Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Korektan, solidan, sasvim pristojan nastup. Nakon pjevanja himne uz navijače, pribojavala sam se da će krenuti skakati jer ne mrzi Bosnu, ali dobro je.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
kako igra, mogao bi postat' standardan stoper 
Momčiluk zacementirao mjesto u prvih 11.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pjevao himnu,
Slijedi mu klupa kada se Emir vrati, još veća klupa jer je po vokaciji zadnji vezni, a na toj poziciji "igra" Sven, jadni Pape.
U Velsu jako nesiguran, večeras veoma dobar, baš kao i Šunjić.
Slijedi mu klupa kada se Emir vrati, još veća klupa jer je po vokaciji zadnji vezni, a na toj poziciji "igra" Sven, jadni Pape.
U Velsu jako nesiguran, večeras veoma dobar, baš kao i Šunjić.
Momak je odlično odigrao večeras. Nekoliko odličnih skokova i klizećih startova. U jednom trenutku je otresao Lukakua. Koliko se svršava na Bešića ovaj momak je bio bare bare s njim večeras.
4-IN-A-ROW
- storm_raider
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Koliko god mi je mrzak njegov poziv u reprezentaciju i ovo sta idiot Susic radi sa Zukanovicem, danas je odigrao veoma dobro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Došlo vrijeme da pravim best of i na ovoj temi, kad je i Princi kleknuo, e onda je situacija baš alarmantna
Kod Anela mi se najviše sviđa što ne razmišlja, ne kalkuliše i ne pametuje, lopta ide što dalje od gola i to je to, a ima muda, što je još jedan veoma bitan faktor.
Kod Anela mi se najviše sviđa što ne razmišlja, ne kalkuliše i ne pametuje, lopta ide što dalje od gola i to je to, a ima muda, što je još jedan veoma bitan faktor.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dodaj pritisak mase sa pokvarenim kecevima.Virtu4l je napisao/la:Došlo vrijeme da pravim best of i na ovoj temi, kad je i Princi kleknuo, e onda je situacija baš alarmantna![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bolji je kao stoper nego kao zadnji vezni. Ne znam zasto stvarno.
Aferim za "Jedna si jedina". 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Nerminovic
- Kontakt:
Svaka cast momcino, skidam kapu.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Joj sto ces se razmahat kad nisam tu da te drzim pod kontrolom.Virtu4l je napisao/la:Ole još 18 minuta
Nego kako napreduje sa onom curlikom?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta reci za danas...samo ponoviti od neki dan...Juventinisimo je napisao/la:Momciluko izdominirao...odigrao iznad ocekivanja forumasa i to na neprirodnoj poziciji...
Krize u odbrani sam se najvise bojao...nekog glupog propusta,svi su zadovoljavajuce odradili posao...
Momciluko izdominirao
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Principatus
- Kontakt:
Ha ja, nego nisam fundamentalac, uvjek kalkulisani pragmaticar.Virtu4l je napisao/la:Došlo vrijeme da pravim best of i na ovoj temi, kad je i Princi kleknuo, e onda je situacija baš alarmantna![]()
Neznam zasto i kako je uspio danas ovako odigrati, ali svaka mu cast. No kada se Zukanovic, Spahic, Salihovic i Bicakcic vrate onda ce nase sanse porasti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nevjerovatno licemjere na pojedinim temama.
Dakle, Anel je po logici nekih forumaša bolji stoper od Ermina Bičakčića, Emira Spahića, Toni Šunjića,
Odigrao je odličnu utakmicu, no najedanput je postao bolji od nabrojanoh trojca,
Dakle, Anel je po logici nekih forumaša bolji stoper od Ermina Bičakčića, Emira Spahića, Toni Šunjića,
Odigrao je odličnu utakmicu, no najedanput je postao bolji od nabrojanoh trojca,
Ma brate nema on znanje, jasno je to, ali vidiš da ostavlja dušu na terenu, a igra pod ogromnim pritiskom. Još uvijek bojažljivo dodaje loptu i najsretniji je kad je ispuca na tribine, ali odlično se postavlja, to mu se stvarno mora priznati. Jbg, prva utakmica Bale, druga Hazard i Lukaku, zajebano je to.Principatus je napisao/la:Ha ja, nego nisam fundamentalac, uvjek kalkulisani pragmaticar.![]()
Neznam zasto i kako je uspio danas ovako odigrati, ali svaka mu cast. No kada se Zukanovic, Spahic, Salihovic i Bicakcic vrate onda ce nase sanse porasti.
U svakom slučaju lijepo je znati da se našla pozicija i za njega, da sve ovo nije bilo uzalud.
Neutral razguli, vidiš da odrasli pričaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka cast momcini na pjevanju himne.
Odlicno je odradio posao, odlicno popunio rupu na mjestu stopera.
Sljedecu utakmicu mu je klupa, ali hvala mu za ove dvije. Nije bilo neke kardinalne greške, da nas košta bodova.

Odlicno je odradio posao, odlicno popunio rupu na mjestu stopera.
Sljedecu utakmicu mu je klupa, ali hvala mu za ove dvije. Nije bilo neke kardinalne greške, da nas košta bodova.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kada budete normalno citali,prestali sami sebi postavljati i odgovarati pitanja,zakljucivati iz NICEGA i sve ostalo...vidjecete da niko ne kaze da je Hadzic najbolji stoper svih vremena...to vi od muke sebi umislite da bi imali vise materijala za pljuvanje...
I eto vas za koji dan sa pricom...kako je neko negdje rekao,da je Hadzic najbolji....bla bla bla...
Topite se sve brze i brze...ali evo ide zima...na vasoj je strani...

I eto vas za koji dan sa pricom...kako je neko negdje rekao,da je Hadzic najbolji....bla bla bla...
Topite se sve brze i brze...ali evo ide zima...na vasoj je strani...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
I njemu isto azurirati poziciju na Transfermarktu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, zgembo89, zikerrz21 i 35 gostiju.