treba lazo da zamjeni ticu..mozes zamisliti njega,naprijed zeljo ljubavi moja..heheheedotm87 je napisao/la:treba ga pozvati, da navija s nama... ko Zarate...TheManiacs je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:lazo ce u srijedu da zabije 2 gola...zapamtite sta sam vam reko...ucenici studenti...tekma je u 18:00..ko je druga smjena svi sa zadnja 2...znate sta to znaci...ima da nas bude minimala 9000 ko protiv celika..
Nece bolan![]()
![]()
Lazo je dobio crveni protiv sirokogne igra..
Pobrko si loncice![]()
hahaha
[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1921-2011
nebi on znao povesti ni jednu pjesmu... da sehica zoves, on bi mogao cjelu utakmicu voditi... 
BRAVE HEART 1979-2005
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da i ja pohvalim stranicu. Odlična je. Čestitke. Sastav koji očekujem protiv Zvijezde:
Šehić---Šimić(Čolić)---Bajić---Bogičević(debi na Grbavici)---Radovanović---Ćulum---Svraka---Bešlija---Stanić----Bekrić-----Mešanović.
Opcija dva je da krenemo sa dva špica(Rovčanin/Spahić), onda najvjerovatnije iz ekipe ispada Svraka.
Sumnjam da će Amar početi sa Selimovičem i Čolićem u startnih 11. Predugo nisu igrali. Nadam se da je Stanić potpuno spreman.
Šehić---Šimić(Čolić)---Bajić---Bogičević(debi na Grbavici)---Radovanović---Ćulum---Svraka---Bešlija---Stanić----Bekrić-----Mešanović.
Opcija dva je da krenemo sa dva špica(Rovčanin/Spahić), onda najvjerovatnije iz ekipe ispada Svraka.
Sumnjam da će Amar početi sa Selimovičem i Čolićem u startnih 11. Predugo nisu igrali. Nadam se da je Stanić potpuno spreman.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Stana je spreman...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Višća je i dalje povrijeđen ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Prema nekim detaljima koje sam vidio mislim da ce se opet uci sa jednim spicem,a to je Mesanovic,Sehic je na golu,bekovi Simic i Radovanovic ,stoperi Bogicevic Bajic...Culum povucen kao vezni bez puno izleta prema protivnickom golu,vrlo vjerovatno da ce ga Selimovic zamijeniti u drugom dijelu u nekoj minuti...M.Beslija i Stanic vezni orijentisani prema desnoj strani,Bekric i H.Beslija nalijevo...o tom potom,vidjecemo,blizu su serdarevic,selimovic,rovcanin i moguce je da ce oni dobiti svoju sansu u drugom dijelu,moguce je da mrva pocne umjesto H.Beslije,ili da se napravi rokada da Selimovic pocne a da Culuma da naprijed,gdje bi Bekric isao lijevonikad_izvini je napisao/la:Da i ja pohvalim stranicu. Odlična je. Čestitke. Sastav koji očekujem protiv Zvijezde:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- TheManiacs
- Kontakt:
Nemoj ,molim te.TheManiacs je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sa Zrinjskim najvjerovatnije dvije utakmice u 3 dana. Prvenstvena utakmica ce se igrati u nedelju a prva utakmica kupa BiH u utorak. Vjerujem da ce ona u utorak biti dinamicna ... 
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Info sa orga je da je tekma sa Zrinjskim u subotu
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije bas. Jedan kaze da je "najvjerovatnije" u subotu a drugi da su iz Zrinjskog rekli da cemo u nedelju. Znaci nema jos nista potvrdjeno 100%.trixmix je napisao/la:Info sa orga je da je tekma sa Zrinjskim u subotu
AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
Slike nidje veze !
Pa na sta ovo lici , anime igraci ?
Ovo je uradjeno u photoshopu , jer vidim izrezani su likovi i pravljene su greske prilikom rezanja oko kose , kao i ovaj grb u pozadini koji je radjen u photoshopu .
Ovo je uradjeno u photoshopu , jer vidim izrezani su likovi i pravljene su greske prilikom rezanja oko kose , kao i ovaj grb u pozadini koji je radjen u photoshopu .
Ne zelim umanjiti trud koji su momci ulozili ali pogledajte ovaj tri Mesanovic , Popovic , Spahic , sve jednom vrat nije orginalan samo je glava nabijena na istiTeroweNth je napisao/la:Slike nidje veze !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
moc zapazanja ti je stvarno velika hahahaDirk je napisao/la:Ne zelim umanjiti trud koji su momci ulozili ali pogledajte ovaj tri Mesanovic , Popovic , Spahic , sve jednom vrat nije orginalan samo je glava nabijena na istiTeroweNth je napisao/la:Slike nidje veze !
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
jeli ovo pjevaju lazo lazoedotm87 je napisao/la:treba ga pozvati, da navija s nama... ko Zarate...TheManiacs je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:lazo ce u srijedu da zabije 2 gola...zapamtite sta sam vam reko...ucenici studenti...tekma je u 18:00..ko je druga smjena svi sa zadnja 2...znate sta to znaci...ima da nas bude minimala 9000 ko protiv celika..
Nece bolan![]()
![]()
Lazo je dobio crveni protiv sirokogne igra..
Pobrko si loncice![]()
hahaha
[youtube][/youtube]
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Mnogo veca od tvoje , zalosno je da jos uvijek ono nisi izbrisao !kinone je napisao/la:moc zapazanja ti je stvarno velika hahahaDirk je napisao/la:Ne zelim umanjiti trud koji su momci ulozili ali pogledajte ovaj tri Mesanovic , Popovic , Spahic , sve jednom vrat nije orginalan samo je glava nabijena na istiTeroweNth je napisao/la:Slike nidje veze !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
hajd mi reci po cemu imaju isti vrat, uostalom najlakse je sjediti za computerom i pametovati ako si toliko pametan sto ti nisi uradio nesto, nego samo nesto filizofiras.Dirk je napisao/la:Mnogo veca od tvoje , zalosno je da jos uvijek ono nisi izbrisao !kinone je napisao/la:
moc zapazanja ti je stvarno velika hahaha
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!