Napad je u svakom slučaju naš najmanji problem ekipe.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
O cemu ovaj prica?HST je napisao/la:Amo reć da je to dosta specifična sredina po tom pitanju, da ne idemo u detalje. Isto i Alispahić nula bodova mislin da si ga spomenia nešto, u Šibeniku je još i paria nešto, posli ništa. Ja se samo nadam da ćemo mi doć u fazu da okosnicu ekipe Kale - Milić - TSS - Vlašić - Jean xy nadalje ne moramo prodavat nego da igraju 3 godine skupa.
Pa ja prvi pizdim po svih 30 igrača Hajduka kad useru, samo ok je kad je to normalna kritika, a ne 45 stranica preuveličavanja ode.
U sredini desno, ovo šta igra u nas sad- u 4-3-3 ili prije u 4-2-3-1.. Bia bi dosta bolji na desnome nego na livome u rombu.Ajax je napisao/la:Naravno da sam mislio na Zeca i Alispahica kada su odlazili iz Sibenika. I u to vrijeme i jedan i drugi su vazili za jedne od najboljih igraca lige. Zato sam i napisao Zec i Alispahica TADA. Mada bi vam Zec i sada mogao igrati itekako dobro sigurno samo kao sto si i rekao imate vec i previse napadaca.
Sto se tice Tina sta mislis koja je njegova najbolja pozicija u klubu i sta mislis koju bi trebao igrati poziciju za reprezentaciju posto si rekao da pratis igre nase reprezentacije ?? Protiv Belgije je bio OK samo skoro svi mislimo da je najbolji u sredini terena na krilo kada se izvuce nije to to. A i u defanzivi je tako tako.
I od tebe Posteno. Stila je Maradona za vecinu sa spiska, ali ocito nema druge kvalitete. Da mu je KUM menadzer, do sada bi bio nezamjenjiv i naravno igrao u Ajduku.calcio je napisao/la:Nesto poput Stilica. Davno sam ja rekao da je Stilic Maradona za Prcica, Scuka i ostale koje su neki intenzivno gurali.bhsport je napisao/la:Nešto poput Stilica?calcio je napisao/la:Najvazniji igrac svoje ekipe, uvijek najbolji kada je najpotrebniji. Sto se ne moze reci za mnoge nase igrace koje su pojedinci gurali na forumu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E bas to ovaj snimak dokazuje!!?rishaaa je napisao/la:I kad ovdje neko napiše,publika na Bilinom 100% podržava Sušiće![]()
[youtube][/youtube]
Znaš šta ga je zbunilo, zbunio ga naslov klipa i ovog što je Komentator rekao za Džeku...warenge je napisao/la:E bas to ovaj snimak dokazuje!!?rishaaa je napisao/la:I kad ovdje neko napiše,publika na Bilinom 100% podržava Sušiće![]()
[youtube][/youtube]
scuk je makelele za tinkija na poziciji zadnjeg veznog, a znamo da je amidzino pozvano kao zadnji veznicalcio je napisao/la:Nesto poput Stilica. Davno sam ja rekao da je Stilic Maradona za Prcica, Scuka i ostale koje su neki intenzivno gurali.bhsport je napisao/la:Nešto poput Stilica?calcio je napisao/la:Najvazniji igrac svoje ekipe, uvijek najbolji kada je najpotrebniji. Sto se ne moze reci za mnoge nase igrace koje su pojedinci gurali na forumu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, EdinjoBos i 21 gost.