vidices posjete.
I trece - Slobodan ulaz nece promjeniti nista jer ljudi nisu ni prestali dolazit na tekme jer su im ulaznice preskupe, nego su prestali dolaziti zato sto stalno vec 20 godina slusaju samo negativne price o Velezu. Kad se atmosfera popravi i postane malo optimisticnija - doci ce ljudi da su ulaznice i 20 maraka a ne 5.
Ako sam te dobro shvatio, da je Velez lani izborio Evropu, za to bi bile zasluzna nesposobna uprava od prije 2010. Godine a ne ova sada?
Vrijeme kada su kabadahije krojile ekipu je, hvala Bogu iza nas. Ali ekipu od 2010. Godine ne kroje kabadahije ali opet nesto ne valja. Ne mozemo ignorisati cinjenicu da ni nakon 4 godine uspjesnog rada nove Uprave raje nema na stadionu.
I da skinemo malo koprenu s ociju: Ko je to u Velezu novi? Tana? Pa on je tu 15 godina. Mrkva? Avdo? Kada? Cevra? Nermin Niksic? Pa on je u Upravi kluba jos od vremena Ahmeta Dzubura i usko su saradjivali i 2008. I 2009. Godine. Dakle, Velezu ne trebaju podjele na stare i nove uprave, dobre i lose, uspjesne i neuspjesne. Svaka, pa i ova danasnja ima svoje dobre i lose poteze. Ja mislim, mada ne mora biti da sam u pravu, da raji smeta najvise sto u Velezu igra ogroman broj igraca koji to ne zasluzuju kvalitetom, uz to su sa strane i zauzimaju mjesto mostarkoj djeci. Mislim da je jedan od uzroka i razocarenje odnosno velika obecanja o Evropi koja su se dava bespotrebno jer nisu bila utemeljena a ako ne ispunis obecanje ni dijete te ne shvata ozbiljno a kamoli navijaci koji nisu djeca. Treci razlog po meni je sto u Velezu i oko Veleza nema Velezovih legendi, vec sada kljucneodluke u klubu donose ljudi koji nemaju veze s Velezom (slicno je bilo i ranijih godina i to je praksa koje se ne odrice izgleda ni jedna uprava). Bilo bi lijepo vidjeti u Velezu Nusru Cerkica, Roma i Bracu Glavovica, Seju Kajtaza i da ne nabrajam vise. Meni je malo nenormalno da ljdi koji su bili Velezove legende nemaju mjesta u Velezu... Mozda bi Uprava mogla razmotriti neke od ovih stvari i razmisliti o njima... Mozda bi im se nesto od ovoga ucinilo logicnim i pomoglo da budu jos bolja uprava.
Isto tako, nije bitno ko je bio u klubu 2008 godine kao sporedni igrac, nego je bitno ko se pitao u to vrijeme i ko je vodio glavnu rijec. A ako vec zelis da budem precizan, tada se pitao Pika i dok ja ne vjerujem da je taj covjek upola toliko los koliko ga mnogi opisuju, cinjenica jeste da je Velez pod njegovom kontrolom ispao iz lige a i da se Pika pitao u klubu i godinama prije i poslije toga. Ne vjerujem da je tu bilo lose namjere, ali sigurno neznanja jeste bilo jer je klub de fakto nazadovao pod njegovom kontrolom. I nemoj da te zbuni to ko je "direktor" kluba - jer Pika je Dzuburu par samara opalio i istjerao ga iz Veleza dok je ovaj "vodio" Velez - pa ti skontaj ko je bio glavni.
Od 2010 pa na ovamo, Veleza nije vodio Pika a cak niti Tana, nego ga vodi N.N. koji se oslanja na Tanu skoro za sve. I razlog sto Tana nije otisao nakon belaja nakon otpustanja Ibre Rahimica je N.N. koji je trazio da ostane. Ocigledno mu on vjeruje - pa sto ne bi i ja? Rezultati su tu.
Sto se tice nedolaska raje na tribine - mislim da je dosta stvari igralo ulogu, ali jedna stvar najvise - MOSTARSKI TRAC I KONSTANTNA NEGATIVNOST PROTIV VELEZA. Godinama su pucale price - prodato ovo, prodato ono (a kasnije Velez dobije 3:0 ili 2:0), pa onda ovaj dogovorio ovo ili ono (a ono nije ni ublizu), pa onda ukrali lovu od prodaje ovog ili onog, itd... Negativnost i trac su doveli do bojkota i do stalnog nezadovoljstva i kritika kluba, itd... Mislim da uprava moze samo da popravi finansije kluba i sredi stadion i omladinsku skolu - mislim da su 70% toga uradili uspjesno, mislim da 30% mogu uraditi bolje (tu prvenstveno mislim na skolu) - ali oni nemogu uticati na to sta ce ko o njima pricat. To je u domenu Fejiceve i tu je nazalost nas najveci problem i najveci uzrok slabe posjete.
A Velezove legende su pozivane na milion nacina i milion puta. Od rata pa do danas, niti na JEDNOJ skupstini se nisu pojavili niti jedan od tih Legendi Kluba. NITI JEDNOM - eto nek me neko ispravi ako je vidio ikoga od Velezovih legendi na skupstinama kluba - a svak od njih je mogao preuzet klub da je htio. Stoga, molim te nemoj mi legende spominjat - meni je do njih stalo ko njima do Veleza - nimalo.
Dobro obavijesteni druze iz Amerike,
Hvala Bogu da Pike vise nema u Klubu i nema ga već 6-7 godina ali vidim da su svima sjećanja na Piku svjeza i da Vam on sluzi kao Babaroga kojom plasite sve okolo. Ako cemo biti posteni 90 posto infrastrukture na stadionu u Vrapčićimsa je napravljeno za vrijeme Ahmeta Dzubura i bilo bi lijepo da to nekada napises posto vidim da "sve" znas.
Ovo kad mi pricas o ovim igracima koji su dosli u Velez, nisi me imprersionirao. Ne vidim tu niti jednog wagner več 15-16 uhljeba koji primaju veliki novac a na terenu ne pruzaju nista (ili mozda vi u Americi gledate neke druge utakmice a ne ove koje se igraju u Vrapcicima). Ako je i tako, barem je tabela i broj postignutih i primljenih golova mjerilo, pa je pogledaj.
Malo mi smijesne ove price da Vam je i danas Pika kriv a Tana hara Velezom sve ove godine, maherski....
i da se ne ponavljam previse, jos cu jedno napisati dvije stvari. Judnu koju ti volis a to je da je sadasnja Uprava uradila mnogo dobrih stvari. Najvise na finansijskoj konsolidaciji kluba. I napravila je mnogo pogresnih, od izbora ljudi koji vode neposrednu operativu kluba, dakle kadrovska politika do uzasnog skautinga i zapostavljanja nase omladinske skole....
A sto se tice Velezovih legendi i Skupstine Kluba to su posebne price i o tome vise uoci sazivanja sljedece. Reci cu samo da od rata do danas nikad nije sazvana zakonska Skupstina kluba. Zkonska znaci da na njoj mogu glasati samo ČLANOVI KLUBA sa plaćenom članarinom. Sve do sad odrzane Skupstine su bile pozivne - pozovu se jarani, simpatizeri, bukaci i izabere rukovodstvo....
Uzmimo i usporedimo slike RA i slike sa centralne iz doba Dzubura i ovog sada doba zvanog Tanino ledeno doba?!
Pametnom bez daljnje diskusije, dovoljno!
veteran@ bravo! 90% stadiona je izgradjeno zahvaljuci entuzijasti i covjeku sa pregrst energije pozitivne!
nikakve tribine tana izgradio nije!
mv@ slusas previse nedima kojem je izgleda primarni cilj tanin pakash cistim odrzavati. da su bogdo njihovi rezultati bolji kao sto nisu, vjeruj mi- malo ko bi sretniji od mene bio...mene ne tangira nimalo jel tana, dzubur ili peti ili deseti na vlasti...mene Only Velez i njegovo dobro interesuje...
Pametnom bez daljnje diskusije, dovoljno!
veteran@ bravo! 90% stadiona je izgradjeno zahvaljuci entuzijasti i covjeku sa pregrst energije pozitivne!
nikakve tribine tana izgradio nije!
mv@ slusas previse nedima kojem je izgleda primarni cilj tanin pakash cistim odrzavati. da su bogdo njihovi rezultati bolji kao sto nisu, vjeruj mi- malo ko bi sretniji od mene bio...mene ne tangira nimalo jel tana, dzubur ili peti ili deseti na vlasti...mene Only Velez i njegovo dobro interesuje...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- pravnik1981
- Kontakt:
Obavezno nošenje bar šalova.
Vratimo šalove na tribinu !
SVI NA GRBAVICU !
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... eaec5abe65" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto RAja ko nema bar šal odma nek kupi u KNRA kad se bude prijavljivo na gostovanje ! Svi na Grbavicu !
Vratimo šalove na tribinu !
SVI NA GRBAVICU !
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... eaec5abe65" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto RAja ko nema bar šal odma nek kupi u KNRA kad se bude prijavljivo na gostovanje ! Svi na Grbavicu !
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
veteran71 je napisao/la:
Dobro obavijesteni druze iz Amerike,
Hvala Bogu da Pike vise nema u Klubu i nema ga već 6-7 godina ali vidim da su svima sjećanja na Piku svjeza i da Vam on sluzi kao Babaroga kojom plasite sve okolo. Ako cemo biti posteni 90 posto infrastrukture na stadionu u Vrapčićimsa je napravljeno za vrijeme Ahmeta Dzubura i bilo bi lijepo da to nekada napises posto vidim da "sve" znas.
Ovo kad mi pricas o ovim igracima koji su dosli u Velez, nisi me imprersionirao. Ne vidim tu niti jednog wagner več 15-16 uhljeba koji primaju veliki novac a na terenu ne pruzaju nista (ili mozda vi u Americi gledate neke druge utakmice a ne ove koje se igraju u Vrapcicima). Ako je i tako, barem je tabela i broj postignutih i primljenih golova mjerilo, pa je pogledaj.
Malo mi smijesne ove price da Vam je i danas Pika kriv a Tana hara Velezom sve ove godine, maherski....
i da se ne ponavljam previse, jos cu jedno napisati dvije stvari. Judnu koju ti volis a to je da je sadasnja Uprava uradila mnogo dobrih stvari. Najvise na finansijskoj konsolidaciji kluba. I napravila je mnogo pogresnih, od izbora ljudi koji vode neposrednu operativu kluba, dakle kadrovska politika do uzasnog skautinga i zapostavljanja nase omladinske skole....
A sto se tice Velezovih legendi i Skupstine Kluba to su posebne price i o tome vise uoci sazivanja sljedece. Reci cu samo da od rata do danas nikad nije sazvana zakonska Skupstina kluba. Zkonska znaci da na njoj mogu glasati samo ČLANOVI KLUBA sa plaćenom članarinom. Sve do sad odrzane Skupstine su bile pozivne - pozovu se jarani, simpatizeri, bukaci i izabere rukovodstvo....
hvala bogu pa se ti i takvi poput tebe ne pitaju nista
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Sve je divno i krasno jednoumci na topicu. Je li se sada osjećate bolje?
Slažem se sa @veteranom od prve do posljednje riječi u njegovom postu.
Ne može bolje, strpi se, strpi se...
Slažem se sa @veteranom od prve do posljednje riječi u njegovom postu.
Ne može bolje, strpi se, strpi se...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Dovedite te svoje idole u klub i onda sigurno mozemo ugasiti klub jer ide novo zaduzivanje i tavorenje na dnu tabele
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Obicno kad neka pametna osoba sastavi primjere u argument ti primjeri podrzavaju argument, ali ovdje se radi o nem73!!!
Pa Slonu jedan, ako ces po tribini mjerit, eno Siroki nikad nema ni 1000 navijaca pa stalno igraju Evropu i jedan su od 3 najjaca kluba u drzavi. Sta cemo sad?
I ono "pametnom dosta" na kraju.
E nek si mi reko.
I nem73 ko nem73, ne moze lik bez rektalne price opet. Pakash tu pakash tamo. Da ti momcino nisi fitmija? Guzica pun Mostar a ti se Tanine svezo.
A ovaj pisac "dobro obavjestenog amerikanca" dobro obavjesten cudo - Dzubur napravio 90% stadiona!!! Dzubur eto napravio novu tribinu iza gola,svlacionice,tuseve, press room... Evo sad pomocni teren, Dzubur se bio malo nahladio pa odnio bager kuci. Sad ce on nazad, poslje pauze.
Ali ova prepucavanja su nebitnq. Kao sto neko rece, evo vam sad nova zaduzivanja na putu pa vi dovedite svoje pulene. Imacete priliku sigurno.
A ti nem73, da se meni toliko neciji pakash svidja ko tebi Tanin ja bi bar pokusao randesom. Od price nema nista. Sta se stidis?
Pa Slonu jedan, ako ces po tribini mjerit, eno Siroki nikad nema ni 1000 navijaca pa stalno igraju Evropu i jedan su od 3 najjaca kluba u drzavi. Sta cemo sad?
I ono "pametnom dosta" na kraju.
I nem73 ko nem73, ne moze lik bez rektalne price opet. Pakash tu pakash tamo. Da ti momcino nisi fitmija? Guzica pun Mostar a ti se Tanine svezo.
A ovaj pisac "dobro obavjestenog amerikanca" dobro obavjesten cudo - Dzubur napravio 90% stadiona!!! Dzubur eto napravio novu tribinu iza gola,svlacionice,tuseve, press room... Evo sad pomocni teren, Dzubur se bio malo nahladio pa odnio bager kuci. Sad ce on nazad, poslje pauze.
Ali ova prepucavanja su nebitnq. Kao sto neko rece, evo vam sad nova zaduzivanja na putu pa vi dovedite svoje pulene. Imacete priliku sigurno.
A ti nem73, da se meni toliko neciji pakash svidja ko tebi Tanin ja bi bar pokusao randesom. Od price nema nista. Sta se stidis?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Nem73, kad Tana prodje carsijom nekom izgleda digne tlak a po nekom i lovu. Al ja mislim da znam sta tebi dize pa ti vazda njegov pakash u glavi. 
- VigorMostarac
- Kontakt:
HERCEGOVKA,HERCEGOVKA,NAJBOLJA JE LOZA
NJOM SE GRIJE ,NJOM SE GRIJE
ARMIJA TIFOZA
SPREMNI
NE ZABORAVITE:
18.10.2014. GRBAVICA OBOJENA U CRVENO KAO NEKAD

NJOM SE GRIJE ,NJOM SE GRIJE
ARMIJA TIFOZA
SPREMNI
NE ZABORAVITE:
18.10.2014. GRBAVICA OBOJENA U CRVENO KAO NEKAD

VFC THE RELIGION
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma stipu ih sad nevalja sadašnja garnituraMostaracVelezovac je napisao/la:Obicno kad neka pametna osoba sastavi primjere u argument ti primjeri podrzavaju argument, ali ovdje se radi o nem73!!!
I ono "pametnom dosta" na kraju.E nek si mi reko.
Mi i naš mentalitet
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ma brato do zadnjeg izdisaja i odlaska pod mljuze
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
ma ne sve krasno, divno i bajno. Stadion nam prazan zjapi al vama dobrota? Vi tu ne vidite problem?
kakvi nakaradni likovi ste vi? nedime ovako javno ja ti porucujem da ti i tvoj tanovic nabijete se na onu stvar. Vi sami sebe lazete i ispirate raji mozak putem ovog foruma.
A tebi medo bitniji nedimov i tanin pakash od samog Veleza. Ne znam stvarno na kojoj vise osnovi ih branis kretenu kretenski. Ima ovde ljudi kojim su funkcioneri mnogo msnje bitni od samog dobra i prosperiteta voljenog kluba. Drzi se oklahome i ne prosipaj se vise idiote. Pozz debilu u dalekom texasu
kakvi nakaradni likovi ste vi? nedime ovako javno ja ti porucujem da ti i tvoj tanovic nabijete se na onu stvar. Vi sami sebe lazete i ispirate raji mozak putem ovog foruma.
A tebi medo bitniji nedimov i tanin pakash od samog Veleza. Ne znam stvarno na kojoj vise osnovi ih branis kretenu kretenski. Ima ovde ljudi kojim su funkcioneri mnogo msnje bitni od samog dobra i prosperiteta voljenog kluba. Drzi se oklahome i ne prosipaj se vise idiote. Pozz debilu u dalekom texasu
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
siroki sa nama nasao porediti? pa dan te nije koliko debel mozak moras imati bratee?
uzasna sva daljna diskusija sa tobom...debil bio, nazalost to si jos uvijek!
a vjeruj mi, nije mi draga ova svadja i ovo tvoje ispiranje mozgova tvojom i nedimovom prico .
Drzi se texasa i idi na rodeo, jasi one bikove- mozda je to bolja sportska disciplina za tebe
uzasna sva daljna diskusija sa tobom...debil bio, nazalost to si jos uvijek!
a vjeruj mi, nije mi draga ova svadja i ovo tvoje ispiranje mozgova tvojom i nedimovom prico .
Drzi se texasa i idi na rodeo, jasi one bikove- mozda je to bolja sportska disciplina za tebe
Zadnja izmjena: nem73, dana/u 13 okt 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ma buraz daleko od toga da je ova ekipa sto sad vodi Velez savrsena - nije ni u blizu i to sam reko 100 puta. Ali s ovakvim tipovima nemozes logicki rezonovat - nego njima je da hraknu nekoga - i zadovolje svoju potrebu da se isprazne, ko zna iz kojeg privatnog razloga. I kad im ti kazes da se ponasaju ko kreteni - onda odma pocne rektalna prica.
I vrati se par stranica u nazad - sve je ovo pocelo mojim komentarom da je najveci razlog manjka publike na stadionu negativna energija koju kreiraju pljuvaci po Mostaru koji su godinama kaljali Velez i ljude u njemu, da se danas nikom normalnom ne ide da gleda taj ukaljani i protracani Velez. I to je istina koja ga je zabolila - i njega i jos tovar njih ko on. Zato je i bio bojkot - radi njih. Zato je RA iza gola nikakva - radi njih i njihovog bojkota koji je prouzrokovao prekid u smjeni generacija. Zato je podrska nikad gora. Sve su to krivi kreteni pljuvaci koji su ima vec 5 godina zaduzeni da hraknu ovog ili onog.
A sto je najtuznije, da sad Velez zareda 5 pobjeda (slucajno i na guzove), ni neb73 ni ovi ko on, se nebi zivi culi, pa makar i u dug 500,000km uletili, makar plate ne isplatili, makar nam igraci pred strajkom bili - sta njega briga sta ce bit sutra, daj ti danas pobjedu a sutra cemo vidit sta cemo - i onda on meni "pametnom dosta". Daj mi pistol da se roknem.

I vrati se par stranica u nazad - sve je ovo pocelo mojim komentarom da je najveci razlog manjka publike na stadionu negativna energija koju kreiraju pljuvaci po Mostaru koji su godinama kaljali Velez i ljude u njemu, da se danas nikom normalnom ne ide da gleda taj ukaljani i protracani Velez. I to je istina koja ga je zabolila - i njega i jos tovar njih ko on. Zato je i bio bojkot - radi njih. Zato je RA iza gola nikakva - radi njih i njihovog bojkota koji je prouzrokovao prekid u smjeni generacija. Zato je podrska nikad gora. Sve su to krivi kreteni pljuvaci koji su ima vec 5 godina zaduzeni da hraknu ovog ili onog.
A sto je najtuznije, da sad Velez zareda 5 pobjeda (slucajno i na guzove), ni neb73 ni ovi ko on, se nebi zivi culi, pa makar i u dug 500,000km uletili, makar plate ne isplatili, makar nam igraci pred strajkom bili - sta njega briga sta ce bit sutra, daj ti danas pobjedu a sutra cemo vidit sta cemo - i onda on meni "pametnom dosta". Daj mi pistol da se roknem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.