nece se ovo vise nikada ponoviti, albanci ih izdominirali u sred beogradaCartman je napisao/la:Cuj brat premijera Albanije ovo uradio.![]()
![]()
Majko mila koji cirkus, Balkan je nenadjebiv.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
nece se ovo vise nikada ponoviti, albanci ih izdominirali u sred beogradaCartman je napisao/la:Cuj brat premijera Albanije ovo uradio.![]()
![]()
Isti nam je neprijatelj i men dosta a ti nemas pojma, i drzi se futbala jel moze.Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.
Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.
A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare.
+1.Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.
Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.
Ja sam 99% siguran da ovo nije uradio albanac, u svakom slucaju prejaka foraSTEVIE je napisao/la:nece se ovo vise nikada ponoviti, albanci ih izdominirali u sred beogradaCartman je napisao/la:Cuj brat premijera Albanije ovo uradio.![]()
![]()
Fecox je napisao/la:Isti nam je neprijatelj,pametnom dosta !
Ja nemam neprijatelja i slazem se sa svima.terabajt je napisao/la:Isti nam je neprijatelj i men dosta a ti nemas pojma, i drzi se futbala jel moze.Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare.
Pozivas na gledanje svog posla i postivanje tudjeg, a samo pasus prije si Albansku naciju nazv'o koljacima!?Malo kontradiktorno, ne !?Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
ovo je urota amerike i nato-a protiv nebeskog narodaJuventinisimo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/poznato ... ice/142948
Odakle samo ovaj tamo??...ko ga pustio da udje??...mora da su Albanci...
Ladno su mogli bombu da unesu na stadion poznajuci njih ...aloo drzavo gde si ako postojis? Neces valjda i za ovo da se izvinjavas.
Zar je nesto slagao?!?crybaby je napisao/la: samo pasus prije si Albansku naciju nazv'o koljacima!?Malo kontradiktorno, ne !?
:O:O hajde, ti si valjda relevantan !krmpotich je napisao/la:Zar je nesto slagao?!?crybaby je napisao/la: samo pasus prije si Albansku naciju nazv'o koljacima!?Malo kontradiktorno, ne !?
Balavci od 16 godina palamude o ljubavi prema Albaniji i mrznji prema Srbiji a pojma nemaju da je na SP 50% ako i ne vise te iste Srbije navijalo za BiH...Puma je napisao/la:Eto o cemu ja pricam, ljudi niti citaju, niti slusaju, samo vade iz konteksta ono sto njima odgovara. Da hoce ovo modovi sve pobrisati svakako ne znam ni sto se mijesam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.