nece se ovo vise nikada ponoviti, albanci ih izdominirali u sred beogradaCartman je napisao/la:Cuj brat premijera Albanije ovo uradio.![]()
![]()
Majko mila koji cirkus, Balkan je nenadjebiv.
Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Isti nam je neprijatelj i men dosta a ti nemas pojma, i drzi se futbala jel moze.Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.
Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.
A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare.
+1.Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.
Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.
Ej Albanci?? To je nasim Bosnjama u krvi ista vjera i ti folovi
Isti nam je neprijatelj,pametnom dosta !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Ja sam 99% siguran da ovo nije uradio albanac, u svakom slucaju prejaka foraSTEVIE je napisao/la:nece se ovo vise nikada ponoviti, albanci ih izdominirali u sred beogradaCartman je napisao/la:Cuj brat premijera Albanije ovo uradio.![]()
![]()
Majko mila koji cirkus, Balkan je nenadjebiv.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Fecox je napisao/la:Isti nam je neprijatelj,pametnom dosta !
Ja nemam neprijatelja i slazem se sa svima.terabajt je napisao/la:Isti nam je neprijatelj i men dosta a ti nemas pojma, i drzi se futbala jel moze.Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare.
btw. da ne bude zabune i meni je smijesno ovo sa ovom letjelicom jbg.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Juventinisimo
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/poznato ... ice/142948" onclick="window.open(this.href);return false;
Odakle samo ovaj tamo??...ko ga pustio da udje??...mora da su Albanci...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Pozivas na gledanje svog posla i postivanje tudjeg, a samo pasus prije si Albansku naciju nazv'o koljacima!?Malo kontradiktorno, ne !?Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
Al kako god ovo je epic

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ovo je urota amerike i nato-a protiv nebeskog narodaJuventinisimo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/poznato ... ice/142948
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Yebo vas i šiptar a i četnik i svi nacionalisti, degeni jedni ..
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da su ovi pametni iz Srbije, stavili bi tekmu nedi na neutralnom terenu sto dalje od Srbije, al eto sta je se desilo desilo se.....Sljedi kazna UEFE prazan stadion 5 tekmi + Pare pa gledajte sad... 
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 14 okt 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:
Komentar na blicu.
Ladno su mogli bombu da unesu na stadion poznajuci njih ...aloo drzavo gde si ako postojis? Neces valjda i za ovo da se izvinjavas.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sve se nadam hajde srbija kvota 1, ali onda njemci, grci, finci... i ode kladionicki listic...inace, neocekivana mastovitost od albanaca

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Zar je nesto slagao?!?crybaby je napisao/la: samo pasus prije si Albansku naciju nazv'o koljacima!?Malo kontradiktorno, ne !?
Eto o cemu ja pricam, ljudi niti citaju, niti slusaju, samo vade iz konteksta ono sto njima odgovara. Da hoce ovo modovi sve pobrisati svakako ne znam ni sto se mijesam. 
Call the coroner!
:O:O hajde, ti si valjda relevantan !krmpotich je napisao/la:Zar je nesto slagao?!?crybaby je napisao/la: samo pasus prije si Albansku naciju nazv'o koljacima!?Malo kontradiktorno, ne !?
Balavci od 16 godina palamude o ljubavi prema Albaniji i mrznji prema Srbiji a pojma nemaju da je na SP 50% ako i ne vise te iste Srbije navijalo za BiH...Puma je napisao/la:Eto o cemu ja pricam, ljudi niti citaju, niti slusaju, samo vade iz konteksta ono sto njima odgovara. Da hoce ovo modovi sve pobrisati svakako ne znam ni sto se mijesam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.