RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 okt 2014, 19:09

salmy je napisao/la:Tosre brate, pusti ih majke ti, vidis da su ovo sve djeca od 20-tak godina /mislim na Jovana i ostale padobrance/ koja izgleda nemaju damu da sta opale sa starne, pa se isfrustirani ufate tastature i lupaju gluposti.
Gdje nam je bolan vise brat Pastrmka, da koju pametnu kaže i da ove pacijente i luzere spremi gdje im je i mjesto.
Onaj zeljovac umjesto da iskreno komentarise da su oba tima bila katastrofalno losa, ne on filozofira kako je Zeljo bio nadmocan itd.
E jadovi jadni, pokri te se sa usima i molite boga da onaj Turkovic nije osakatio dobrog i postenog Kvesica.
$ се ? %... " ја ' - $ % 30 ;)

ја $ " свега ? ", & са " ', ? " се нађе & & " & ", " $ % " " ($ $ " је пост "), ја те " $ " " -, то " %, $ " "...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 okt 2014, 19:43

Zeljo nista bolji od Veleza. A Velez ne zna gola dat.
Meni stvarno nije jasno sta su ovi nasi vidjeli u ovim napadacima i sta su oni kupovali. Toliko se istrosili - i za sta? Ja ovdje gol igraca ne vidim.

Ovaj Zeljo je bio zreo za 0:3. Izgubiti od ovake ekipe je stvarno dokaz da mi nemamo ekipu za Evrope. Ne dovede li se 3-4 PRAVA pojacanja na proljece, od ovog nema nista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 19 okt 2014, 19:50

MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljo nista bolji od Veleza. A Velez ne zna gola dat.
Meni stvarno nije jasno sta su ovi nasi vidjeli u ovim napadacima i sta su oni kupovali. Toliko se istrosili - i za sta? Ja ovdje gol igraca ne vidim.

Ovaj Zeljo je bio zreo za 0:3. Izgubiti od ovake ekipe je stvarno dokaz da mi nemamo ekipu za Evrope. Ne dovede li se 3-4 PRAVA pojacanja na proljece, od ovog nema nista.
Na Brato ni tako a ni onako nema ništa. Samo se poklopit i tišu .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 19 okt 2014, 19:58

U 3. kolu naši rukometaši su u Jajcu savladali istoimenu ekipu rezultatom 29:32. Dobrom odbranom i efikasnim napadom naši momci su dobro otvorili utakmicu i u 15. minuti rezultat je glasio 5:12 za naše rukometaše. Tu prednost su održavali čitavo prvo poluvrijeme. Rezultat na poluvremenu je glasio 11:22 za naše rukometaše koji su zalaganjem na terenu pokazali kako se bori za svoj dres. U drugom poluvremenu neke sudijske greške su znatno utjecale na našu igru, ali ni to nije omelo trenera Merdana da pruži priliku i mlađim igračima.
Domaćini su to pred kraj iskoristili i ublažili poraz pred svojom publikom, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo na fer i sportskom navijanju. Treba istaći da su na ovo gostovanje rukometaši Veleža otišli bez nekoliko standardnih igrača.

Najbolji pojedinci u našoj ekipi su bili Nedžad Šapuh sa 13, te Emir Muratović sa 8 postignutih pogodaka. Treba istaći i potvrdu kvalitete golmanskog para Jelovac/Fazlagić koji su svojim intervencijama u ključnim momentima održavali prednost iz prvog poluvremena. Najbolji pojedinac kod ekipe Jajca je bio Karaula sa 10 golova.

U sljedećem kolu naši rukometaši u derbiju kola dočekuju RK Vitez. Ovom prilikom vas pozivamo da dođete i podržite naše momke koji žele ostvariti četvrtu uzastopnu pobjedu ove sezone i tako ostati u samom vrhu tabele.

Sportska Dvorana Jajce
Gledalaca : 300
Sudije : Križanović Jakov / Stančić Matej
Delegat : Begagić Ferid

RK Jajce – RK Velež 29:32 (11:22)

RK JAJCE: Agić S., Omerinović, Topal, Agić A. 4, Karaula 10, Brtan, Aganović 5, Halaba, Redžić 1, Popaja Admir 5, Jukanović, Hajdar, Zrilić 1, Cano Amar 2, Popaja Adis 1, Arapović. Trener: Agić Rešad

RK VELEŽ: Jelovac Al. , Džakić, Jelovac Ad. 1, Jakić, Marić 1, Muratović 8, Muharemović 3, Sapuh 13, Brkan 4, Fazlagić, Korjenić, Demić, Isić, Hadžiabdić 2. Trener: Merdan Mesud

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 19 okt 2014, 20:14

Bravo Rukometaši, koliko stranaca imamo u ekipi?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 okt 2014, 20:26

@shaman7
Svaka cast momci . Tako je to momci, tako se bori i to je pravi sportski duh !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 19 okt 2014, 21:10

Koliko god imao simpatije prema našem strategu, sada već lagano počinjem sumnjati u istog.
Da li je problem taj što on ne zna motivirati ekipu ili ga je ista jednostavno prestala slušati, pa na terenu izgledaju kao hrpa nezainteresiranih srednjoškolaca (Široki, Zrinjski pa sad i ova tekma), ne znam, ali ovako više definitivno ne ide.

Pa ne može nam vječito biti kriv svak' živ osim nas samih. Te loša sudijska odluka, te ovaj dan nisu važni igrači bili na nivou, te ovo, te ono... Vazda nešto izmišljamo i pravdamo ono što se opravdati ne može i ne smije.

Ajmo biti realni za promjenu ?

- Igra nam je za goli qurac kroz cijelo ovo prvenstvo.
- Nismo još odigrali susret (kući ili na strani) a da smo bili zadovoljni i igrom i bodovima.
- Kada smo zadnji put uvezali 2, 3 pobjede u prvenstvu ?
- U više od pola odigranih utakmica računajući i kup utakmice ekipa je djelovala poluzainteresovano na terenu.
- Fali nam barem 1 a vrlo moguće i 2 špic igrača i jedan izraziti veznjak tipa Blagojević.
- Ne stvaramo mnogo šansi, dajemo premalo golova a ono šansi i što stvorimo ne znamo zabiti kada je to najpotrebnije.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

salmy

Post Postao/la salmy » 19 okt 2014, 21:14

Mostarac1971 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljo nista bolji od Veleza. A Velez ne zna gola dat.

Ma braćo ne treba se poklopit sa ušima, imamo mi jos šanse u Kupu.
Naime kad u srijedu zavrsimo sa "malom Barcom", a onda to ovjerimo u subotu i jos do kraja prvenstva odigramo posteno i pozrtvovano, mozemo se ljubazno zahvaliti i punom nogom nabiti nekoliko panjeva koji trenutno igraju u Veležu.
Onaj Haurdic je stvarno tehnicki potkovan i brz, ali nema pregled igre i isto kao da je gluhonijem jer imam osjecaj da ne komunicira sa ostalim iz ekipe kad povuce loptu, luta li luta.
I od Nikolica sam danas ocekivao kreativniju igru ali nista.
Popa sam vec ranije spomenuo i iskreno Mirza Cemalovic je robusniji centarfor od njega, samo ga treba ubacivati vise u igru. Ne kontam sto ga je Feja stavio na ignore vec duzi period. Pa i Mace bi danas nesto odradio na terenu.
E u zimskom periodu dovesti provjerena pojačanja, pa onda pokusati nesto odraditi u 2015-toj.
Mostar u srcu, Velež do groba. Forzaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 okt 2014, 21:25

NeverGiveUp je napisao/la:Koliko god imao simpatije prema našem strategu, sada već lagano počinjem sumnjati u istog.
Da li je problem taj što on ne zna motivirati ekipu ili ga je ista jednostavno prestala slušati, pa na terenu izgledaju kao hrpa nezainteresiranih srednjoškolaca (Široki, Zrinjski pa sad i ova tekma), ne znam, ali ovako više definitivno ne ide.

Pa ne može nam vječito biti kriv svak' živ osim nas samih. Te loša sudijska odluka, te ovaj dan nisu važni igrači bili na nivou, te ovo, te ono... Vazda nešto izmišljamo i pravdamo ono što se opravdati ne može i ne smije.

Ajmo biti realni za promjenu ?

- Igra nam je za goli qurac kroz cijelo ovo prvenstvo.
- Nismo još odigrali susret (kući ili na strani) a da smo bili zadovoljni i igrom i bodovima.
- Kada smo zadnji put uvezali 2, 3 pobjede u prvenstvu ?
- U više od pola odigranih utakmica računajući i kup utakmice ekipa je djelovala poluzainteresovano na terenu.
- Fali nam barem 1 a vrlo moguće i 2 špic igrača i jedan izraziti veznjak tipa Blagojević.
- Ne stvaramo mnogo šansi, dajemo premalo golova a ono šansi i što stvorimo ne znamo zabiti kada je to najpotrebnije.

Fali nama drug igrač koji će uzet lopu i drčno krenuti vertikalno prema golu da se vidi tu nema zaj.ebavanja. U stvari fali nam par takih kojima je stalo. Ne moraju nešto puno znati, al da se bore , da znaju ući žustro bez smiješnog žutog kao juniori i tako dalje ..

Nikakav strateg. Odigramo 4,5 sličnih utakmica a on izvuče 4,5 različitih zaključaka. Njemu je kaže ovo dobro bilo samo falio go. Eto on vidio jedno a svi ostali drugo.

Ovo brate ne liči na ekipu nikako. ZAdnjih tekmi se ništa ne može vidjeti što bi čovjeku dalo neki tračak nade. Ah da jedino mi je mali Zolj se popravio pravo i dečko igra recimo iznad standarda svog. Svaka čast.

Ostalo sve kao drogiarano.

Neko se može tješiti kup ovo ono .. smiješno kad nas i tamo čeka neko od ekipa koji nam redovno daje po guzici.

Ne bude li borbra za opstanak ove godine dobro smo prošli , nit pomoćnog nit omladinske...

Jedino što imamo da se par pojedinaca sa strane i par pojedinaca u upravi neklapalo love imaju sigurnu i solidnu platu . Ukljucujuci i trenere omladinskih pogona koji inace rade fantastican posao :crazy: .

Ostalo samo priča ... tipa

Ah da imam dobre vijesti strašne se stvari spremaju , al nije za foruma mora na PP :crazy: :crazy: jes al u k.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 19 okt 2014, 21:32

Ova ekipa barem od mene gubi sva povjerenja a takodje i Feja. Brato tako je svake godine uradićemo nešto u Kupu pa ništa, jedva nešto- ništa uradimo ne uradimo. Kao što rekoh sve je ovo podji podji pa stani... Tanani Trofać!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 19 okt 2014, 22:52

Mostarac1971 je napisao/la:Bravo Rukometaši, koliko stranaca imamo u ekipi?
Sve Velezova skola rukometa sem Hadziabdica, stariji igrac iz Bugojna prije nekoliko godina preselio tu pa igra. Hvala na cestitkama, vidimo se u dvorani nadam se :D

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 19 okt 2014, 23:05

Znači i On je naša Raja :D dok se tako BORI za naš sveti dres i On . A i po prezimenu. :bow: :bih:

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 19 okt 2014, 23:37

Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Dostigli smo vrhunac i slijedi nam jedno burno razdoblje.N.N odlazi, znaci i njegovi sponzori a time i pare za plate sto znaci da ulazimo u krizu.Vec pocinju oko kluba se motati(znamo vec ko) a s tim i problemi.I nemojte samo poceti pricu da nismo politicki klub i da nismo zavisili od jednog covjeka.U krivu ste zavisili smo i to vam dokazuju sponzori,pare itd...Samo se nadam da nece zavrsiti kao sto mislim jer tek tada bi vidjeli sta nam je znacio jedan covjek.
Navijaci su tek posebna priča. Prestadose navijati i odnesose transparent. Zašto, nije mi jasno?
Promijeniti ime kluba da ne sramote staro sveto ime i početi ispočetka.Ako treba i iz druge lige samo da se zna gdje je kome mjesto.
RAja sve vas pozdravljam posebno Pastrmku i Alema, Emilina do nekih lijepih vremena ako ih bude.
Zgadio mi se i klub i sve.
Ostajte mi zdravi i naravo dodite na rukomet.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 okt 2014, 23:45

crvena armija... jel vam to smetal osunce pa se malo gore pomaknuli, ko da ste iz sibira ne iz mostara :P :P

zivjeli, pozdrav za pastrmku druga...

ps. dosli ste s kombijima ispred sjevera dok smo mi jos ulazili na stadion, nije bio nijedan incident s nase strane :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 okt 2014, 23:46

Crvena1981Armija je napisao/la:Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Dostigli smo vrhunac i slijedi nam jedno burno razdoblje.N.N odlazi, znaci i njegovi sponzori a time i pare za plate sto znaci da ulazimo u krizu.Vec pocinju oko kluba se motati(znamo vec ko) a s tim i problemi.I nemojte samo poceti pricu da nismo politicki klub i da nismo zavisili od jednog covjeka.U krivu ste zavisili smo i to vam dokazuju sponzori,pare itd...Samo se nadam da nece zavrsiti kao sto mislim jer tek tada bi vidjeli sta nam je znacio jedan covjek.
Navijaci su tek posebna priča. Prestadose navijati i odnesose transparent. Zašto, nije mi jasno?
Promijeniti ime kluba da ne sramote staro sveto ime i početi ispočetka.Ako treba i iz druge lige samo da se zna gdje je kome mjesto.
RAja sve vas pozdravljam posebno Pastrmku i Alema, Emilina do nekih lijepih vremena ako ih bude.
Zgadio mi se i klub i sve.
Ostajte mi zdravi i naravo dodite na rukomet.
:thumbup: Tako je brato,pa bolan igramo k'o da ih je Sušić bir'o i trenir'o :twisted: :twisted:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 okt 2014, 00:16

shaman7 je napisao/la:
Mostarac1971 je napisao/la:Bravo Rukometaši, koliko stranaca imamo u ekipi?
Sve Velezova skola rukometa sem Hadziabdica, stariji igrac iz Bugojna prije nekoliko godina preselio tu pa igra. Hvala na cestitkama, vidimo se u dvorani nadam se :D
Ma Hadžija ko da je domaći, igrao i prije u Veležu davno pa se vratio opet.

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 20 okt 2014, 01:22

Najbolje se okrenuti rukometu , igrači igraju srcem, dušom za sveti grb. A ne ko oni jazavci... Trebaju još dati ispisnica iz kluba ... Ima još Djokića. Crvena Armija Brato u pravu si. Sve treba rekonstruirati od navijaća do igraća. Ovo mi miriše na grčevitu borbu za opstanak.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 okt 2014, 01:52

Mostarac1971 je napisao/la:

Jbg, ne mozes tako gledati na stvari, jer niti jedna ekipa u BIH neka ekipu za evrope ako cemo realno i preko cinjenica gledati. Osim, ako evropu ne smatras vrhuncem QR3 ili kojom srecom play-off.

Tako da, liga je bara-bara totalno. Siroki se tu izdvaja malo, ali ne u tolikoj mjeri da je nepobjediv.

Zeljo nikada losiji, i tacno je to sto ti kazes, zreo za 0:3, ali na vasu zalost, samo Siroki to moze izgleda uraditi trenutno. Ostale ekipe se utope u ovom sivilo od naseg nogometa..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 okt 2014, 09:29

Jucer smo opet odigrali utakmicu u kojoj nismo ama bas nista vrijedno spomena pokazali. Ono sto me najvise brine jeste nezalaganje igraca (manekena) koji se ocigledno cuvaju za neceg "boljeg". Nemogu da shvatim da nakon dvije sedmice pauze od utakmica nisi zainteresovan, nalozen, zeljan igranja. Samo Skaljic i Nikolic igraju muski a ovo sve ostalo su kukavice. Ubi Zeljo boga u nama (5:1 u zutim kartonima mada je trebalo biti 13:1) a oni kukavice ko sto i jesu samo gledaju i simuliraju faulove.
Neko spomenu Zolja da je dobro odigrao. Kakve koristi kada je jucer izgubio tekmu? Drugi odlucujuci kiks u zadnje tri utakmice (Pod Bijelim Brijegom).
Haurdica i Popovica (kojeg sam licno branio) se treba rijesiti prvom prilikom. Jankovic mi je izuzetno drag igrac ali ako ce nastaviti kao sto je igrao u prvih 11 kola neka mu je sa srecom. Vladavic isto tako, znam da je nespreman i da ga povrede ometaju ali on je igrac od kojeg se golovi i asistencije ocekuju.
Evropu netrebamo spominjati jer mi nismo ni blizu evrope. Iskreno netreba nam to ni biti cilj ako nemamo dovoljan kvalitet. Sumnjam da kroz kup mozemo izbaciti Siroki, Sarajevo, Zelju, Zrinjski ili Olimpic.
Zato sam misljenja da je vrijeme da se prilika pruzi novim igracima. Janicijevic, Hodzic, Barisic i Tolic su igraci koji po meni zasluzuju vecu minutazu. Ispasti necemo niti ce guzica viditi puta van granica BiH.
Zato je bolje vec sada stvarati novu ekipu i pripremati se za sljedecu sezonu (2015/2016).
nakon utakmice sa Zrnijskim sam pisao da postoji opasnost da je Feja izgubio svlacionicu. Nazalost, to se iz utakmice u utakmicu sve vise primjecuju i mislim da je jos malo ispucao sav kredit. Kazem opet nazalost jer mi je izuzetno drag trener kojem vjerujem. Problem je "samo" u tome sto mu igraci nevjeruju.
Prkosni i Ponosni od 1922

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 20 okt 2014, 10:13

Ja mislim da treba malo spustiti loptu i hladne glave vidjeti šta dalje. Priče o Evropi zaboraviti i krenuti u rekonstrukciju ekipe. Sa igračima koji su vjerovatno prilično skupi za naše uslove (Haurdić, Popović, Nikolić pa možda i Maletić) treba raskinuti i okrenut se mlađim koji su isto sa strane a sjede u Mostaru, neigraju i sisaju lovu. Kad im istekne ugovor otiće a da nisu ništa odigrali ali su zato dosta potrošili. Ostavio bi Blagojevića i Jankoivića a Vladaviću smanjio platu ako je velika (pojma nemam koliko prima).
Ova uprava je stabilizirala klub i uvela ga u mirne vode što se tiče finansija. Nažalost rezultatski nisu ništa napravili, dvije godine jedva se spasili ispadanja a prošle i ove godine pokušala se izvući Evropa ali nije uspjelo. Da imaju prostora na isti način nastaviti onda bi vjerovatno došli i rezultati. Ali s obzirom da NN pada onda vjerovatno i ova uprava ulazi u probleme pa bi trebalo uvesti mjere štednje koje sam gore naveo.
Ako se napravi zaokret od strane uprave onda bi i navijači bili mirniji i manje razočarani. Ovako svi očekujemo nešto a na sonu nigdje ništa pa je razumljiva nervoza i razočarenje.
I na kraju trener. Nisam pametan ali ovo što vidim nimalo mi se nesviđa, od sastava koji izvodi do igre i svega ostalog. Moralo bi to puno bolje i mišljenja sam da je 80% do trenera.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.