Napad je u svakom slučaju naš najmanji problem ekipe.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
O cemu ovaj prica?HST je napisao/la:Amo reć da je to dosta specifična sredina po tom pitanju, da ne idemo u detalje. Isto i Alispahić nula bodova mislin da si ga spomenia nešto, u Šibeniku je još i paria nešto, posli ništa. Ja se samo nadam da ćemo mi doć u fazu da okosnicu ekipe Kale - Milić - TSS - Vlašić - Jean xy nadalje ne moramo prodavat nego da igraju 3 godine skupa.
Pa ja prvi pizdim po svih 30 igrača Hajduka kad useru, samo ok je kad je to normalna kritika, a ne 45 stranica preuveličavanja ode.
U sredini desno, ovo šta igra u nas sad- u 4-3-3 ili prije u 4-2-3-1.. Bia bi dosta bolji na desnome nego na livome u rombu.Ajax je napisao/la:Naravno da sam mislio na Zeca i Alispahica kada su odlazili iz Sibenika. I u to vrijeme i jedan i drugi su vazili za jedne od najboljih igraca lige. Zato sam i napisao Zec i Alispahica TADA. Mada bi vam Zec i sada mogao igrati itekako dobro sigurno samo kao sto si i rekao imate vec i previse napadaca.
Sto se tice Tina sta mislis koja je njegova najbolja pozicija u klubu i sta mislis koju bi trebao igrati poziciju za reprezentaciju posto si rekao da pratis igre nase reprezentacije ?? Protiv Belgije je bio OK samo skoro svi mislimo da je najbolji u sredini terena na krilo kada se izvuce nije to to. A i u defanzivi je tako tako.
I od tebe Posteno. Stila je Maradona za vecinu sa spiska, ali ocito nema druge kvalitete. Da mu je KUM menadzer, do sada bi bio nezamjenjiv i naravno igrao u Ajduku.calcio je napisao/la:Nesto poput Stilica. Davno sam ja rekao da je Stilic Maradona za Prcica, Scuka i ostale koje su neki intenzivno gurali.bhsport je napisao/la:Nešto poput Stilica?calcio je napisao/la:Najvazniji igrac svoje ekipe, uvijek najbolji kada je najpotrebniji. Sto se ne moze reci za mnoge nase igrace koje su pojedinci gurali na forumu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E bas to ovaj snimak dokazuje!!?rishaaa je napisao/la:I kad ovdje neko napiše,publika na Bilinom 100% podržava Sušiće![]()
[youtube][/youtube]
Znaš šta ga je zbunilo, zbunio ga naslov klipa i ovog što je Komentator rekao za Džeku...warenge je napisao/la:E bas to ovaj snimak dokazuje!!?rishaaa je napisao/la:I kad ovdje neko napiše,publika na Bilinom 100% podržava Sušiće![]()
[youtube][/youtube]
scuk je makelele za tinkija na poziciji zadnjeg veznog, a znamo da je amidzino pozvano kao zadnji veznicalcio je napisao/la:Nesto poput Stilica. Davno sam ja rekao da je Stilic Maradona za Prcica, Scuka i ostale koje su neki intenzivno gurali.bhsport je napisao/la:Nešto poput Stilica?calcio je napisao/la:Najvazniji igrac svoje ekipe, uvijek najbolji kada je najpotrebniji. Sto se ne moze reci za mnoge nase igrace koje su pojedinci gurali na forumu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.