NeverGiveUp je napisao/la:Koliko god imao simpatije prema našem strategu, sada već lagano počinjem sumnjati u istog.
Da li je problem taj što on ne zna motivirati ekipu ili ga je ista jednostavno prestala slušati, pa na terenu izgledaju kao hrpa nezainteresiranih srednjoškolaca (Široki, Zrinjski pa sad i ova tekma), ne znam, ali ovako više definitivno ne ide.
Pa ne može nam vječito biti kriv svak' živ osim nas samih. Te loša sudijska odluka, te ovaj dan nisu važni igrači bili na nivou, te ovo, te ono... Vazda nešto izmišljamo i pravdamo ono što se opravdati ne može i ne smije.
Ajmo biti realni za promjenu ?
- Igra nam je za goli qurac kroz cijelo ovo prvenstvo.
- Nismo još odigrali susret (kući ili na strani) a da smo bili zadovoljni i igrom i bodovima.
- Kada smo zadnji put uvezali 2, 3 pobjede u prvenstvu ?
- U više od pola odigranih utakmica računajući i kup utakmice ekipa je djelovala poluzainteresovano na terenu.
- Fali nam barem 1 a vrlo moguće i 2 špic igrača i jedan izraziti veznjak tipa Blagojević.
- Ne stvaramo mnogo šansi, dajemo premalo golova a ono šansi i što stvorimo ne znamo zabiti kada je to najpotrebnije.
Fali nama drug igrač koji će uzet lopu i drčno krenuti vertikalno prema golu da se vidi tu nema zaj.ebavanja. U stvari fali nam par takih kojima je stalo. Ne moraju nešto puno znati, al da se bore , da znaju ući žustro bez smiješnog žutog kao juniori i tako dalje ..
Nikakav strateg. Odigramo 4,5 sličnih utakmica a on izvuče 4,5 različitih zaključaka. Njemu je kaže ovo dobro bilo samo falio go. Eto on vidio jedno a svi ostali drugo.
Ovo brate ne liči na ekipu nikako. ZAdnjih tekmi se ništa ne može vidjeti što bi čovjeku dalo neki tračak nade. Ah da jedino mi je mali Zolj se popravio pravo i dečko igra recimo iznad standarda svog. Svaka čast.
Ostalo sve kao drogiarano.
Neko se može tješiti kup ovo ono .. smiješno kad nas i tamo čeka neko od ekipa koji nam redovno daje po guzici.
Ne bude li borbra za opstanak ove godine dobro smo prošli , nit pomoćnog nit omladinske...
Jedino što imamo da se par pojedinaca sa strane i par pojedinaca u upravi neklapalo love imaju sigurnu i solidnu platu . Ukljucujuci i trenere omladinskih pogona koji inace rade fantastican posao

.
Ostalo samo priča ... tipa
Ah da imam dobre vijesti strašne se stvari spremaju , al nije za foruma mora na PP

jes al u k.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,