Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
ima li ko iskustva sa pravljenjem banera za (web stranicu) ne moraju biti html niti klikabilni, bitna je samo forma. Znam da ima milion nacina da se uradi ali niti jedan koji sam probao nije dao rezultate (nisam radio u fotosopu) 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Davno kad sam pravio, ja sam radio u photoshopu i pravio .GIF banere 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nesto sam pritisnuo na tastaturi i sad mi se pobrko raspored slova na tastaturi. Sad mi je umjesto z y i tako kako da to vratim ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Desno pored sata jezik bi trebao da mozes mjenjat, ako nema idi u control panel u regional and language i nadji da staviš BH jezik tastatureIlPrincipe je napisao/la:Nesto sam pritisnuo na tastaturi i sad mi se pobrko raspored slova na tastaturi. Sad mi je umjesto z y i tako kako da to vratim ?
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Odg:
a da dobro si, evo sredio sam, hvala ..JoseMourinho je napisao/la:Desno pored sata jezik bi trebao da mozes mjenjat, ako nema idi u control panel u regional and language i nadji da staviš BH jezik tastatureIlPrincipe je napisao/la:Nesto sam pritisnuo na tastaturi i sad mi se pobrko raspored slova na tastaturi. Sad mi je umjesto z y i tako kako da to vratim ?
EDIT> a ipak nije ok, kad kucam npr u wordu onda je ispravno a kad kucam npr ovdje na forumu ili bilo gdje u browseru onda nije ..
Re: Odg:
je li komplikovanoJoseMourinho je napisao/la:Davno kad sam pravio, ja sam radio u photoshopu i pravio .GIF banere
It was turned around so that right looked wrong
Istovremeno kucaj alt i shift.IlPrincipe je napisao/la:a da dobro si, evo sredio sam, hvala ..JoseMourinho je napisao/la:Desno pored sata jezik bi trebao da mozes mjenjat, ako nema idi u control panel u regional and language i nadji da staviš BH jezik tastatureIlPrincipe je napisao/la:Nesto sam pritisnuo na tastaturi i sad mi se pobrko raspored slova na tastaturi. Sad mi je umjesto z y i tako kako da to vratim ?
EDIT> a ipak nije ok, kad kucam npr u wordu onda je ispravno a kad kucam npr ovdje na forumu ili bilo gdje u browseru onda nije ..
Otvori i word, a uporedo i ovdje kucaj i provjeravaj, mora se promijeniti. Možda ćeš morati par puta tako da se usaglase (
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- IlPrincipe
- Kontakt:
e hvala evo sredio samBaDa12 je napisao/la: Istovremeno kucaj alt i shift.
Otvori i word, a uporedo i ovdje kucaj i provjeravaj, mora se promijeniti. Možda ćeš morati par puta tako da se usaglase (), ali to je to, uglavnom.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Zavisi koliko dobar hoćeš i koliko znaš u photoshopu, ako nista nadji kakav tutorial "how to majke GIF in Photoshop" na netu pa lagano probajbrazzo je napisao/la:je li komplikovanoJoseMourinho je napisao/la:Davno kad sam pravio, ja sam radio u photoshopu i pravio .GIF banereda ne skidam dzaba photoshop plus nisam ga nikad koristio ?
obozavam ASUS ROG dizajn
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma nisam jaro, daleko mi je SarajevoJoseMourinho je napisao/la:Ako si iz Sarajeva bbi dole u "podrumu" gdje je ona igraona, prekoputa u cosku ima target čini mi se da se tako zove radnja ima tih dvd-ova
A trebao bi za Mostar aBd za par dana pa cu vidjeti u Bingu...danas gledao ovdje u dvije knjizare, radnice mescini nemaju pojma za takve vrste da postojeR32 je napisao/la:Bilo je to u Bingu stalno, a njih bar ima svugdje.Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, imam jedan file od oko 7GB otprilike, i naravno ne mogu ga staviti na standardni DVD od 4.7GB, a ne kupuje mi se USB radi toga...pa sam malo guglao, i nasao da ima DVD i vecih kapaciteta od 9, 10, 18GB, pa znate li ima li kod nas po knjizarama kupiti recimo ovakvih:
Nisam prije znao za ove vrste pa zato pitam...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
U TK u svim hipermarketima sam vidjao te cd-ove, uvijek kad sam uzimao obicne bili i ti od 8.X gb. A nisu ni skupi.Papastathopoulos je napisao/la:Ma nisam jaro, daleko mi je SarajevoJoseMourinho je napisao/la:Ako si iz Sarajeva bbi dole u "podrumu" gdje je ona igraona, prekoputa u cosku ima target čini mi se da se tako zove radnja ima tih dvd-ova
A trebao bi za Mostar aBd za par dana pa cu vidjeti u Bingu...danas gledao ovdje u dvije knjizare, radnice mescini nemaju pojma za takve vrste da postojeR32 je napisao/la:Bilo je to u Bingu stalno, a njih bar ima svugdje.Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, imam jedan file od oko 7GB otprilike, i naravno ne mogu ga staviti na standardni DVD od 4.7GB, a ne kupuje mi se USB radi toga...pa sam malo guglao, i nasao da ima DVD i vecih kapaciteta od 9, 10, 18GB, pa znate li ima li kod nas po knjizarama kupiti recimo ovakvih:
Nisam prije znao za ove vrste pa zato pitam...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A vidio sam po piku, neko prodaje 1,50 KM komad, a neko i 10 KM
.. vidicu onda u Bingu aBd...treba mi za onaj "driverpack", gotov 8GB zauzima, a necu da uzimam USB radi toga...fino na CD i to je to...
imam jos jedno pitanje samo

Ima li neke velike razlike izmedju ove dvije graficke kartice:
- 128MB, 64bit, DDR
-128MB, 64bit, DDR2
Moguce da je glupo pitanje, ali ko pita ne skita..
imam jos jedno pitanje samo
- 128MB, 64bit, DDR
-128MB, 64bit, DDR2
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
moze mala pomoc, instalirao sam ArcGis 9.3 na komp, sve odradio bez problema i zadnja opcija koja mi se pojavila je da idem na Desktop Administrator i onda License Manager i da tu unesm taj podatak i kada sam to odradio i pritisnuo ok izbaci mi poruku da nije valdina licenca ili da je stara !!! sad mi nije jasno sta da radim jer prvenstveno nije moj komp vec sam preuzeo na koristenje pa ako neko moze pomoci nek se javne !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Re:
Dobro si mi napomenuo, valja i meni to sebi za svaki slucaj. A ja koliko znam to ide na spram ostale konfiguracije, i tog ddr-a... al opet nisam siguran.Papastathopoulos je napisao/la:A vidio sam po piku, neko prodaje 1,50 KM komad, a neko i 10 KM.. vidicu onda u Bingu aBd...treba mi za onaj "driverpack", gotov 8GB zauzima, a necu da uzimam USB radi toga...fino na CD i to je to...
imam jos jedno pitanje samo![]()
- 128MB, 64bit, DDR
-128MB, 64bit, DDR2
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re:
druga je klasa iznad, al opet nijedna ne valja nista nit vrijedi vise od 20 kmPapastathopoulos je napisao/la:A vidio sam po piku, neko prodaje 1,50 KM komad, a neko i 10 KM.. vidicu onda u Bingu aBd...treba mi za onaj "driverpack", gotov 8GB zauzima, a necu da uzimam USB radi toga...fino na CD i to je to...
imam jos jedno pitanje samo![]()
- 128MB, 64bit, DDR
-128MB, 64bit, DDR2
a za ovaj dps, ja sam ga stavio na ovu particiju gdje su mi svi podaci, pa kad reinstaliram sistem ono brisem samo "C", pa kad dignem samo pokrenem sa druge particije njega plus programe instlalacije imam tu i jos sta mi treba
Koja mi je najbolja graficka do stoje?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Iz radnje ili sa pika?cala je napisao/la:Koja mi je najbolja graficka do stoje?
I jedno i drugo.
Raja, jedno pitanje?
Toshiba Satelite C50-B-14M Laptop
Intel dual core procesor
750 gb harddisk
4GB ram
15,6 ekran
Windows 8
480 km nov, 2 godine garancije
Vrijedil?Valjal sta? Itd
Toshiba Satelite C50-B-14M Laptop
Intel dual core procesor
750 gb harddisk
4GB ram
15,6 ekran
Windows 8
480 km nov, 2 godine garancije
Vrijedil?Valjal sta? Itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.