+1hurem je napisao/la:Moras biti DEBIL poput Safeta Susica pa da budes zadovoljan trenutnim stanjem; umjesto da obezbijedimo plasman na EP 2 kola prije kraja mi cemo strepiti do zadnje minute gdje ce nam za plasman trebati pobjeda u posljednjem kolu protiv Kipra u gostima.
Mi smo morali imati nakon 3 kola minimum 7 bodova, u najgorem slucaju 6...sve ispod je poraz u svakom smislu.
slaviti remi protiv Walesa je imbecilno...tamo se moralo pobijediti, pogotovo nakon kiksa u prvom kolu.
Ja se osjecam gore sada nego nakon poraza od Nigerije...
Kad li ce vise doci dan da Susic ode s klupe reprezeentacije, da ne gledam ove netakticke zamisli velikog strucnjaka, i kojekakve Tinceke, Vrsajevice, i sl., koji ne bi ni bili pozvani u repku kada bi na kormilo sjeo novi pravi strucnjak.
I opet samo 1 izmjena...za ne povjerovati. Pa Hajrovic bi se makar sastavio s loptom, za razliku od Vedada.
Ako Susic ne poslusa glas navijaca i novinara (kao protiv obale, meksika, argentine) i izvede opet istu ili neku svoju najnoviju postavku nema sanse da pobijedimo Izraela u gostima.
Mi imamo ekipu za 10/12 bodova iz prva 4 kola, pa cak i 12/12, ali zahvaljujuci Susicu i njegovim idiotskim taktikama, kao i (ne)pozivanjima pojedinih igraca, ostali smo na pisljivih 2 b...i opet se nadju neke bosnje ZADOVOLJNI.
Jadna nam majka.................

Sad će ti počet pisat kako smo limitirana ekipa i kako trebamo biti zadovoljni s neriješenem.