nikad_izvini je napisao/la:Da i ja pohvalim stranicu. Odlična je. Čestitke. Sastav koji očekujem protiv Zvijezde:
Šehić---Šimić(Čolić)---Bajić---Bogičević(debi na Grbavici)---Radovanović---Ćulum---Svraka---Bešlija---Stanić----Bekrić-----Mešanović.
Opcija dva je da krenemo sa dva špica(Rovčanin/Spahić), onda najvjerovatnije iz ekipe ispada Svraka.
Sumnjam da će Amar početi sa Selimovičem i Čolićem u startnih 11. Predugo nisu igrali. Nadam se da je Stanić potpuno spreman.
Prema nekim detaljima koje sam vidio mislim da ce se opet uci sa jednim spicem,a to je Mesanovic,Sehic je na golu,bekovi Simic i Radovanovic ,stoperi Bogicevic Bajic...Culum povucen kao vezni bez puno izleta prema protivnickom golu,vrlo vjerovatno da ce ga Selimovic zamijeniti u drugom dijelu u nekoj minuti...M.Beslija i Stanic vezni orijentisani prema desnoj strani,Bekric i H.Beslija nalijevo...o tom potom,vidjecemo,blizu su serdarevic,selimovic,rovcanin i moguce je da ce oni dobiti svoju sansu u drugom dijelu,moguce je da mrva pocne umjesto H.Beslije,ili da se napravi rokada da Selimovic pocne a da Culuma da naprijed,gdje bi Bekric isao lijevo