Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako se treba zadovoljiti bodom protiv Zvijezde, onda ne znam stvarno.. šta očekivati kad Sarajevo dođe?

Vodeći se takvom logikom, onda smo nakon pobjede nad Zrinjskim trebali očekivati razmontiranje Radnika u Bijeljini.
Sarajevo na papiru jeste najjača ekipa, ali evo ni njima nije lako izgubili su bodove protiv MVO, Travnika, Čelika. Mi smo protiv Tr. i Čel. skupili više bodova i dali više golova nego oni.
Bod protiv ovakve Zvijezde naravno da nije dovoljan ali želim da istaknem da je Casimiro dobro startovao uzimajući u obzir na kakvom vaktu je došao i šta je zatekao.
Batva je napisao/la:Postedi me sarkazma, jer da sam totalno upucen sigurno bih obznanio taj info, valjda. :p
Cak i ne treba biti toliki filozof da skontas kako nece jedan portugalac koji je vodio toliko renomiranih klubova doci i voditi Slobodu za mjesecnu platu od cca 1500-2000KM, zar nije tako. Volio bih i ja da nas vodi Mou ili Pep, ali mozda je to moglo i skromnije, ali uz bolja pojacanja. I ja sam gotovo pa 100% siguran da bismo sa igracima iz prosle sezone bili medju prvih 10 timova, onako hladno.
2 boda iz 3 meca nisu nikakav rezultat, vec sramota.
A Kasimiro je u klubu dok postoji obostrana korist, tako je barem u medijima Azmir rekao. I Ciro je rekao kako ce produziti ugovor ako uvede Slobodu u PL pa sta na kraju bijase?
Volio bih da grijesim, i mozda je ok misljenje kako treba dobar trener da bi selektovao dobre igrace i otpustio one nepotrebne, ali portugalac ne poznaje nase prilike, ne poznaje nase igrace, sumnjam i da ima neki skauting po BiH. E ako misli dovesti par portugalaca, a sumnjam da hoce, e onda bi to bilo supeeer. Zivi bili pa vidjeli.
Pa tražiš brate sarkazam realno. Eto spominješe tu dvojicu velemajstora od trenera al bi mi i njima našli manu. Da nije došao Casimiro, zapao bi nas neko od domaćih i krenulo bi standardno: e kakav on da valja našao bi ranije angažman, pa bi se navadili navijači klubova koje je prije vodio kako on nema blage veze itd.
Dobar trener koji bi selektirao dobre igrače bi te isto puno koštao a tebi to očito smeta, znači bilo bi ti opet uz nos da je npr došao lupam Jović za trenera.
Treba ljudi biti zadovoljan ovim stanjem, eto ultrasstyletz više je puta pisao kako u trenutnom kadru nema niko platu veću od 800 KM a evo navijači Sarajeva pišu da kod njih niko nema ispod 5000 KM. Husić se drži cilja ove sezone, opstanak i sredina. Eto čovjek je spustio dug na 4 miliona za tri mjeseca a mi smo maštali da otplatimo dug u narednih 4-5 godina.
Ćiro je ba posebna priča i portugalac se ne može mjeriti sa njim ni po kom osnovu, Ćiro je svjesno doveden na 6 mjeseci, a sjeti se pressice kad se Husić zaprepastio dugom od 7 mil KM, sve ti je jasno.