Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

HST
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la HST » 20 okt 2014, 00:49

Je, Šibenik je grad di naprosto obožavaju Hajduk :angel: Zec nije nikad bia realna opcija, a i plaća koju sad ima u Rijeci je par puta veća nego je naš najskuplji igrač ima ode.

Napad je u svakom slučaju naš najmanji problem ekipe.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 okt 2014, 00:52

Ja sam mislio da vas vole vise nego DInama. Inace nemoj zamjeriti sto kritikujem Tina ja to samo jer zelim dobro reprezentaciji nemam nista protiv vas a ni protiv njega. Cak ste mi i drazi jer nemate toliko sredstava kao Dinamo i Rijeka a i imate dobrog trenera :thumbup: Bilo bi super kada bi Tino malo radio na nedostatcima i popravljao ih kroz utakmice. I za nas a i vi bi ga prodali u bolji klub na kraju krajeva kada bude odlazio jednom iz Hajduka.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 20 okt 2014, 01:03

Amo reć da je to dosta specifična sredina po tom pitanju, da ne idemo u detalje. Isto i Alispahić nula bodova mislin da si ga spomenia nešto, u Šibeniku je još i paria nešto, posli ništa. Ja se samo nadam da ćemo mi doć u fazu da okosnicu ekipe Kale - Milić - TSS - Vlašić - Jean xy nadalje ne moramo prodavat nego da igraju 3 godine skupa.

Pa ja prvi pizdim po svih 30 igrača Hajduka kad useru, samo ok je kad je to normalna kritika, a ne 45 stranica preuveličavanja ode.
Zadnja izmjena: HST, dana/u 20 okt 2014, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 20 okt 2014, 01:04

Jel' ovo neka zafrkancija u vezi Husejinovica ili ozbiljno???
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2014, 01:09

HST je napisao/la:Amo reć da je to dosta specifična sredina po tom pitanju, da ne idemo u detalje. Isto i Alispahić nula bodova mislin da si ga spomenia nešto, u Šibeniku je još i paria nešto, posli ništa. Ja se samo nadam da ćemo mi doć u fazu da okosnicu ekipe Kale - Milić - TSS - Vlašić - Jean xy nadalje ne moramo prodavat nego da igraju 3 godine skupa.

Pa ja prvi pizdim po svih 30 igrača Hajduka kad useru, samo ok je kad je to normalna kritika, a ne 45 stranica preuveličavanja ode.
O cemu ovaj prica?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 okt 2014, 01:09

Naravno da sam mislio na Zeca i Alispahica kada su odlazili iz Sibenika. I u to vrijeme i jedan i drugi su vazili za jedne od najboljih igraca lige. Zato sam i napisao Zec i Alispahica TADA. Mada bi vam Zec i sada mogao igrati itekako dobro sigurno samo kao sto si i rekao imate vec i previse napadaca.

Sto se tice Tina sta mislis koja je njegova najbolja pozicija u klubu i sta mislis koju bi trebao igrati poziciju za reprezentaciju posto si rekao da pratis igre nase reprezentacije ?? Protiv Belgije je bio OK samo skoro svi mislimo da je najbolji u sredini terena na krilo kada se izvuce nije to to. A i u defanzivi je tako tako.

Sto se tice kritike moras znati da je nama reprezentacija iznad klub i kada zaseres za klub ima puno popravnih. A nas moze ovdje cak jedna utakmica protiv Kipra kostati. Kiksas dvije utakmice i propadnu ti kvalifikacije.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 20 okt 2014, 01:16

Ajax je napisao/la:Naravno da sam mislio na Zeca i Alispahica kada su odlazili iz Sibenika. I u to vrijeme i jedan i drugi su vazili za jedne od najboljih igraca lige. Zato sam i napisao Zec i Alispahica TADA. Mada bi vam Zec i sada mogao igrati itekako dobro sigurno samo kao sto si i rekao imate vec i previse napadaca.

Sto se tice Tina sta mislis koja je njegova najbolja pozicija u klubu i sta mislis koju bi trebao igrati poziciju za reprezentaciju posto si rekao da pratis igre nase reprezentacije ?? Protiv Belgije je bio OK samo skoro svi mislimo da je najbolji u sredini terena na krilo kada se izvuce nije to to. A i u defanzivi je tako tako.
U sredini desno, ovo šta igra u nas sad- u 4-3-3 ili prije u 4-2-3-1.. Bia bi dosta bolji na desnome nego na livome u rombu.

Vridili su, ali je ipak Zec i tad vridia dosta love šta je bilo previše i za one debile u klubu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 okt 2014, 01:18

E vidis samo on kod nas igra lijevo a ne desno. I mi smo mnogi ovdje pisali ( i ja isto ) da ako vec igra krilo da bi trebao da igra desno gdje je puno opasniji i ta njegova lijeva noga dolazi vise do izrazaja. Sto se tici kritike napisao samo ti gore procitaj jos jednom zasto tako burno kritikujemo nase igrace.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 okt 2014, 08:42

Kalinić je spasio vodstvo, ali Sušić ga je donio

Ključ se, osim u onoj obrani Kalinića iz 65. minute, ipak krije u vezi, i to ponajviše u jednom čovjeku, prvom imenu Hajduka ove sezone. Tino Sven Sušić svojom izvedbom u Koprivnici samo je taj status i potvrdio, a igrač odluke je bio i u onom spomenutom susretu u Puli pred tri tjedna, kad već povlačim poveznice tih ogleda.

Tudor možda vodi ovaj Hajduk s klupe, no Sušić ga vodi na terenu. Ne znamo je li to bila taktička ideja Tudora ili je tome razloga tehnički mnogo slabija razina njegovih suigrača, ali danas se mogao steći dojam da je lopta gotovo pola susreta bila u nogama Sušića.

Od prve minute je krenuo terorizirati obranu Slavena, mučio je na sve moguće načine, od efektnog rješavanje lopte iz prve i razigravanja suigrača, preko opasnih udaraca s distance, do izvlačenja na bok i oštrih ubacivanja, ali i lažnjaka nakon kojih bi uslijedili okomiti prodori prema golu. Bio je u niz navrata na pravom mjestu, što ne može biti samo slučajnost, uostalom i kod gola je imao idealno kretanje i spreman je dočekao odbijanac te potom smireno plasirao loptu tamo gdje je vratar nije mogao zaustaviti.

Nije se osjetio ni njegov fizički pad u igri pred kraj susreta, spremno je preuzeo ulogu onoga koji će stati na loptu, a onaj prodor po lijevoj strani pred kraj susreta i "tunel" braniču bio je samo šlag na tortu svega. Kao što je ovaj susret samo još jedan u nizu kojima je potvrdio koliki je njegov napredak u odnosu na razdoblje kad je stigao u Hajduk.

Posljednja polusezona Sušića na Poljudu?

U nešto više od dva mjeseca nastupa u novoj sezone, početak je propustio, a vratio se u sastav baš u onom susretu kojim je započela kolovoška serija Hajduka, baš protiv Slaven Belupa na Poljudu.

I u tom razdoblju je onim krasnim golom načeo Šahter, s tri asistencija srušio Lokomotivu u Zagrebu, zabio Dnipru u Kijevu za nadu u europsku jesen i fantastično pogodio za vodstvo protiv Dinama u onih možda najboljih sat vremena Hajduka u sezoni (nakon čega je u završnici susreta uslijedilo i pet najgorih minuta u sezoni). Najzaslužniji je Tino i za rušenje Istre u Puli, načeo ju je svojim golom s distance, a sad je također pobrao najveće zasluge za ova tri boda. Pet golova i pet asistencija u 13 susreta, ali gotovo svi s velikom važnošću, to je njegov ovosezonski učinak.

Zaista je, osim što je uvijek bilo užitak za oko gledati njegovu tehničku superiornost, doveo svoju igru na znatno zreliju razinu, koja se sad očitava i na rezultatu, a ne samo na pljesku s tribina. Sad je već posve izgledno da je ovo posljednja polusezona Sušića u dresu Hajduka. Još izglednije ako se Brbić sjeti poslati snimku ove utakmice zainteresiranima za Tina Svena, sve manje nećaka, a sve više igrača.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhsport » 20 okt 2014, 08:47

calcio je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
calcio je napisao/la:Najvazniji igrac svoje ekipe, uvijek najbolji kada je najpotrebniji. Sto se ne moze reci za mnoge nase igrace koje su pojedinci gurali na forumu.
Nešto poput Stilica?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nesto poput Stilica. Davno sam ja rekao da je Stilic Maradona za Prcica, Scuka i ostale koje su neki intenzivno gurali.
I od tebe Posteno. Stila je Maradona za vecinu sa spiska, ali ocito nema druge kvalitete. Da mu je KUM menadzer, do sada bi bio nezamjenjiv i naravno igrao u Ajduku. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 20 okt 2014, 12:31

Tino Sven Susic - sa 22 godine prekucava HNL ligu.

Za sada iz 9 ligaskih utakmica: 3 gola i 4 asistencije

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 16:43

I kad ovdje neko napiše,publika na Bilinom 100% podržava Sušiće :facepalm:
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 20 okt 2014, 17:00

rishaaa je napisao/la:I kad ovdje neko napiše,publika na Bilinom 100% podržava Sušiće :facepalm:
[youtube][/youtube]
E bas to ovaj snimak dokazuje!!? :facepalm:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 okt 2014, 17:12

warenge je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:I kad ovdje neko napiše,publika na Bilinom 100% podržava Sušiće :facepalm:
[youtube][/youtube]
E bas to ovaj snimak dokazuje!!? :facepalm:
Znaš šta ga je zbunilo, zbunio ga naslov klipa i ovog što je Komentator rekao za Džeku...
Džeko je tražio podršku za cijelu ekipu, a ne to da se govori Tino Sušić.

Ko je bio na tekmi zna šta je bilo...

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 20 okt 2014, 17:17

I BHF je postao obicna poltronska skupina placenika.Nije to vise onaj stari BHF.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 17:32

Nikad goreg kriminala u i okon reprezentacije, BHF sute, sramota !
Ocekujem proteste ako neko smijeni Safeta . :roll:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

jasmin10
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la jasmin10 » 20 okt 2014, 19:29

calcio je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
calcio je napisao/la:Najvazniji igrac svoje ekipe, uvijek najbolji kada je najpotrebniji. Sto se ne moze reci za mnoge nase igrace koje su pojedinci gurali na forumu.
Nešto poput Stilica?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nesto poput Stilica. Davno sam ja rekao da je Stilic Maradona za Prcica, Scuka i ostale koje su neki intenzivno gurali.
scuk je makelele za tinkija na poziciji zadnjeg veznog, a znamo da je amidzino pozvano kao zadnji vezni :kafa:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 20 okt 2014, 23:38

Taman da je Messi i Ronaldo u jednom, uvijek će frustrirati način na koji je ovaj momak postao dio reprezentacije i standardan u prvoj postavi kao i do čega je sve to dovelo...:?

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 20 okt 2014, 23:43

Zbog cega vam treba BHF???
Zar niste u stanju otici na stadion,okaciti kakav transparent,PAPE ODLAZI...vidim da ga ovdje cesto koristite... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 22 okt 2014, 19:19

Safetovo djubre :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, EdinjoBos i 21 gost.