Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Vandelanoite
-
Kontakt:
Postao/la Vandelanoite » 21 okt 2014, 00:22
calcio je napisao/la:Vandelanoite je napisao/la:calcio je napisao/la:
Mozda je poslusao tebe pa roknuo na kladionici?
Roknuo bi i da je poslušao tebe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja se makar mogu radovati na osvojenom bodu, kod tebe je bila dupla zalost.
Radovao sam se i ja Kipru kad sam ubo dvicu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
Cartman
-
Kontakt:
Uradit cu ono sto sam mislio da nikad necu. Skinut cu kapitena sa avatara, i stavit Ervina Zukanovica! Bravo Zukane, idolu nas i ponosu Sarajeva!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Sabinho
-
Kontakt:
Trollanje i provociranje kad se brani Safet a kad se Safetu psuje i kad ga se naziva svakakvim pogrdnim imenima to je zakon. Ma bravo. Hogar znam da si nervozan blizi se odluka i 23.10.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
bvb
-
Kontakt:
hogarstrasni je napisao/la:Dosta bi pomogao nama, kojima je doticni na ignore, da ga ne citiras bas cijelog, a najpametnije ti je da ga i ti stavis na ignore, samo trolla .

pardon. u pravu si.
-
Juventinisimo
-
Kontakt:
Postao/la Juventinisimo » 21 okt 2014, 00:25
bvb je napisao/la:
Nacin na koji pises i branis svaki potez Susica za mene je vece provociranje od psovki i sl.
I to je samo moje misljenje.
Prihvatam tvoje misljenje...samo bi volio te vidjeti,da ponekad citiras i forumasa,sa nekoliko rijeci napisanih...kao,PAPE ODLAZI,teleca glavo,itd...i kazes koju...to je svugdje u svijetu spam..
Pozdrav
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
Juventinisimo
-
Kontakt:
Postao/la Juventinisimo » 21 okt 2014, 00:27
Cartman je napisao/la:Uradit cu ono sto sam mislio da nikad necu. Skinut cu kapitena sa avatara, i stavit Ervina Zukanovica! Bravo Zukane, idolu nas i ponosu Sarajeva!
E,ovo je
golemo...ooooo najveci sine Skandinavije..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Vandelanoite je napisao/la:calcio je napisao/la:
Ja se makar mogu radovati na osvojenom bodu, kod tebe je bila dupla zalost.
Radovao sam se i ja Kipru kad sam ubo dvicu.
U redu, svaka cast. Ali zbog cega smatras da bi trebalo da nas interesuje tvoje misljenje u vezi BiH reprezentacije, posto ocigledno ne navijas za nju? Sta uopste radis na ovom podforumu, provociras?
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 21 okt 2014, 00:29
Cartman je napisao/la:Uradit cu ono sto sam mislio da nikad necu. Skinut cu kapitena sa avatara, i stavit Ervina Zukanovica! Bravo Zukane, idolu nas i ponosu Sarajeva!
Dragi moj @Cartman, how can you do this

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
bvb
-
Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la:bvb je napisao/la:
Nacin na koji pises i branis svaki potez Susica za mene je vece provociranje od psovki i sl.
I to je samo moje misljenje.
Prihvatam tvoje misljenje...samo bi volio te vidjeti,da ponekad citiras i forumasa,sa nekoliko rijeci napisanih...kao,PAPE ODLAZI,teleca glavo,itd...i kazes koju...to je svugdje u svijetu spam..
Pozdrav
Slazem se.
Ali ti i slicni tebi pisete protiv svakog igraca, novinara, ... koji su na bilo koji nacin u sukobu sa Safetom, dok ja samo pisem lose o Safetu.
-
Greivis
-
Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Uradit cu ono sto sam mislio da nikad necu. Skinut cu kapitena sa avatara, i stavit Ervina Zukanovica! Bravo Zukane, idolu nas i ponosu Sarajeva!

Cartman je ljudina. Ucini istu stvar.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Aragon je napisao/la:Greivis je napisao/la:Aragon je napisao/la:
Bi li svi podrzali isto ovako i Pandzu da je namjerno slagao da ga je Sejo Susic zvao i da radi toga nije pozvan u reprezentaciju?
Zasto bi Zukanovic izmislio stvar? Ja mu vjerujem, kao i vecina ljudi koji razmisljaju racionalno.
Zasto bi Pandza izmislio?
Pandzu i Zukanovica je u najmanju ruku neukusno stavljati u isti kos. Svima je bilo razumljivo zasto je Pandza izgubio mjesto. Covjek nije imao klub, nije bio u formi i kao takav bi bio izostavljen kod svakog normalnog selektora. Iako Susic nije normalan selektor jer mi i sada imamo takvog igraca u repki. Pandza je to iskoristio da proturi pricu o nacionalnoj ugrozenosti a svakom je jasno da Susica to nimalo ne tangira. On samo vjeruje u zveket novca ali onako glupav to nije u stanju ni upakovat. Zukanovic za razliku od Pandze ima klub i to u ligi 5 i zato je ova prica vise nego prozirna. Pandza se bunio da je njegov dres zaduzio Kolasinac koji je po svemu bolji igrac od njega a Zukin je zaduzio Hadzic koji je smijesan nogometas u usporedbi sa Zukanovicem. Susic je smece koje nas vodi ka provaliji iz koje spasa nema.
-
Rusilac
-
Kontakt:
Zuka,svi pravi su uz tebe.Strpi se jos malo,opet ces ti nositi sveti dres.
A prodane duse mogu da nam .....
-
hogarstrasni
Postao/la hogarstrasni » 21 okt 2014, 00:33
@dubrovnik
Pandzu i Zukanovica je u najmanju ruku neukusno stavljati u isti kos. Svima je bilo razumljivo zasto je Pandza izgubio mjesto. Covjek nije imao klub, nije bio u formi i kao takav bi bio izostavljen kod svakog normalnog selektora. Iako Susic nije normalan selektor jer mi i sada imamo takvog igraca u repki. Pandza je to iskoristio da proturi pricu o nacionalnoj ugrozenosti a svakom je jasno da Susica to nimalo ne tangira. On samo vjeruje u zveket novca ali onako glupav to nije u stanju ni upakovat. Zukanovic za razliku od Pandze ima klub i to u ligi 5 i zato je ova prica vise nego prozirna. Pandza se bunio da je njegov dres zaduzio Kolasinac koji je po svemu bolji igrac od njega a Zukin je zaduzio Hadzic koji je smijesan nogometas u usporedbi sa Zukanovicem. Susic je smece koje nas vodi ka provaliji iz koje spasa nema.
Izgleda da su neki , s foruma, uspjeli da provale u State Departmant , te pronadju dokumentaciju o vizama . Kad tamo, tuca u Austriji.
Cestitke

Zadnja izmjena:
hogarstrasni, dana/u 21 okt 2014, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
Cartman
-
Kontakt:
Greivis je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Uradit cu ono sto sam mislio da nikad necu. Skinut cu kapitena sa avatara, i stavit Ervina Zukanovica! Bravo Zukane, idolu nas i ponosu Sarajeva!

Cartman je ljudina. Ucini istu stvar.

Uz Spahu smo zauvijek, i znamo da ostaje najveci sin Bosne, Hercegovine i Sandzaka. Ali u ovom trenutku Zukan zasluzuje sve od nas. Prvi je javno jasno i glasno progovorio o Germaniji i ovom lopovu Susicu. Za to mu svaka cast.
Nermine, pokazi da si gazija i stavi Ervina!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
storm_raider
-
Kontakt:
Postao/la storm_raider » 21 okt 2014, 00:45
Albanske zastave mu iznad sela lete, a on o State Departmentu.

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Neutral
-
Kontakt:
Bravo Ervine, uz tebe smo.
-
Nydalen
-
Kontakt:
Uz tebe smo, svi smo mi saucesnici u ovoj nepravdi prema tebi zbog toga sto sutimo, pocevsi od reprezentativaca na celu sa kapitenima i bivsim i sadasnjim, medija, ostalih trenera i obicnih gradjana.
Pravda je spora ali ce doci i to sto prije nadam se.
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 21 okt 2014, 00:50
@Cartmane
Nermine, pokazi da si gazija i stavi Ervina!
Sto kad moze Spahic i Zukanovic

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
Aragon
-
Kontakt:
hogarstrasni je napisao/la:@dubrovnik
Izgleda da su neki , s foruma, uspjeli da provale u State Departmant , te pronadju dokumentaciju o vizama . Kad tamo, tuca u Austriji.
Cestitke

Intelektulac, uz odbijenici za vizu cesto, ne i uvijek, stoji razlog odbijanja. Ovo sve navedeno je tacno, ma koliko ti smajlija da stavio
@Dubrovnik, ne radi se u opste o tome. Naravno da Zukanovic zasluzuje poziv i naravno da ima mjesta u ovoj reprezentaciji.
Ali postoji li iti jedan dokaz da ga je Sejo vrbovao? A svi su se prihvatili toga kao apsulutne istine. Ako je tako, onda nema razloga ni Pandzi da ne vjerujemo. Razlika je samo sto je Zuka rekao sta narodne mase vole da cuju, a Pandza sasvim obratno.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"