FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miki_92
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miki_92 » 20 okt 2014, 11:37

kako ga popisa Leo :lol:

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 okt 2014, 11:50

miki_92 je napisao/la:kako ga popisa Leo :lol:

[youtube][/youtube]
to je isjecen video ,la sexta uvijek blati barcu,pokazao je prema enrique da je ok ,da je uredu da bi radije da ostane na terenu ,nije ignorisao enriquea i okreno mu ledja ko sto su ovi napravili i isjekli
http://www.tv3.cat/videos/5293611/Messi ... l-Camp-Nou" onclick="window.open(this.href);return false;
na 0:49

slika

al opet meni je vise enrique tu kriv ,sta imas pitat igraca,svaki bi rekao hocu da nastavim ha ya
izbacis ga ,nek se ljuti koliko hoce
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 okt 2014, 12:02

Pa dobro, La sexta je madridska televizija, sta drugo ocekivati.

A Leo je svojevremeno piš'o i Guardiolu

[youtube][/youtube]

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 okt 2014, 16:19

Bartra kad je procitao da Bale nece igrati zbog povrede...

slika

:mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 okt 2014, 16:30

pošteno govoreci, i mene raduje neigranje Baletana :mrgreen: ne samo Bartru....mada još nije zvanicno da nece nastupiti u El Clasicu.

ne valja se smijati tuđim ozljedama, ali taj velški šejtan je u stanju da nam pravi ozbiljne probleme (što je i radio).

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 okt 2014, 16:35

let3 je napisao/la:pošteno govoreci, i mene raduje neigranje Baletana :mrgreen: ne samo Bartru....mada još nije zvanicno da nece nastupiti u El Clasicu.

ne valja se smijati tuđim ozljedama, ali taj velški šejtan je u stanju da nam pravi ozbiljne probleme (što je i radio).
ma to "neigranje "balea ne moze biti ama bas nikako sigurno ,to su samo igre pred el clasico,bale ce osvanuti u prvoj postavi ja sam siguran.
on koliko god dobar bio u napadu u obrani je q ,ne pomaze beku nikako,beskoristan je u obrani, to ce biti velika sansa neymaru ako on bude igrao,meni je svejedno hocel igrati il nece
meni je vise hocel carlo staviti modrica i kroosa na zadnje vezne samo ,ako to bude slucaj... :zviz:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 20 okt 2014, 17:30

barca_87 je napisao/la:
let3 je napisao/la:pošteno govoreci, i mene raduje neigranje Baletana :mrgreen: ne samo Bartru....mada još nije zvanicno da nece nastupiti u El Clasicu.

ma to "neigranje "balea ne moze biti ama bas nikako sigurno ,to su samo igre pred el clasico,bale ce osvanuti u prvoj postavi ja sam siguran.
on koliko god dobar bio u napadu u obrani je q ,ne pomaze beku nikako,beskoristan je u obrani, to ce biti velika sansa neymaru ako on bude igrao,meni je svejedno hocel igrati il nece
meni je vise hocel carlo staviti modrica i kroosa na zadnje vezne samo ,ako to bude slucaj... :zviz:
I ja to kontam,svaki put bude tih "ozljeda" pred derbije,nadam se da je tako i ovaj put :D

A njegov ucinak u odbrani najvise zavisi od formacije koju real bude igrao.Ovo tvoje vrijedi za formaciju 4-3-3,medjutim ako se carlo odluci prebaciti na 4-4-2 kojom je "ugusio" Bayern(sto mi je i vjerovatnije s obzirom na slican stil igre)a gdje je Bale igrao desnog u vezi,onda on itekako vrijedi,bar zbog svoje pokretljivosti.
Sretno zmajevi!!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 20 okt 2014, 17:46

Zuuuuuubarez.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelonaala

Post Postao/la Romariooo » 21 okt 2014, 10:00

vrijeme je za jos jedno tamburanje reala na bernabeu,messi je ponovo onaj stari,neymar u strasnoj formi,suarez je spreman,jos da iniesta napokon odigra jednu dobru utakmicu,da odbrana bude barem solidna i to je to,real je bez alonsa jako ranjiv,mislim da ce nasa navala to iskoristiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 okt 2014, 18:09

Ocel Verma vise zaigrati **** ga zljeb.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 okt 2014, 18:25

messilla je napisao/la:Ocel Verma vise zaigrati **** ga zljeb.
i da je zdrav kako ce igrat' kad imas 5 stopera
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 21 okt 2014, 20:19

Valjda i Rafinha malo uđe večeras

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 21 okt 2014, 21:42

dobro prvo pol ,moglo je biti mnogo ubjedljivije da pedro i iniesta dadose one zicere ,
mascherano na zadnjem veznom :tokralju: :tokralju:
koja je to igracina na ovoj poziciji ,mnoogo bolji od busija u defanzivi al ni ofanziva ne trpi puno
ja bi ga u subotu stavio na zadnjeg veznog
pedro veceras igra znaci da su velike sanse da na el clasicu ne igra u prvoj ,jer u suprotnom dobio bi munir sansu ili sandro.

znaci suarez ili munir u prvoj postavu u subotu
ustvari ima jos jedna solucija da xavi upadne umjesto pedra ,da se pojaca vezni red a rakitic se premjesti sa busijem (ili mascheranom da bude zajedno) , gore messi i neymar , velike su sanse da se to desi ;),da lucho proba sa time da dobije viska igraca u sredini terena koji ce hraniti loptama messija i neymara

steta sto ne bi gol
slika
:tokralju: :tokralju:

MES QUE UN CLUB !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 okt 2014, 21:47

Pedro igra, Pedro je potreban protiv Reala. Nikakvi Muniri, Sandri i pizde materine...

Inace, jako dobro prvo poluvrijeme. Bit ce tesko odlucit Luchu za subotu, ali ja bi isao sa slicnom postavom. Naravno, Mathieu ce igrat. Ali siguran sam da ce Mascherano igrat, samo ne znam gdje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 21 okt 2014, 23:23

pedro jedino je dobar u odbrani da isprati igraca nekog ,u napadu nista posebno vec niz utakmica

ma nece niko igrat,ni suarez ni pedro ni munir ,igrat ce xavi u nekoj formaciji 4 4 2 obje ekipe ce izaci

slika

iako u fazi napada ,u toku igre ce to malo drugacije da izgleda
slika
lucho ce u fazi napada ovom postavkom probati da uzme reala na sredini terena i tu napravi visak,
tad ce igrat u formaciju 3 6 1 (kad messi se povuce u sredinu) a nekad ce to biti 3 5 2
cesto je i pep u el clasicu vadio jednog napadaca a ubacivo veznog igraca ,time je uvijek sebi osiguravo posjed i visak u sredini,tako ce vjerujem i lucho u subotu ;)
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 21 okt 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

MES QUE UN CLUB !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 21 okt 2014, 23:24

Mascherana vratit' na njegovu poziciju, nikakvi experimenti u el clasicu ne dolaze u obzir. :mrgreen:

Bravo, Alves, Masch, Robocop, Alba, Bambi, Rakitić, Iniesta, Neymar, Messi, Pedro.
Mada pošto će se primit koji gol svakako, onda bih volio Shakirinog da imam kome mater psovat o' srca.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 okt 2014, 00:34

Sandro jako dobro koristi svoje minute :salut: vec treci gol za A tim, ovaj put i u LP.
možda nije talentovan kao Munir, ali je strašno borben i uporan :thumbup: a ima i dobru završnicu...nešto kao Pedro na pocetku karijere.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 okt 2014, 00:40

Iniesta se vraca u formu, najebace fašisti na BernaLEU :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 okt 2014, 00:45

Mascherano je tito na DMF :tokralju: kako covjek razbija protivnika i krade te lopte, sa kojom lakocom. To je njegova pozicija, na stoperu je zavala i ispada poluamater zbog manjka visine.
da se ja pitam, kao što se ne pitam - Clasico bi mi igrali zajedno u paru Mascherano i Busquets

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 okt 2014, 01:35

strašna tekma ce biti za vikend
I jednu i drugu ekipu krase jaki napadi te nesto losija odbrana.Barcelona iako ne prima puno golova sigurno da ima problema nazad i samo zbog ogromnog posjeda nije primila vise golova.
Real ne voli da igra na posjed i vjerujem da ce ga prepustiit Barci, bar se ja nadam da hoce te da ce igrati na kontru kako to samo oni mogu.Real se ne snalazi protiv jacih ekipa kad im das loptu konstantno.Moguce neigranje Balea ce uticati na taktiku sigurno, Isco i Hames su tip igrača koji su u stanju vise drzati loptu ali su i slabiji u kontri od Balea.

Barcine prednosti su nesto laksa tekma u LP te dan vise odmora, Realove naravno domaci teren te nesto bolja forma u zadnje vrijeme ali i to moze biti poremeceno potencijalnim ne igranjem nekih igraca, prvenstveno se spominju pored Balea jos Benz,Modric i Varane.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.