RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2014, 14:12

Obicno kad neka pametna osoba sastavi primjere u argument ti primjeri podrzavaju argument, ali ovdje se radi o nem73!!!

Pa Slonu jedan, ako ces po tribini mjerit, eno Siroki nikad nema ni 1000 navijaca pa stalno igraju Evropu i jedan su od 3 najjaca kluba u drzavi. Sta cemo sad?

I ono "pametnom dosta" na kraju. :-) E nek si mi reko.

I nem73 ko nem73, ne moze lik bez rektalne price opet. Pakash tu pakash tamo. Da ti momcino nisi fitmija? Guzica pun Mostar a ti se Tanine svezo.

A ovaj pisac "dobro obavjestenog amerikanca" dobro obavjesten cudo - Dzubur napravio 90% stadiona!!! Dzubur eto napravio novu tribinu iza gola,svlacionice,tuseve, press room... Evo sad pomocni teren, Dzubur se bio malo nahladio pa odnio bager kuci. Sad ce on nazad, poslje pauze.

Ali ova prepucavanja su nebitnq. Kao sto neko rece, evo vam sad nova zaduzivanja na putu pa vi dovedite svoje pulene. Imacete priliku sigurno.

A ti nem73, da se meni toliko neciji pakash svidja ko tebi Tanin ja bi bar pokusao randesom. Od price nema nista. Sta se stidis?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2014, 14:18

Nem73, kad Tana prodje carsijom nekom izgleda digne tlak a po nekom i lovu. Al ja mislim da znam sta tebi dize pa ti vazda njegov pakash u glavi. :-D

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 13 okt 2014, 14:45

HERCEGOVKA,HERCEGOVKA,NAJBOLJA JE LOZA
NJOM SE GRIJE ,NJOM SE GRIJE
ARMIJA TIFOZA

SPREMNI
NE ZABORAVITE:
18.10.2014. GRBAVICA OBOJENA U CRVENO KAO NEKAD

slika
VFC THE RELIGION

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 13 okt 2014, 15:27

MostaracVelezovac je napisao/la:Obicno kad neka pametna osoba sastavi primjere u argument ti primjeri podrzavaju argument, ali ovdje se radi o nem73!!!

Pa Slonu jedan, ako ces po tribini mjerit, eno Siroki nikad nema ni 1000 navijaca pa stalno igraju Evropu i jedan su od 3 najjaca kluba u drzavi. Sta cemo sad?

I ono "pametnom dosta" na kraju. :-) E nek si mi reko.

I nem73 ko nem73, ne moze lik bez rektalne price opet. Pakash tu pakash tamo. Da ti momcino nisi fitmija? Guzica pun Mostar a ti se Tanine svezo.

A ovaj pisac "dobro obavjestenog amerikanca" dobro obavjesten cudo - Dzubur napravio 90% stadiona!!! Dzubur eto napravio novu tribinu iza gola,svlacionice,tuseve, press room... Evo sad pomocni teren, Dzubur se bio malo nahladio pa odnio bager kuci. Sad ce on nazad, poslje pauze.

Ali ova prepucavanja su nebitnq. Kao sto neko rece, evo vam sad nova zaduzivanja na putu pa vi dovedite svoje pulene. Imacete priliku sigurno.

A ti nem73, da se meni toliko neciji pakash svidja ko tebi Tanin ja bi bar pokusao randesom. Od price nema nista. Sta se stidis?
Ma stipu ih sad nevalja sadašnja garnitura :facepalm: ljudi vratili dug, uredili stadion za mladu reprezentaciju BiH, ne tavori se na dnu itd...Ja ne bih imao duše reći nešto protiv njih, ali evo vidim ima ih i to podosta.Najbolje je da vratimo te vaše a ovu upravu i ljude koji su uradili pozitivnog nego sve prijašnje uprave otjerati.Bravo :clap:
Mi i naš mentalitet :cry: u ljetu uprava bila bog, a danas bi je htjeli mijenjati :puke: Znači ide opet sad Tana odlazi :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 13 okt 2014, 16:35

Ma brato do zadnjeg izdisaja i odlaska pod mljuze

FORZA VELEŽ
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 16:36

ma ne sve krasno, divno i bajno. Stadion nam prazan zjapi al vama dobrota? Vi tu ne vidite problem?

kakvi nakaradni likovi ste vi? nedime ovako javno ja ti porucujem da ti i tvoj tanovic nabijete se na onu stvar. Vi sami sebe lazete i ispirate raji mozak putem ovog foruma.

A tebi medo bitniji nedimov i tanin pakash od samog Veleza. Ne znam stvarno na kojoj vise osnovi ih branis kretenu kretenski. Ima ovde ljudi kojim su funkcioneri mnogo msnje bitni od samog dobra i prosperiteta voljenog kluba. Drzi se oklahome i ne prosipaj se vise idiote. Pozz debilu u dalekom texasu
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 16:39

siroki sa nama nasao porediti? pa dan te nije koliko debel mozak moras imati bratee?

uzasna sva daljna diskusija sa tobom...debil bio, nazalost to si jos uvijek!

a vjeruj mi, nije mi draga ova svadja i ovo tvoje ispiranje mozgova tvojom i nedimovom prico .

Drzi se texasa i idi na rodeo, jasi one bikove- mozda je to bolja sportska disciplina za tebe
Zadnja izmjena: nem73, dana/u 13 okt 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 13 okt 2014, 16:41

Uprava napolje :!: :!: :!:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2014, 16:42

Ma buraz daleko od toga da je ova ekipa sto sad vodi Velez savrsena - nije ni u blizu i to sam reko 100 puta. Ali s ovakvim tipovima nemozes logicki rezonovat - nego njima je da hraknu nekoga - i zadovolje svoju potrebu da se isprazne, ko zna iz kojeg privatnog razloga. I kad im ti kazes da se ponasaju ko kreteni - onda odma pocne rektalna prica.

I vrati se par stranica u nazad - sve je ovo pocelo mojim komentarom da je najveci razlog manjka publike na stadionu negativna energija koju kreiraju pljuvaci po Mostaru koji su godinama kaljali Velez i ljude u njemu, da se danas nikom normalnom ne ide da gleda taj ukaljani i protracani Velez. I to je istina koja ga je zabolila - i njega i jos tovar njih ko on. Zato je i bio bojkot - radi njih. Zato je RA iza gola nikakva - radi njih i njihovog bojkota koji je prouzrokovao prekid u smjeni generacija. Zato je podrska nikad gora. Sve su to krivi kreteni pljuvaci koji su ima vec 5 godina zaduzeni da hraknu ovog ili onog.

A sto je najtuznije, da sad Velez zareda 5 pobjeda (slucajno i na guzove), ni neb73 ni ovi ko on, se nebi zivi culi, pa makar i u dug 500,000km uletili, makar plate ne isplatili, makar nam igraci pred strajkom bili - sta njega briga sta ce bit sutra, daj ti danas pobjedu a sutra cemo vidit sta cemo - i onda on meni "pametnom dosta". Daj mi pistol da se roknem. :urnebes: :urnebes:

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 16:44

Jos malo pa ce nas i sturm felix sa svojim blagajom presisat...eto na kojoj smo zalosnoj razini

forza nedim tanovic :clap:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 16:47

Kakva crna negativna energija brate dragi? Preskaces osam stotina bitni karika da bi se ufatio fejiceve i dobro amjerni kriticara sa foruma koji su totalno bezopasni faktori u radu i upravljanju kluba.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2014, 16:51

nem73 je napisao/la:ma ne sve krasno, divno i bajno. Stadion nam prazan zjapi al vama dobrota? Vi tu ne vidite problem?

kakvi nakaradni likovi ste vi? nedime ovako javno ja ti porucujem da ti i tvoj tanovic nabijete se na onu stvar. Vi sami sebe lazete i ispirate raji mozak putem ovog foruma.

A tebi medo bitniji nedimov i tanin pakash od samog Veleza. Ne znam stvarno na kojoj vise osnovi ih branis kretenu kretenski. Ima ovde ljudi kojim su funkcioneri mnogo msnje bitni od samog dobra i prosperiteta voljenog kluba. Drzi se oklahome i ne prosipaj se vise idiote. Pozz debilu u dalekom texasu
Halo kenjcino, ne branim nikog nego se tebi obracam. Ti si bolan glup. Glup si do bola. Ne bitan je Tana i banana - sta me briga za njega i ne znam covjeka uopste. Ali problem si ti, i bidoni ko i ti sto stalno hracete po BILO KOME ko se usudi u klub uci. Radi takvih ljudi niko i ne zeli u Velez. Takvom atmosferom ste napravili najvecu stetu Velezu od rata pa na ovamo - i te tvoje gluposti, i opste sivilo koje siris, i takvih 100njak ko i ti, su razlog sto je sve u k..cu. Ne moze se naprijed kad te na svakom koraku svaki luzer ogovara.

Ovo nit je dobronamjerna kritika nit je bezopasno. Velez uopste nema ugled ko nekad - a kako ce ga imat kad se cijela generacija rodila i odgojila tamo gdje se o Velezu prica kao o otiracu za cipele a ne o klubu sa tradicijom. To nije bezopasno - to je propaganda koja svoje odradjuje i to jako uspjesno. Velez nemoze ici naprijed dok se ovakva prica tolerise. Predamnom je neces pricat - bar ne serbest.

Idi bola navijaj za Zrinjski - da njima pomazes koliko Velezu pomazes sad bi Rodjeni igrali pod BB.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:00

nem73 je lik noji zna da proslavi i protuguje sa velezom. Da ga slavi a i kritkuje kada to treba. Meni je totalno nebitno(evo vec treci put u kratkom periodu ponavljam se) jal tana jal mamic jal pika ili dzubur za kormilom kluba sjede. Rezultate zelim, ne samo pet vezanih pa deset ne vezanih. Evropu zelim, pun stadion zelim. RAbtribinu kr atu sa perverznom koreografijom svako kolo. Moje su zelje nazalost preteske za nedima tanovica! Tu moj problem lezi a to je problem kluba moga za koji sam zasigurno dao mnogo i dat ce bezrezervno jos najmanje toliko uz dobro zdravlje i srecu abd!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 17:04

Da li cu ikada docekati da mi neko odgovori na pitanja:

1. Zasto se ne gradi pomocni stadion? Za sve koji kazu da se gradi neka odu tamo i pogledaju, ja sam sad iz Vrapcica
2. Zasto se u Velez dovode nizerazredni igraci i ko tu uzima "tal"
3. Zasto super uspjesni Velez bez dugova nema posjete na tribinama ?
4. Zasto Velez nastupa u dresovima koji se prave u garazi i zasto su "raspar" dresovi jedne firme, trenerke druge...Je li to sposobnost ili nesposobnost Uprave ili je i to neciji privatni "tal"

I na kraju ovom **** sto je lafo u Americi neka legne malo i naspava se jer mu je pola postova po noci (po americkom vremenu). Neka sanja N.N. Tanu i Cevru jer dok je njih trojice nikad se Velez nece ugasiti.
Oni su branili i Velez i Mostar ali u q...cu....bili su vani u debeloj hladovini a sad nas plase gasenjem svetinje...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:05

idi lijeka trazi...kakav nasa centar prvi na gps ukucaj i bila...imas vanserijski i mnogo neozbiljam mozak medvjedicu!

kad budes malo bolje, javi se. bice mi drago cuti ako uspijes rjesiti problem!

(100ak negativaca koci rad kluba znaci?)
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:18

veteran71 je napisao/la:Da li cu ikada docekati da mi neko odgovori na pitanja:

1. Zasto se ne gradi pomocni stadion? Za sve koji kazu da se gradi neka odu tamo i pogledaju, ja sam sad iz Vrapcica
2. Zasto se u Velez dovode nizerazredni igraci i ko tu uzima "tal"
3. Zasto super uspjesni Velez bez dugova nema posjete na tribinama ?
4. Zasto Velez nastupa u dresovima koji se prave u garazi i zasto su "raspar" dresovi jedne firme, trenerke druge...Je li to sposobnost ili nesposobnost Uprave ili je i to neciji privatni "tal"

I na kraju ovom **** sto je lafo u Americi neka legne malo i naspava se jer mu je pola postova po noci (po americkom vremenu). Neka sanja N.N. Tanu i Cevru jer dok je njih trojice nikad se Velez nece ugasiti.
Oni su branili i Velez i Mostar ali u q...cu....bili su vani u debeloj hladovini a sad nas plase gasenjem svetinje...
Za sve to su krivi dobronamjerni pljuvaci koji hracu negativnu energiju. Mislim, ne vidim ko bi mogao drugi biti? :stop:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 13 okt 2014, 17:19

Al se u nas diskusija odvija na jednom civiliziranom nivou :clap:

Pravo fino pročitati :cry:

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 17:25

Pssssst !!! Nema veze sto igramo lose, ne dajemo golove..... Vazno je da nemamo dugova.... Prava istina o ljudima koji sada vode Velez da su TUZILI svetinju i svaki dinar od Veleza naplatili. Pitajte Mrkvu ili Dasu jesu li tuzili svoj Klub....A sada nam ovi ovdje kazu da njih nema ugasili bi se...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:30

rema koji za sekundu mogao u zrinjskom zavrsit prije nego je potpisao za Velez, on nam sada djecu vodi. a ta ista djeca nam glat 8-0 gube pssst nemamo duga al smo u kurcu

al sto jest jest vec poodavno drze forum/e dobro pokrivene...tu se inace bitne bitke biju :shock: :oops:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:36

MostaracVelezovac je napisao/la:
A ovaj pisac "dobro obavjestenog amerikanca" dobro obavjesten cudo - Dzubur napravio 90% stadiona!!! Dzubur eto napravio novu tribinu iza gola,svlacionice,tuseve, press room...

Evo sad pomocni teren, Dzubur se bio malo nahladio pa odnio bager kuci. Sad ce on nazad, poslje pauze.

Vecu zaslugu Dzubur ima pa eto i za tu tribinu sa tusevima itd itd nego tana!nisu te dobro informisali izgleda

Pomocni? Alem pita nonstop u koja su doba sa radovima, odgovori covjeku!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []