Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

mirzatele
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la mirzatele » 13 okt 2014, 17:30

muamerc je napisao/la:Kad ce sastavi?
head ce da postavi nekih 1 i 10 min prije pocetka utakmice :rol:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 13 okt 2014, 17:33

A hoce izvest Dijamant odnosno baklavu taktiku..

Nesto imam osjecaj, da ce nam Tino zacepit usta... ja sam prvi koji bi volio to.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2014, 17:33

Goalgetter je napisao/la:Danas i Sergej Barbarez dolazi da gleda utakmicu na Bilinom Polju.
:salut: ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 okt 2014, 17:33

Goalgetter je napisao/la:Danas i Sergej Barbarez dolazi da gleda utakmicu na Bilinom Polju.
slučajnost? I don't think so

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 okt 2014, 17:33

:bih: :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 okt 2014, 17:35

Mi 2009
Na golu će biti Supić, desno će igrati Berberović, lijevo Jahić. Stoperi Nadarević, Pandža i Spahić, a u veznom redu Rahimić, Muratović i Misimović.

Najveća prijetnja golmanu Stijnenu biće Ibričić i Džeko.
Sastav Belgije 2009
Obje reprezentacije su već na zagrijavanju, a Belgija će igrati u sastavu: Stijnen, Witsel, Swerts, Simons, Mirallas, Dembele, Mudingayi, Kompany, Vermaelen, Fellaini, Sonck.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2014, 17:35

Chinaglia je napisao/la:
Dolazi u dresu Origija. :mrgreen:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 okt 2014, 17:36

Goalgetter je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Kad ce sastavi?
Sat vremena prije tekme, kao i uvijek. U 19:45.
Nestrpljiv sam, cekam sastav kao i tekmu.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 13 okt 2014, 17:43

Veceras je na ta noc... Tino ce zablistat, mark my words. Kad tad.

I prosle kvale isti slucaj sa Izetom. Kao Izet i Dzeko se ne vole, ovaj kasni jer ga nece, te poruke, Hizmet, ovo ono... kad ona bomba nakon 30sek.

Dzeko grli Izeta, iza onog gola je onaj Juka sto ga je doveo... ma sve sve jesam se rasplako nakon onog gola. To je bilo sto se kaze "zapisano" "written in the stars"...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2014, 17:46

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

blues4ever
Kontakt:

Post Postao/la blues4ever » 13 okt 2014, 17:48

žžžsamo da igrači budu raspoloženi i da igraju punim tempom, pritisak izvršiti od samog početka tako da Belgija izgubi kontrolu nad sobom uz to će i navijači ustati a oni najviše daju krila repki tako da ako momci ponove igru kao protiv Welšana neće biti problema pobjediti Belgijance. sretno

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 okt 2014, 17:49

Amarinho je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
Amarinho je napisao/la: Nasa sansa, i ako je veoma mala po meni, lezi u visokom pressingu i to 90min. Ako ih mozes ranit, onda u fazi kad stvaraju napad. Kad je lopta 30m od gola i vodi je Hazard te ide 1 na 1, *ebi ti to, vec je kasno - jer ce nam izbazit barem jednog odbrambenog i stvorit tako visak igraca u njihovu korist. Znaci pressing na zadnju liniju, zatvorit im u centru opcije za prvi pas, Naingolana, Defoura...
to je suicid... :thumbdown:
Po cemu? Pa kad vidis njihove nastupe na svjetskom, to je ekipa koja voli imat loptu - bas kao mi - ako im bas zasmetas sto se tice toga, izgube se. Nemaju neki Plan B.
nemoguće je igrati presing svih 90 min. kada bi naši stali sa tim presingom, dosta bi snage bilo potrošeno, a znamo kako brze igrače ima Belgija na svim dijelovima terena i to bi sigurno iskoristili
kao drugo, to je mač sa dvije oštrice jer svaka minimalna greška u presingu, ili neuspjela ofsajd zamka je protiv Belgije kobna...

btw. @blues4ever ako ponove igru protiv Velsa, trica nam ne gine u najboljem slučaju
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 13 okt 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 okt 2014, 17:50

Uvijek i zauvijek cu igrati na nasu pobjedu i kad bi igrali sa all star timom svemira .
Volim te Bosno i Hercegovino :bih: :bih: :bih: :bih: .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 okt 2014, 17:50

Sinoc na treningu Belgije :o :o :o kakve zvijeri..bice u najmanju ruku tesko
Unica grande amore

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 okt 2014, 18:07

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la: Dobro, vazi, u pravu si. Sa stoperom Zukanovicem na LB i sa dojucerasnjom zvijezdom regionalnih seoskih njemackih liga Vrancicem bi sa pola snage razvalili Belgiju. Ali ne samo Belgiju, nego i sve ostale. :kafa:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nemoj mi calcia dirati. On je svojevremeno objasnio da Besic kao stoper (aludirajuci na status Besica u Ferencu) ne moze igrati zadnjeg veznog i stim naleti tada bas na mene :lol: . Dok sam ja pokusao objasniti na forumu da moze, Besic je to na najbolji moguci nacin pokazao na travnjaku.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 okt 2014, 18:07

Chinaglia je napisao/la:
Vi koji furate i zelite covjeka bez imalo iskustva treba da shvatite da on nece kalit zanat u reprezentaciji, to prije svega nece dozvolit ljudi iz saveza jer je prerizicno i aposlutno ne potrebno. Zaje'bite price on je legenda, patriota, ima pobjednicki mentalitet ili ono meni nasmjesnije "prijatelj je sa igracima" :lolno: ...itd. to su price za budale.

Razmislite malo o tome. Svaka njemu cast na svemu sto je ucinio dok je bio igrac, ali stvari su drugacije kad je pitanje selektora.

Imamo mnogo bolje ljude za poziciju selektora, Hadzibegic, Bajevic, Sliskovic (vodio prije zasto ne opet), pa cak i Amar Osim (najbolji trener PL BiH)...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 13 okt 2014, 18:14

Neka nam je Bog na pomoci. :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 okt 2014, 18:15

DonCorleone je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la: Dobro, vazi, u pravu si. Sa stoperom Zukanovicem na LB i sa dojucerasnjom zvijezdom regionalnih seoskih njemackih liga Vrancicem bi sa pola snage razvalili Belgiju. Ali ne samo Belgiju, nego i sve ostale. :kafa:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nemoj mi calcia dirati. On je svojevremeno objasnio da Besic kao stoper (aludirajuci na status Besica u Ferencu) ne moze igrati zadnjeg veznog i stim naleti tada bas na mene :lol: . Dok sam ja pokusao objasniti na forumu da moze, Besic je to na najbolji moguci nacin pokazao na travnjaku.
Ne vjerujm dok ne vidim njegov citat ?? :| :|
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 okt 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 13 okt 2014, 18:15

**** će nas Lukaku i Hazard

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2014, 18:16

Moje zavrsno vidjenje...

Ako budemo igrali sa istom formacijom i igracima kao u Velsu- nemamo sanse. Pojest' ce nas na sredini, probit' ce Lulica, Hadzic na stoperu.... Nemamo yebene sanse.
Ako Pape ojaca sredinu i postavi barem jedno krilo sa usamljenim Dzekom naprijed- mozemo do remija.

Poraz- jos jedna u nizu katastrofa, potrebna je hitna smjena selektora i da zamjeni 3 boda u Izraelu budu zivotna misija, jer u suprotnom necemo vidjeti Euro.
Remi- bio bi predstavljen kao uspjeh, sto realno i jeste, ali u ovoj situaciji kad imamo samo jedan bod, ostavio bi jos dosta upitnika nad nasim glavama a Susic bi se spasio barem do novembra. Potrebno bi ga bilo potvrditi pobjedom u Izraelu.
Pobjeda- spasava kvale, vratila bi nas u zivot 100%, a na Belgijance stavila pritisak pobjedjivanja nasih protivnika. Vrtoglavo bi nam porasle sanse za drugo mjesto.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, rukometubih23 i 19 gostiju.