Sabane pogledaj tablicu.visokohz je napisao/la:Jos vi pure trebate pojest da pobjedite sarajevo![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sabane pogledaj tablicu.visokohz je napisao/la:Jos vi pure trebate pojest da pobjedite sarajevo![]()
![]()
Sabane, sta je u kupu bilo? Gledat cemo tablicu na kraju ako Bog dawestherc je napisao/la:Sabane pogledaj tablicu.visokohz je napisao/la:Jos vi pure trebate pojest da pobjedite sarajevo![]()
![]()
Sad zamisli da je ovo liga 10 pa da imas ovakve utakmice svako malo,u europi bi se mozda i nesto napravilo!aS_Roma je napisao/la:Dobra tekma, mislim da smo bili blizi pobjedi jer se fudbal igra 90 minuta , a ne 45 ( u kojim ste vi bolji bili )
Sve u svemu mozda najrealnije ovako 1-1![]()
Procjena vasa koliko je Hordi bilo ? I jesu li od pocetka do kraja bili ??
Hvala na odgcrnov je napisao/la:Sad zamisli da je ovo liga 10 pa da imas ovakve utakmice svako malo,u europi bi se mozda i nesto napravilo!aS_Roma je napisao/la:Dobra tekma, mislim da smo bili blizi pobjedi jer se fudbal igra 90 minuta , a ne 45 ( u kojim ste vi bolji bili )
Hordi je bilo negdje oko 200 ,kasnije dosli,ranije otisli nesto su se naguravali sa policijom!
Uglavnom vise vas je bilo nego kona nasih sto su imali 700 prijava a na kraju kupili od nas 157 karata!
crnov je napisao/la:Danas prava utakmica,fin dan,par tisuca ljudi ,pristojna atmosfera ,ljepota kada je derbi !
Ne znam ja tko slavi titulu u 5 kolu.amorovski je napisao/la:Sabane, sta je u kupu bilo? Gledat cemo tablicu na kraju ako Bog dawestherc je napisao/la:Sabane pogledaj tablicu.visokohz je napisao/la:Jos vi pure trebate pojest da pobjedite sarajevo![]()
![]()
Druže, mi kad smo bili prvaci, klub iz Žitomislića, takoreći nije ni postojao.. Vi ste u to vrijeme za Velež navijali, širili bratstvo i jedinstvo po Žitomislićima.. Aj vožnjawestherc je napisao/la:Ne znam ja tko slavi titulu u 5 kolu.amorovski je napisao/la:Sabane, sta je u kupu bilo? Gledat cemo tablicu na kraju ako Bog dawestherc je napisao/la: Sabane pogledaj tablicu.
Skoci pa reci hop.
Pozdrav od trostrukih prvaka.
Kad ste zadnji put bili prvaci a da ti se rodio nisi [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Tanak si skroz.. Sta li je vas stvorilo i sta vam je stadion donijelo, bolan HZ slavili vise rodjendana nego Zriiinja.. Nemoj vise sviju ti. Da ne trolam, glup vam onaj Karacic pravo ocamwestherc je napisao/la:Fk Torpedo, kako vam pjevaju manijaci?
Stvorila vas udba , jadna vam je sudba [VICTORY HAND]
Dobro je Hordasa bilo, usli su u 10. a izasli u 80. minuti (minut gore dole)aS_Roma je napisao/la:Dobra tekma, mislim da smo bili blizi pobjedi jer se fudbal igra 90 minuta , a ne 45 ( u kojim ste vi bolji bili )
hifans je napisao/la:Zamisli zadnje kolo, Zrinja i Široki isto bodova utakmica na Pecari odlučuje o prvaku..
Pamtilo bi se dugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.