Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dodaj pritisak mase sa pokvarenim kecevima.Virtu4l je napisao/la:Došlo vrijeme da pravim best of i na ovoj temi, kad je i Princi kleknuo, e onda je situacija baš alarmantna
Kod Anela mi se najviše sviđa što ne razmišlja, ne kalkuliše i ne pametuje, lopta ide što dalje od gola i to je to, a ima muda, što je još jedan veoma bitan faktor.

Aferim za "Jedna si jedina".
 Aferim za "Jedna si jedina".  

Joj sto ces se razmahat kad nisam tu da te drzim pod kontrolom.Virtu4l je napisao/la:Ole još 18 minuta

Sta reci za danas...samo ponoviti od neki dan...Juventinisimo je napisao/la:Momciluko izdominirao...odigrao iznad ocekivanja forumasa i to na neprirodnoj poziciji...
Krize u odbrani sam se najvise bojao...nekog glupog propusta,svi su zadovoljavajuce odradili posao...

Ha ja, nego nisam fundamentalac, uvjek kalkulisani pragmaticar.Virtu4l je napisao/la:Došlo vrijeme da pravim best of i na ovoj temi, kad je i Princi kleknuo, e onda je situacija baš alarmantna

Ma brate nema on znanje, jasno je to, ali vidiš da ostavlja dušu na terenu, a igra pod ogromnim pritiskom. Još uvijek bojažljivo dodaje loptu i najsretniji je kad je ispuca na tribine, ali odlično se postavlja, to mu se stvarno mora priznati. Jbg, prva utakmica Bale, druga Hazard i Lukaku, zajebano je to.Principatus je napisao/la:Ha ja, nego nisam fundamentalac, uvjek kalkulisani pragmaticar.
Neznam zasto i kako je uspio danas ovako odigrati, ali svaka mu cast. No kada se Zukanovic, Spahic, Salihovic i Bicakcic vrate onda ce nase sanse porasti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.