head ce da postavi nekih 1 i 10 min prije pocetka utakmicemuamerc je napisao/la:Kad ce sastavi?
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
A hoce izvest Dijamant odnosno baklavu taktiku..
Nesto imam osjecaj, da ce nam Tino zacepit usta... ja sam prvi koji bi volio to.
Nesto imam osjecaj, da ce nam Tino zacepit usta... ja sam prvi koji bi volio to.
- Principatus
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Danas i Sergej Barbarez dolazi da gleda utakmicu na Bilinom Polju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
slučajnost? I don't think soGoalgetter je napisao/la:Danas i Sergej Barbarez dolazi da gleda utakmicu na Bilinom Polju.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Danas i Sergej Barbarez dolazi da gleda utakmicu na Bilinom Polju.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mi 2009
Sastav Belgije 2009Na golu će biti Supić, desno će igrati Berberović, lijevo Jahić. Stoperi Nadarević, Pandža i Spahić, a u veznom redu Rahimić, Muratović i Misimović.
Najveća prijetnja golmanu Stijnenu biće Ibričić i Džeko.
Obje reprezentacije su već na zagrijavanju, a Belgija će igrati u sastavu: Stijnen, Witsel, Swerts, Simons, Mirallas, Dembele, Mudingayi, Kompany, Vermaelen, Fellaini, Sonck.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dolazi u dresu Origija.Chinaglia je napisao/la:slučajnost? I don't think soGoalgetter je napisao/la:Danas i Sergej Barbarez dolazi da gleda utakmicu na Bilinom Polju.
Nestrpljiv sam, cekam sastav kao i tekmu.Goalgetter je napisao/la:Sat vremena prije tekme, kao i uvijek. U 19:45.muamerc je napisao/la:Kad ce sastavi?
Veceras je na ta noc... Tino ce zablistat, mark my words. Kad tad.
I prosle kvale isti slucaj sa Izetom. Kao Izet i Dzeko se ne vole, ovaj kasni jer ga nece, te poruke, Hizmet, ovo ono... kad ona bomba nakon 30sek.
Dzeko grli Izeta, iza onog gola je onaj Juka sto ga je doveo... ma sve sve jesam se rasplako nakon onog gola. To je bilo sto se kaze "zapisano" "written in the stars"...
I prosle kvale isti slucaj sa Izetom. Kao Izet i Dzeko se ne vole, ovaj kasni jer ga nece, te poruke, Hizmet, ovo ono... kad ona bomba nakon 30sek.
Dzeko grli Izeta, iza onog gola je onaj Juka sto ga je doveo... ma sve sve jesam se rasplako nakon onog gola. To je bilo sto se kaze "zapisano" "written in the stars"...
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- blues4ever
- Kontakt:
žžžsamo da igrači budu raspoloženi i da igraju punim tempom, pritisak izvršiti od samog početka tako da Belgija izgubi kontrolu nad sobom uz to će i navijači ustati a oni najviše daju krila repki tako da ako momci ponove igru kao protiv Welšana neće biti problema pobjediti Belgijance. sretno
nemoguće je igrati presing svih 90 min. kada bi naši stali sa tim presingom, dosta bi snage bilo potrošeno, a znamo kako brze igrače ima Belgija na svim dijelovima terena i to bi sigurno iskoristiliAmarinho je napisao/la:Po cemu? Pa kad vidis njihove nastupe na svjetskom, to je ekipa koja voli imat loptu - bas kao mi - ako im bas zasmetas sto se tice toga, izgube se. Nemaju neki Plan B.Kaunas je napisao/la:to je suicid...Amarinho je napisao/la: Nasa sansa, i ako je veoma mala po meni, lezi u visokom pressingu i to 90min. Ako ih mozes ranit, onda u fazi kad stvaraju napad. Kad je lopta 30m od gola i vodi je Hazard te ide 1 na 1, *ebi ti to, vec je kasno - jer ce nam izbazit barem jednog odbrambenog i stvorit tako visak igraca u njihovu korist. Znaci pressing na zadnju liniju, zatvorit im u centru opcije za prvi pas, Naingolana, Defoura...
kao drugo, to je mač sa dvije oštrice jer svaka minimalna greška u presingu, ili neuspjela ofsajd zamka je protiv Belgije kobna...
btw. @blues4ever ako ponove igru protiv Velsa, trica nam ne gine u najboljem slučaju
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 13 okt 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Uvijek i zauvijek cu igrati na nasu pobjedu i kad bi igrali sa all star timom svemira .
Volim te Bosno i Hercegovino
.
Volim te Bosno i Hercegovino
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sinoc na treningu Belgije
kakve zvijeri..bice u najmanju ruku tesko
Unica grande amore
- DonCorleone
- Kontakt:
Nemoj mi calcia dirati. On je svojevremeno objasnio da Besic kao stoper (aludirajuci na status Besica u Ferencu) ne moze igrati zadnjeg veznog i stim naleti tada bas na meneAjax je napisao/la:calcio je napisao/la: Dobro, vazi, u pravu si. Sa stoperom Zukanovicem na LB i sa dojucerasnjom zvijezdom regionalnih seoskih njemackih liga Vrancicem bi sa pola snage razvalili Belgiju. Ali ne samo Belgiju, nego i sve ostale.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Vi koji furate i zelite covjeka bez imalo iskustva treba da shvatite da on nece kalit zanat u reprezentaciji, to prije svega nece dozvolit ljudi iz saveza jer je prerizicno i aposlutno ne potrebno. Zaje'bite price on je legenda, patriota, ima pobjednicki mentalitet ili ono meni nasmjesnije "prijatelj je sa igracima"Chinaglia je napisao/la:slučajnost? I don't think soGoalgetter je napisao/la:Danas i Sergej Barbarez dolazi da gleda utakmicu na Bilinom Polju.
Razmislite malo o tome. Svaka njemu cast na svemu sto je ucinio dok je bio igrac, ali stvari su drugacije kad je pitanje selektora.
Imamo mnogo bolje ljude za poziciju selektora, Hadzibegic, Bajevic, Sliskovic (vodio prije zasto ne opet), pa cak i Amar Osim (najbolji trener PL BiH)...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Neka nam je Bog na pomoci. 
Ne vjerujm dok ne vidim njegov citat ??DonCorleone je napisao/la:Nemoj mi calcia dirati. On je svojevremeno objasnio da Besic kao stoper (aludirajuci na status Besica u Ferencu) ne moze igrati zadnjeg veznog i stim naleti tada bas na meneAjax je napisao/la:calcio je napisao/la: Dobro, vazi, u pravu si. Sa stoperom Zukanovicem na LB i sa dojucerasnjom zvijezdom regionalnih seoskih njemackih liga Vrancicem bi sa pola snage razvalili Belgiju. Ali ne samo Belgiju, nego i sve ostale.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Dok sam ja pokusao objasniti na forumu da moze, Besic je to na najbolji moguci nacin pokazao na travnjaku.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 okt 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
**** će nas Lukaku i Hazard
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- Consigliere
- Kontakt:
Moje zavrsno vidjenje...
Ako budemo igrali sa istom formacijom i igracima kao u Velsu- nemamo sanse. Pojest' ce nas na sredini, probit' ce Lulica, Hadzic na stoperu.... Nemamo yebene sanse.
Ako Pape ojaca sredinu i postavi barem jedno krilo sa usamljenim Dzekom naprijed- mozemo do remija.
Poraz- jos jedna u nizu katastrofa, potrebna je hitna smjena selektora i da zamjeni 3 boda u Izraelu budu zivotna misija, jer u suprotnom necemo vidjeti Euro.
Remi- bio bi predstavljen kao uspjeh, sto realno i jeste, ali u ovoj situaciji kad imamo samo jedan bod, ostavio bi jos dosta upitnika nad nasim glavama a Susic bi se spasio barem do novembra. Potrebno bi ga bilo potvrditi pobjedom u Izraelu.
Pobjeda- spasava kvale, vratila bi nas u zivot 100%, a na Belgijance stavila pritisak pobjedjivanja nasih protivnika. Vrtoglavo bi nam porasle sanse za drugo mjesto.
Ako budemo igrali sa istom formacijom i igracima kao u Velsu- nemamo sanse. Pojest' ce nas na sredini, probit' ce Lulica, Hadzic na stoperu.... Nemamo yebene sanse.
Ako Pape ojaca sredinu i postavi barem jedno krilo sa usamljenim Dzekom naprijed- mozemo do remija.
Poraz- jos jedna u nizu katastrofa, potrebna je hitna smjena selektora i da zamjeni 3 boda u Izraelu budu zivotna misija, jer u suprotnom necemo vidjeti Euro.
Remi- bio bi predstavljen kao uspjeh, sto realno i jeste, ali u ovoj situaciji kad imamo samo jedan bod, ostavio bi jos dosta upitnika nad nasim glavama a Susic bi se spasio barem do novembra. Potrebno bi ga bilo potvrditi pobjedom u Izraelu.
Pobjeda- spasava kvale, vratila bi nas u zivot 100%, a na Belgijance stavila pritisak pobjedjivanja nasih protivnika. Vrtoglavo bi nam porasle sanse za drugo mjesto.
Fit Tony: I keep my friends close...