sine da ti kazem ako neznas normalno da pricas i polemise nemoj onda se ni upustati u to,ne moze biti tvoja noc kada u razmaku od 4 minute primis dva smjesna gola u polju u kojem je do dolaska guardiole bayern bio dosta dobar da bi pep to sveo na minimum ,davajuci malo paznje tome.Tabelarno statisticki bolji u svim poljima ali te nece,jer protivnik igra bunker a uz to 2 gola prednosti ,protivnik od max,7 prilika uvali ti 4 gola ,sta ti tu mozes.Nista.Bolja realizacija i to je to.JoseMourinho je napisao/la:jel majke ti ti sa trunkom mozga mozes rec nakon onog razvaljivanja da nije bila vasa noc?? nisi izgubio 1-0, 2-1 i sl. pa da to kazesPEP je napisao/la:Bilall je napisao/la:Tako je kolega PEP. Slazem se apsolutno. Boli nas qrac imali smo posjed![]()
Izdominirali smo ih
kolega a ko je spomeno samo posjed,ja sveukupno govorim u svim parametrima,ali dzaba kad nas nije bila nasa noc.
![]()
Istina ,rezultat se gleda na kraju ,meni nije ni cilj da osporavam rezultat reala niti sam to govorio ,rijec je o konstalaciji snaga na terenu obje momcadi ,real je mudro odigrao i dobio na nacin na koji je jedino mogao i na tome svaka cast.zivili