RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Mostarac1971
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Znači i On je naša Raja
dok se tako BORI za naš sveti dres i On . A i po prezimenu.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Dostigli smo vrhunac i slijedi nam jedno burno razdoblje.N.N odlazi, znaci i njegovi sponzori a time i pare za plate sto znaci da ulazimo u krizu.Vec pocinju oko kluba se motati(znamo vec ko) a s tim i problemi.I nemojte samo poceti pricu da nismo politicki klub i da nismo zavisili od jednog covjeka.U krivu ste zavisili smo i to vam dokazuju sponzori,pare itd...Samo se nadam da nece zavrsiti kao sto mislim jer tek tada bi vidjeli sta nam je znacio jedan covjek.
Navijaci su tek posebna priča. Prestadose navijati i odnesose transparent. Zašto, nije mi jasno?
Promijeniti ime kluba da ne sramote staro sveto ime i početi ispočetka.Ako treba i iz druge lige samo da se zna gdje je kome mjesto.
RAja sve vas pozdravljam posebno Pastrmku i Alema, Emilina do nekih lijepih vremena ako ih bude.
Zgadio mi se i klub i sve.
Ostajte mi zdravi i naravo dodite na rukomet.
Dostigli smo vrhunac i slijedi nam jedno burno razdoblje.N.N odlazi, znaci i njegovi sponzori a time i pare za plate sto znaci da ulazimo u krizu.Vec pocinju oko kluba se motati(znamo vec ko) a s tim i problemi.I nemojte samo poceti pricu da nismo politicki klub i da nismo zavisili od jednog covjeka.U krivu ste zavisili smo i to vam dokazuju sponzori,pare itd...Samo se nadam da nece zavrsiti kao sto mislim jer tek tada bi vidjeli sta nam je znacio jedan covjek.
Navijaci su tek posebna priča. Prestadose navijati i odnesose transparent. Zašto, nije mi jasno?
Promijeniti ime kluba da ne sramote staro sveto ime i početi ispočetka.Ako treba i iz druge lige samo da se zna gdje je kome mjesto.
RAja sve vas pozdravljam posebno Pastrmku i Alema, Emilina do nekih lijepih vremena ako ih bude.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
crvena armija... jel vam to smetal osunce pa se malo gore pomaknuli, ko da ste iz sibira ne iz mostara
zivjeli, pozdrav za pastrmku druga...
ps. dosli ste s kombijima ispred sjevera dok smo mi jos ulazili na stadion, nije bio nijedan incident s nase strane
zivjeli, pozdrav za pastrmku druga...
ps. dosli ste s kombijima ispred sjevera dok smo mi jos ulazili na stadion, nije bio nijedan incident s nase strane
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Crvena1981Armija je napisao/la:Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma Hadžija ko da je domaći, igrao i prije u Veležu davno pa se vratio opet.shaman7 je napisao/la:Sve Velezova skola rukometa sem Hadziabdica, stariji igrac iz Bugojna prije nekoliko godina preselio tu pa igra. Hvala na cestitkama, vidimo se u dvorani nadam seMostarac1971 je napisao/la:Bravo Rukometaši, koliko stranaca imamo u ekipi?
- Mostarac1971
- Kontakt:
Najbolje se okrenuti rukometu , igrači igraju srcem, dušom za sveti grb. A ne ko oni jazavci... Trebaju još dati ispisnica iz kluba ... Ima još Djokića. Crvena Armija Brato u pravu si. Sve treba rekonstruirati od navijaća do igraća. Ovo mi miriše na grčevitu borbu za opstanak.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jbg, ne mozes tako gledati na stvari, jer niti jedna ekipa u BIH neka ekipu za evrope ako cemo realno i preko cinjenica gledati. Osim, ako evropu ne smatras vrhuncem QR3 ili kojom srecom play-off.Mostarac1971 je napisao/la:Na Brato ni tako a ni onako nema ništa. Samo se poklopit i tišu .MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljo nista bolji od Veleza. A Velez ne zna gola dat.
Meni stvarno nije jasno sta su ovi nasi vidjeli u ovim napadacima i sta su oni kupovali. Toliko se istrosili - i za sta? Ja ovdje gol igraca ne vidim.
Ovaj Zeljo je bio zreo za 0:3. Izgubiti od ovake ekipe je stvarno dokaz da mi nemamo ekipu za Evrope. Ne dovede li se 3-4 PRAVA pojacanja na proljece, od ovog nema nista.
Tako da, liga je bara-bara totalno. Siroki se tu izdvaja malo, ali ne u tolikoj mjeri da je nepobjediv.
Zeljo nikada losiji, i tacno je to sto ti kazes, zreo za 0:3, ali na vasu zalost, samo Siroki to moze izgleda uraditi trenutno. Ostale ekipe se utope u ovom sivilo od naseg nogometa..
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Jucer smo opet odigrali utakmicu u kojoj nismo ama bas nista vrijedno spomena pokazali. Ono sto me najvise brine jeste nezalaganje igraca (manekena) koji se ocigledno cuvaju za neceg "boljeg". Nemogu da shvatim da nakon dvije sedmice pauze od utakmica nisi zainteresovan, nalozen, zeljan igranja. Samo Skaljic i Nikolic igraju muski a ovo sve ostalo su kukavice. Ubi Zeljo boga u nama (5:1 u zutim kartonima mada je trebalo biti 13:1) a oni kukavice ko sto i jesu samo gledaju i simuliraju faulove.
Neko spomenu Zolja da je dobro odigrao. Kakve koristi kada je jucer izgubio tekmu? Drugi odlucujuci kiks u zadnje tri utakmice (Pod Bijelim Brijegom).
Haurdica i Popovica (kojeg sam licno branio) se treba rijesiti prvom prilikom. Jankovic mi je izuzetno drag igrac ali ako ce nastaviti kao sto je igrao u prvih 11 kola neka mu je sa srecom. Vladavic isto tako, znam da je nespreman i da ga povrede ometaju ali on je igrac od kojeg se golovi i asistencije ocekuju.
Evropu netrebamo spominjati jer mi nismo ni blizu evrope. Iskreno netreba nam to ni biti cilj ako nemamo dovoljan kvalitet. Sumnjam da kroz kup mozemo izbaciti Siroki, Sarajevo, Zelju, Zrinjski ili Olimpic.
Zato sam misljenja da je vrijeme da se prilika pruzi novim igracima. Janicijevic, Hodzic, Barisic i Tolic su igraci koji po meni zasluzuju vecu minutazu. Ispasti necemo niti ce guzica viditi puta van granica BiH.
Zato je bolje vec sada stvarati novu ekipu i pripremati se za sljedecu sezonu (2015/2016).
nakon utakmice sa Zrnijskim sam pisao da postoji opasnost da je Feja izgubio svlacionicu. Nazalost, to se iz utakmice u utakmicu sve vise primjecuju i mislim da je jos malo ispucao sav kredit. Kazem opet nazalost jer mi je izuzetno drag trener kojem vjerujem. Problem je "samo" u tome sto mu igraci nevjeruju.
Neko spomenu Zolja da je dobro odigrao. Kakve koristi kada je jucer izgubio tekmu? Drugi odlucujuci kiks u zadnje tri utakmice (Pod Bijelim Brijegom).
Haurdica i Popovica (kojeg sam licno branio) se treba rijesiti prvom prilikom. Jankovic mi je izuzetno drag igrac ali ako ce nastaviti kao sto je igrao u prvih 11 kola neka mu je sa srecom. Vladavic isto tako, znam da je nespreman i da ga povrede ometaju ali on je igrac od kojeg se golovi i asistencije ocekuju.
Evropu netrebamo spominjati jer mi nismo ni blizu evrope. Iskreno netreba nam to ni biti cilj ako nemamo dovoljan kvalitet. Sumnjam da kroz kup mozemo izbaciti Siroki, Sarajevo, Zelju, Zrinjski ili Olimpic.
Zato sam misljenja da je vrijeme da se prilika pruzi novim igracima. Janicijevic, Hodzic, Barisic i Tolic su igraci koji po meni zasluzuju vecu minutazu. Ispasti necemo niti ce guzica viditi puta van granica BiH.
Zato je bolje vec sada stvarati novu ekipu i pripremati se za sljedecu sezonu (2015/2016).
nakon utakmice sa Zrnijskim sam pisao da postoji opasnost da je Feja izgubio svlacionicu. Nazalost, to se iz utakmice u utakmicu sve vise primjecuju i mislim da je jos malo ispucao sav kredit. Kazem opet nazalost jer mi je izuzetno drag trener kojem vjerujem. Problem je "samo" u tome sto mu igraci nevjeruju.
Prkosni i Ponosni od 1922
Ja mislim da treba malo spustiti loptu i hladne glave vidjeti šta dalje. Priče o Evropi zaboraviti i krenuti u rekonstrukciju ekipe. Sa igračima koji su vjerovatno prilično skupi za naše uslove (Haurdić, Popović, Nikolić pa možda i Maletić) treba raskinuti i okrenut se mlađim koji su isto sa strane a sjede u Mostaru, neigraju i sisaju lovu. Kad im istekne ugovor otiće a da nisu ništa odigrali ali su zato dosta potrošili. Ostavio bi Blagojevića i Jankoivića a Vladaviću smanjio platu ako je velika (pojma nemam koliko prima).
Ova uprava je stabilizirala klub i uvela ga u mirne vode što se tiče finansija. Nažalost rezultatski nisu ništa napravili, dvije godine jedva se spasili ispadanja a prošle i ove godine pokušala se izvući Evropa ali nije uspjelo. Da imaju prostora na isti način nastaviti onda bi vjerovatno došli i rezultati. Ali s obzirom da NN pada onda vjerovatno i ova uprava ulazi u probleme pa bi trebalo uvesti mjere štednje koje sam gore naveo.
Ako se napravi zaokret od strane uprave onda bi i navijači bili mirniji i manje razočarani. Ovako svi očekujemo nešto a na sonu nigdje ništa pa je razumljiva nervoza i razočarenje.
I na kraju trener. Nisam pametan ali ovo što vidim nimalo mi se nesviđa, od sastava koji izvodi do igre i svega ostalog. Moralo bi to puno bolje i mišljenja sam da je 80% do trenera.
Ova uprava je stabilizirala klub i uvela ga u mirne vode što se tiče finansija. Nažalost rezultatski nisu ništa napravili, dvije godine jedva se spasili ispadanja a prošle i ove godine pokušala se izvući Evropa ali nije uspjelo. Da imaju prostora na isti način nastaviti onda bi vjerovatno došli i rezultati. Ali s obzirom da NN pada onda vjerovatno i ova uprava ulazi u probleme pa bi trebalo uvesti mjere štednje koje sam gore naveo.
Ako se napravi zaokret od strane uprave onda bi i navijači bili mirniji i manje razočarani. Ovako svi očekujemo nešto a na sonu nigdje ništa pa je razumljiva nervoza i razočarenje.
I na kraju trener. Nisam pametan ali ovo što vidim nimalo mi se nesviđa, od sastava koji izvodi do igre i svega ostalog. Moralo bi to puno bolje i mišljenja sam da je 80% do trenera.
Pozdrav i tebi!Crvena1981Armija je napisao/la:Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Drug ako zavisimo od jednog čovjeka, onda je bolje da se ugasimo, je li tako?
Samo da kažem i ovo, ako se upola pokaže tačnim ono što se piše na pp, onda ima neke nade u bolje sutra. Nije problem ovdje uprava, koliko nesposobnost Mrkve, koji nije kadar da obavlja ovako jako bitnu funkciju. Ovdje trebaju promjene i zato se zimus zahvaliti ovima što uzimaju pare a nikakva korist od njih. I za kraj očekujem pred novu godinu SKUPŠTINU KLUBA i da se konačno otvore sve karte na stol i da se vidi šta i kako dalje, jer nam treba svježa krv!
Hattrick je napisao/la:gledo sam danas nakon dugo godina Velez...ovo je smijesno.Ova ekipa nije ni blizu po kvaliteti onoj prijeratnoj sa Bajevicem i Vladicem
jesi li ti pomiješao lončiće?
generacija BMW je igrala od 1968-1977 godine i ona nema veze s prijeratnom. Prijeratna generacija Veleža je od 1990-1992 (do aprila igrala) u kojoj su igrali: golmani: Velibor Pudar, Aleksej Prudnjikov, Emir Tufek, Nenad Maslovar, Slaven Musa, Asmir Džafić, Meho Kodro, Vanja Gudelj, Ismet Šišić, Zlatko Dalić, Srđan Čolak, Zdenko Jedvaj, Nikola Jokišić, Bakir Beširević, Dragan Glogovac, Davor Matić, Damir Čerkić, Luka Rončević, Darko Mavrak, te Dženan Zaimović, koji je za prvi tim debitovao u Subotici i Sergej Barbarez, koji je početkom 1992. potpisao profesionalni ugovor zaprvi tim Veleža. Znači ovaj VELEŽ bi pojeo sve ekipe, samo reci s koliko golova.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Aleme druze, ako je sef strucnog staba insistirao na ovim pojacanjima, zasto ce onda sportski direktor snositi krivicu? Nije Mrkva dovodio igrace po svom ukusu vec po trenerovom. To je Mrkva i sam potvrdio u predposljednjoj emisiji o Velezu (RTM).AlemC85 je napisao/la:Pozdrav i tebi!Crvena1981Armija je napisao/la:Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Ostajte mi zdravi i naravo dodite na rukomet.![]()
Drug ako zavisimo od jednog čovjeka, onda je bolje da se ugasimo, je li tako?Pa yebem mu miša toliko se uradilo i sada treba da se krene opet iz početka? Pa kako je onda onim klubovima koji duguju milione? Šta bi oni trebali raditi?
Jedinii struka, koji su totalno p krivci su sportski direktor ogriješili s pojačanjima, jer nisu ovo pojačanja, nego prinove i to je tako. NN će i dalje ostati u klubu, ali je pitanje da li će navijači imati strpljenja sa ovim igračima, ili će se desiti nešto slično kao i Čelikovim igračima, kojima su Robijaši skinuli opremu, jer brukaju klub. Ne brini se ti za Velež, klub je stabilan i već se stvaraju osnove za buduće akcije, kako se ne bi ponavljale greške i prošlosti, vjeruj mi nema zime.
Samo da kažem i ovo, ako se upola pokaže tačnim ono što se piše na pp, onda ima neke nade u bolje sutra. Nije problem ovdje uprava, koliko nesposobnost Mrkve, koji nije kadar da obavlja ovako jako bitnu funkciju. Ovdje trebaju promjene i zato se zimus zahvaliti ovima što uzimaju pare a nikakva korist od njih. I za kraj očekujem pred novu godinu SKUPŠTINU KLUBA i da se konačno otvore sve karte na stol i da se vidi šta i kako dalje, jer nam treba svježa krv!
Feja je dobio igrace koje je zelio i on je jedini koji treba da snosi odgovornost. Stvarno nekontam sta je Mrkva tu skrivio?
APEL UPRAVI FK VELEŽ:
Sazovite sjednicu kluba u decembru, i ako treba ja ću lično doći iz Sarajeva sa još Veležovaca i da prisustvujemo istoj, i da vam u oči kažemo šta mislimo o svemu. Ako želite napredak i transparentnost u radu, onda nam dozvolite da kao gosti dođemo i da nam date riječ da govorimo o onome što smatramo da nije uredu i da se uvedu neke novine, jer trebamo saslušati jedni druge.
Sazovite sjednicu kluba u decembru, i ako treba ja ću lično doći iz Sarajeva sa još Veležovaca i da prisustvujemo istoj, i da vam u oči kažemo šta mislimo o svemu. Ako želite napredak i transparentnost u radu, onda nam dozvolite da kao gosti dođemo i da nam date riječ da govorimo o onome što smatramo da nije uredu i da se uvedu neke novine, jer trebamo saslušati jedni druge.
Pa dobro, ali se valjda prije toga treba konsultovati s sportskim direktorom, koji će dati konačni sud o eventualnim pojačanjima, jer nije valjda Mrkva ćorav, valjda je i on upućen u kvalitet svakog pojedinca koji treba da potpiše za Velež?SipakUlicar1922 je napisao/la:Aleme druze, ako je sef strucnog staba insistirao na ovim pojacanjima, zasto ce onda sportski direktor snositi krivicu? Nije Mrkva dovodio igrace po svom ukusu vec po trenerovom. To je Mrkva i sam potvrdio u predposljednjoj emisiji o Velezu (RTM).AlemC85 je napisao/la:Pozdrav i tebi!Crvena1981Armija je napisao/la:Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Ostajte mi zdravi i naravo dodite na rukomet.![]()
Drug ako zavisimo od jednog čovjeka, onda je bolje da se ugasimo, je li tako?Pa yebem mu miša toliko se uradilo i sada treba da se krene opet iz početka? Pa kako je onda onim klubovima koji duguju milione? Šta bi oni trebali raditi?
Jedinii struka, koji su totalno p krivci su sportski direktor ogriješili s pojačanjima, jer nisu ovo pojačanja, nego prinove i to je tako. NN će i dalje ostati u klubu, ali je pitanje da li će navijači imati strpljenja sa ovim igračima, ili će se desiti nešto slično kao i Čelikovim igračima, kojima su Robijaši skinuli opremu, jer brukaju klub. Ne brini se ti za Velež, klub je stabilan i već se stvaraju osnove za buduće akcije, kako se ne bi ponavljale greške i prošlosti, vjeruj mi nema zime.
Feja je dobio igrace koje je zelio i on je jedini koji treba da snosi odgovornost. Stvarno nekontam sta je Mrkva tu skrivio?
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Pa dobro, ali se valjda prije toga treba konsultovati s sportskim direktorom, koji će dati konačni sud o eventualnim pojačanjima, jer nije valjda Mrkva ćorav, valjda je i on upućen u kvalitet svakog pojedinca koji treba da potpiše za Velež?[/quote]
Razumijem sta mislis ali sta ce ti onda trener ako ce sportski direktor donjeti sud? Po meni, sportski direktor treba da "usustka" trenera jedino u vezi neke nenormalne ponude kako za nase igrace tako i za buduce transfere. Sumnjam da je bio to slucaj kod nasih igraca ("pojacanja"). Nevjerujem da je Mrkva imao razloga da dementuje trenera. Neznam, mozda grijesim ali ipak mislim da je Feja glavni i odgovorni kada su pojacanja u pitanju.
Razumijem sta mislis ali sta ce ti onda trener ako ce sportski direktor donjeti sud? Po meni, sportski direktor treba da "usustka" trenera jedino u vezi neke nenormalne ponude kako za nase igrace tako i za buduce transfere. Sumnjam da je bio to slucaj kod nasih igraca ("pojacanja"). Nevjerujem da je Mrkva imao razloga da dementuje trenera. Neznam, mozda grijesim ali ipak mislim da je Feja glavni i odgovorni kada su pojacanja u pitanju.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Vidi, Feja je dokazao da iznadprosjecni trenerski strucnjak jer svi znamo kakve smo sve ublehe imali na klupi. Ali da li je ukakio motku s ovim pojacanjima - jeste. On je na onoj emisiji Rodjeni Rodjeni emisiji govorio kako je njegova greska da on ne izvlaci najbolje od svojih igraca. Mislim sad da nije. Njegova je greska to sto ih je doveo jer ovi igraci ne znaju bolje i on je iz njih izvukao sve sto oni imaju.
Odbrana i vezni red, pa i do nekle. Al napad, pogotovo desna strana i centar - ja stvarno ne znam sta su oni vidjeli u njima i kako su ovi momci dosli u Velez.
Odbrana i vezni red, pa i do nekle. Al napad, pogotovo desna strana i centar - ja stvarno ne znam sta su oni vidjeli u njima i kako su ovi momci dosli u Velez.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
drakensang
- Kontakt:
Uprava dovodi igrace. Trener kaze poziciju, oni se potrdue naci igraca za tu poziciju, trener ga isproba i vidi moze li igrati. Ko zna kakav se pritisak na Feju vrsio da se popovic primi, ili slicno. ne bi bilo prvi put u velezu da se tako radi ..
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Sve i da jeste tako (da uprava dovodi igrace) nevjerujem da se vrsio pritisak na Feju jer se ipak i on nesto pita. Vjerujem da Feja ima veliku podrsku Niksica i zato sumnjam da mu se nesmiju mjesati u posao. Dokaz tome je da Feja jos uvjek nije dobio otkaz ( i netreba). U odnosu na Fejine predhodnike uprava ima puno vise strpljenja sa Fejom unatoc losem bodovnom saldu i blijedoj igri. Sumnjam da mu iko podapinje.drakensang je napisao/la:Uprava dovodi igrace. Trener kaze poziciju, oni se potrdue naci igraca za tu poziciju, trener ga isproba i vidi moze li igrati. Ko zna kakav se pritisak na Feju vrsio da se popovic primi, ili slicno. ne bi bilo prvi put u velezu da se tako radi ..
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Slazem se stobom sto se tice zadnjih pojacanja. Medjutim, sta se desava sa Blagojevicem, Jankovicem, Hebibovicem, Hajdarovicem i svim ostalim starosjediocima koji su zarili i palili prije 4-5 mjeseci? Tu nesto nije uredu. Kako to da su isti igraci "zaboravili" igrati lopte za 4-5 mjeseci? Zasto nema volje, borbe?MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi, Feja je dokazao da iznadprosjecni trenerski strucnjak jer svi znamo kakve smo sve ublehe imali na klupi. Ali da li je ukakio motku s ovim pojacanjima - jeste. On je na onoj emisiji Rodjeni Rodjeni emisiji govorio kako je njegova greska da on ne izvlaci najbolje od svojih igraca. Mislim sad da nije. Njegova je greska to sto ih je doveo jer ovi igraci ne znaju bolje i on je iz njih izvukao sve sto oni imaju.
Ma treba protiv Viteza i u kupu i u prvenstvu ubaciti Janicijevica ili Mace da konacno dobije sansu.Nesto se dogodilo,sta bi od one ekipe koja je grizla po terenu a sad je malo reci i da hodaju po terenu.SipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se stobom sto se tice zadnjih pojacanja. Medjutim, sta se desava sa Blagojevicem, Jankovicem, Hebibovicem, Hajdarovicem i svim ostalim starosjediocima koji su zarili i palili prije 4-5 mjeseci? Tu nesto nije uredu. Kako to da su isti igraci "zaboravili" igrati lopte za 4-5 mjeseci? Zasto nema volje, borbe?MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi, Feja je dokazao da iznadprosjecni trenerski strucnjak jer svi znamo kakve smo sve ublehe imali na klupi. Ali da li je ukakio motku s ovim pojacanjima - jeste. On je na onoj emisiji Rodjeni Rodjeni emisiji govorio kako je njegova greska da on ne izvlaci najbolje od svojih igraca. Mislim sad da nije. Njegova je greska to sto ih je doveo jer ovi igraci ne znaju bolje i on je iz njih izvukao sve sto oni imaju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.