[youtube][/youtube]
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
kako ga popisa Leo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
to je isjecen video ,la sexta uvijek blati barcu,pokazao je prema enrique da je ok ,da je uredu da bi radije da ostane na terenu ,nije ignorisao enriquea i okreno mu ledja ko sto su ovi napravili i isjeklimiki_92 je napisao/la:kako ga popisa Leo![]()
[youtube][/youtube]
http://www.tv3.cat/videos/5293611/Messi ... l-Camp-Nou" onclick="window.open(this.href);return false;
na 0:49

al opet meni je vise enrique tu kriv ,sta imas pitat igraca,svaki bi rekao hocu da nastavim ha ya
izbacis ga ,nek se ljuti koliko hoce
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Pa dobro, La sexta je madridska televizija, sta drugo ocekivati.
A Leo je svojevremeno piš'o i Guardiolu
[youtube][/youtube]
A Leo je svojevremeno piš'o i Guardiolu
[youtube][/youtube]
Bartra kad je procitao da Bale nece igrati zbog povrede...

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
pošteno govoreci, i mene raduje neigranje Baletana
ne samo Bartru....mada još nije zvanicno da nece nastupiti u El Clasicu.
ne valja se smijati tuđim ozljedama, ali taj velški šejtan je u stanju da nam pravi ozbiljne probleme (što je i radio).
ne valja se smijati tuđim ozljedama, ali taj velški šejtan je u stanju da nam pravi ozbiljne probleme (što je i radio).
ma to "neigranje "balea ne moze biti ama bas nikako sigurno ,to su samo igre pred el clasico,bale ce osvanuti u prvoj postavi ja sam siguran.let3 je napisao/la:pošteno govoreci, i mene raduje neigranje Baletanane samo Bartru....mada još nije zvanicno da nece nastupiti u El Clasicu.
on koliko god dobar bio u napadu u obrani je q ,ne pomaze beku nikako,beskoristan je u obrani, to ce biti velika sansa neymaru ako on bude igrao,meni je svejedno hocel igrati il nece
meni je vise hocel carlo staviti modrica i kroosa na zadnje vezne samo ,ako to bude slucaj...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
I ja to kontam,svaki put bude tih "ozljeda" pred derbije,nadam se da je tako i ovaj putbarca_87 je napisao/la:ma to "neigranje "balea ne moze biti ama bas nikako sigurno ,to su samo igre pred el clasico,bale ce osvanuti u prvoj postavi ja sam siguran.let3 je napisao/la:pošteno govoreci, i mene raduje neigranje Baletanane samo Bartru....mada još nije zvanicno da nece nastupiti u El Clasicu.
on koliko god dobar bio u napadu u obrani je q ,ne pomaze beku nikako,beskoristan je u obrani, to ce biti velika sansa neymaru ako on bude igrao,meni je svejedno hocel igrati il nece
meni je vise hocel carlo staviti modrica i kroosa na zadnje vezne samo ,ako to bude slucaj...
A njegov ucinak u odbrani najvise zavisi od formacije koju real bude igrao.Ovo tvoje vrijedi za formaciju 4-3-3,medjutim ako se carlo odluci prebaciti na 4-4-2 kojom je "ugusio" Bayern(sto mi je i vjerovatnije s obzirom na slican stil igre)a gdje je Bale igrao desnog u vezi,onda on itekako vrijedi,bar zbog svoje pokretljivosti.
Sretno zmajevi!!
Zuuuuuubarez.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: FC Barcelonaala
vrijeme je za jos jedno tamburanje reala na bernabeu,messi je ponovo onaj stari,neymar u strasnoj formi,suarez je spreman,jos da iniesta napokon odigra jednu dobru utakmicu,da odbrana bude barem solidna i to je to,real je bez alonsa jako ranjiv,mislim da ce nasa navala to iskoristiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ocel Verma vise zaigrati **** ga zljeb.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
i da je zdrav kako ce igrat' kad imas 5 stoperamessilla je napisao/la:Ocel Verma vise zaigrati **** ga zljeb.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Valjda i Rafinha malo uđe večeras
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
dobro prvo pol ,moglo je biti mnogo ubjedljivije da pedro i iniesta dadose one zicere ,
mascherano na zadnjem veznom
koja je to igracina na ovoj poziciji ,mnoogo bolji od busija u defanzivi al ni ofanziva ne trpi puno
ja bi ga u subotu stavio na zadnjeg veznog
pedro veceras igra znaci da su velike sanse da na el clasicu ne igra u prvoj ,jer u suprotnom dobio bi munir sansu ili sandro.
znaci suarez ili munir u prvoj postavu u subotu
ustvari ima jos jedna solucija da xavi upadne umjesto pedra ,da se pojaca vezni red a rakitic se premjesti sa busijem (ili mascheranom da bude zajedno) , gore messi i neymar , velike su sanse da se to desi
,da lucho proba sa time da dobije viska igraca u sredini terena koji ce hraniti loptama messija i neymara
steta sto ne bi gol

mascherano na zadnjem veznom
koja je to igracina na ovoj poziciji ,mnoogo bolji od busija u defanzivi al ni ofanziva ne trpi puno
ja bi ga u subotu stavio na zadnjeg veznog
pedro veceras igra znaci da su velike sanse da na el clasicu ne igra u prvoj ,jer u suprotnom dobio bi munir sansu ili sandro.
znaci suarez ili munir u prvoj postavu u subotu
ustvari ima jos jedna solucija da xavi upadne umjesto pedra ,da se pojaca vezni red a rakitic se premjesti sa busijem (ili mascheranom da bude zajedno) , gore messi i neymar , velike su sanse da se to desi
steta sto ne bi gol

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Pedro igra, Pedro je potreban protiv Reala. Nikakvi Muniri, Sandri i pizde materine...
Inace, jako dobro prvo poluvrijeme. Bit ce tesko odlucit Luchu za subotu, ali ja bi isao sa slicnom postavom. Naravno, Mathieu ce igrat. Ali siguran sam da ce Mascherano igrat, samo ne znam gdje.
Inace, jako dobro prvo poluvrijeme. Bit ce tesko odlucit Luchu za subotu, ali ja bi isao sa slicnom postavom. Naravno, Mathieu ce igrat. Ali siguran sam da ce Mascherano igrat, samo ne znam gdje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pedro jedino je dobar u odbrani da isprati igraca nekog ,u napadu nista posebno vec niz utakmica
ma nece niko igrat,ni suarez ni pedro ni munir ,igrat ce xavi u nekoj formaciji 4 4 2 obje ekipe ce izaci

iako u fazi napada ,u toku igre ce to malo drugacije da izgleda

lucho ce u fazi napada ovom postavkom probati da uzme reala na sredini terena i tu napravi visak,
tad ce igrat u formaciju 3 6 1 (kad messi se povuce u sredinu) a nekad ce to biti 3 5 2
cesto je i pep u el clasicu vadio jednog napadaca a ubacivo veznog igraca ,time je uvijek sebi osiguravo posjed i visak u sredini,tako ce vjerujem i lucho u subotu
ma nece niko igrat,ni suarez ni pedro ni munir ,igrat ce xavi u nekoj formaciji 4 4 2 obje ekipe ce izaci

iako u fazi napada ,u toku igre ce to malo drugacije da izgleda

lucho ce u fazi napada ovom postavkom probati da uzme reala na sredini terena i tu napravi visak,
tad ce igrat u formaciju 3 6 1 (kad messi se povuce u sredinu) a nekad ce to biti 3 5 2
cesto je i pep u el clasicu vadio jednog napadaca a ubacivo veznog igraca ,time je uvijek sebi osiguravo posjed i visak u sredini,tako ce vjerujem i lucho u subotu
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 21 okt 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Mascherana vratit' na njegovu poziciju, nikakvi experimenti u el clasicu ne dolaze u obzir.
Bravo, Alves, Masch, Robocop, Alba, Bambi, Rakitić, Iniesta, Neymar, Messi, Pedro.
Mada pošto će se primit koji gol svakako, onda bih volio Shakirinog da imam kome mater psovat o' srca.
Bravo, Alves, Masch, Robocop, Alba, Bambi, Rakitić, Iniesta, Neymar, Messi, Pedro.
Mada pošto će se primit koji gol svakako, onda bih volio Shakirinog da imam kome mater psovat o' srca.
Don't hate what you don't understand.
Sandro jako dobro koristi svoje minute
vec treci gol za A tim, ovaj put i u LP.
možda nije talentovan kao Munir, ali je strašno borben i uporan
a ima i dobru završnicu...nešto kao Pedro na pocetku karijere.
možda nije talentovan kao Munir, ali je strašno borben i uporan
Iniesta se vraca u formu, najebace fašisti na BernaLEU 
Mascherano je tito na DMF
kako covjek razbija protivnika i krade te lopte, sa kojom lakocom. To je njegova pozicija, na stoperu je zavala i ispada poluamater zbog manjka visine.
da se ja pitam, kao što se ne pitam - Clasico bi mi igrali zajedno u paru Mascherano i Busquets
da se ja pitam, kao što se ne pitam - Clasico bi mi igrali zajedno u paru Mascherano i Busquets
-
samosarajvo
- Kontakt:
strašna tekma ce biti za vikend
I jednu i drugu ekipu krase jaki napadi te nesto losija odbrana.Barcelona iako ne prima puno golova sigurno da ima problema nazad i samo zbog ogromnog posjeda nije primila vise golova.
Real ne voli da igra na posjed i vjerujem da ce ga prepustiit Barci, bar se ja nadam da hoce te da ce igrati na kontru kako to samo oni mogu.Real se ne snalazi protiv jacih ekipa kad im das loptu konstantno.Moguce neigranje Balea ce uticati na taktiku sigurno, Isco i Hames su tip igrača koji su u stanju vise drzati loptu ali su i slabiji u kontri od Balea.
Barcine prednosti su nesto laksa tekma u LP te dan vise odmora, Realove naravno domaci teren te nesto bolja forma u zadnje vrijeme ali i to moze biti poremeceno potencijalnim ne igranjem nekih igraca, prvenstveno se spominju pored Balea jos Benz,Modric i Varane.
I jednu i drugu ekipu krase jaki napadi te nesto losija odbrana.Barcelona iako ne prima puno golova sigurno da ima problema nazad i samo zbog ogromnog posjeda nije primila vise golova.
Real ne voli da igra na posjed i vjerujem da ce ga prepustiit Barci, bar se ja nadam da hoce te da ce igrati na kontru kako to samo oni mogu.Real se ne snalazi protiv jacih ekipa kad im das loptu konstantno.Moguce neigranje Balea ce uticati na taktiku sigurno, Isco i Hames su tip igrača koji su u stanju vise drzati loptu ali su i slabiji u kontri od Balea.
Barcine prednosti su nesto laksa tekma u LP te dan vise odmora, Realove naravno domaci teren te nesto bolja forma u zadnje vrijeme ali i to moze biti poremeceno potencijalnim ne igranjem nekih igraca, prvenstveno se spominju pored Balea jos Benz,Modric i Varane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.